Prodajem svoje snove

ponedjeljak, 28.11.2005.

I'm back...

Evo i mene natrag.

Ostavio me... jebeš ga... sranje. Počelo je s jednostavnim izbacivanjem iz takta i apsolutnim ignoriranjem svih mojih napora. Zatim se pribacija na samostalni rad, odlazio bez mene di god je tija... ništa mi nije govorija... nije mi se uopće javlja. Bila san tužna i bisna! Kako je moga??? Pa tek smo bili započeli vezu, baš kad je krenilo ozbiljno, on je otiša. Pripale su ga moje navike... Ah, taj maxadsl.

Dakle, da rezimiramo... srušija mi se Internet, i to kompletno. I genije kakva jesan, jutros san ga sama popravila. Ma je stvarno, JA san ga popravila. Jesan! Istina, pomoga mi je onaj tip iz t-coma kojeg san zvala, al eto... JA san ga popravila!

Image Hosted by ImageShack.us

Kod mene sve po staron... jedino šta iman sve manje vrimena i sve manje učin, a sve više se opijan... bleh... wtf, još san mlada... smin... valjda???

Eto... to bi bilo to... ne, nisan bolesna, nisan još našla momka, da posvađala san se miljun frendova, ne, nisan naučila fiziku, i da... da zabavi... :D

Pozdraf

Krava (još uvik luda, ne brinite se)

28.11.2005. u 14:38 • 13 KomentaraPrint#

srijeda, 16.11.2005.

Ne želim...

... učiti povijest glazbe!!! Aaaaaaa!!! Ne bi me bilo briga da mi se prokleta ocjena ne prepisuje u gimnaziju, ali prepisuje se! Dobijen aša u glazbenoj, dobijen aša u gimnaziji... nije u redu. Oću na kavu! Oću u Zagreb... btw, iden sutra u zg. Sa starcima. Aj neka.

Ne radi mi mobitel... i totalno san živčana... neću pisat povijest!!!!

Neman love za duvane... šmrc... jedva da iman 7 kuna za glupu kavu. A tila san pit večeras jer ne iden u školu nego u zg, a mogu spavat u autu, ne? Ali... neman love.

Objašnjavan svoje postupke jednom riči...



PUKLA




Mora da san udarila glavon negdi, a da za to ne znan. MOžda prošle subote kad san nako pijana skačkala po tesli?


Ko zna. (ah niko ništa ne zn... okej neću)


Ah.


Fuj glazbeni.


LudaKrava

16.11.2005. u 16:06 • 8 KomentaraPrint#

Želim biti slobodna...

...ali mi ne daju. Želim biti svoja, ali mi ne daju. Želim se smijati i plakati kad ja to hoću. Želim ići gdje hoću, raditi što hoću i studirati što hoću. Ali mi ne daju. Želim voljeti koga hoću, ali mi ne daju. Želim prekršiti sva pravila, želim otići. Želim stvoriti neka nova pravila, da ihmogu kršiti kad je mene volja. Ali mi ne daju. Želim učiti kad i kako ja hoću, želim gristi i biti ljubazna. Ali mi ne daju. Zašto me ograničavaju? Zašto mi ne daju? Zašto? Želim biti slobodna... možda jednog dana...

16.11.2005. u 16:01 • 0 KomentaraPrint#

četvrtak, 03.11.2005.

Rrrrrright......

Okeeeeeej... Sigurna san da san jučer imala ideju o tome šta da pišem... ali ne da se ne mogu sititi, nego neman blage veze šta... Pa ću vam ispričat jednu anegdoticu vezanih uz ustanovu za one koji su davno izgubili nade naime, školu i 3. 'budle kakvih nema nigdi na svitu'.

Ima dva tjedna da smo pisali nekakvi test iz engleskog, opća kultura, ali samo iz engleskog govornog područja. Dobili smo rezultate jučer... Imala sam 55 bodova od ukupnih 90... ha! moglo je i bolje, ali nije. To je, FYI, drugi najbolji rezultat u razredu. Kaćo me prišiša za 6 punata. Ali bisera u mom razredu! To je nevjerojatno, mi smo crkavali od smija.

Pitanje 2#: Ko je pobjedija u američkom građanskom ratu?
Odgovor: Amerikanci.

Pitanje 2#: Ko je bija Mark Twain?
Odgovor: Pjevač.

Pitanje 3#: Koja je životinja zaštitni simbol Novog Zelanda?
Odgovor: Polarni medvjed.

Samo mali udio genijalnih odgovora koje su ponudili neki od članova moje briljantne razredne zajednice. Čestitam ako ste znali točne odgovore na ova pitanja, jer su tako teška i komplicirana. Normalno, bilo je i težih pitanja, uglavnom iz povijesti, malo zemljopisa, ali većinom opće znanje. Ali ja vas pitam; zbog čega je bitno da ja znam kako se zove Beckhamova žena ili u kojem klubu igra Beckham?

Međutim, neke se stvari tribaju znat. Nemoš mrtvo ladno reći da je Mark Twain pjevač! Alo! To je jednostavno glupo!

I kaže ženska, ovo je glupo, ovo je teško, odakle da ja znam koji je glavni grad Kanade? Mislim, šta je to nju briga, jel, ona i tako živi u svitu di je bitno imat veće cice, veće usta i manji mozak! Pitam se oće li uskoro postojat estetski zahvat uklanjanja barem jednog dijela mozga? Onog koji ti nije potriban tako da te glava ne priteže prema doli i da se ne grbiš previše? Jea, rrrrrrraaaaaaajt...

Čujemo se,
LudaKrava

03.11.2005. u 16:04 • 9 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>



< studeni, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Više se ne bojim mraka


Samo naprijed, u noć!

Ruše se zidovi

Blog.hr

Maja

Moje drugo sunce

- želim razumjeti sve jezike svijeta
- želim znati koliko ima zvijezda
- ima li života u svemiru?
- da li smo uistinu ograničeni na ovdje i sada?
- tako smo maleni... svijet je tako veličanstven.


Notturno
Noćas se moje čelo žari,
noćas se moje vjeđe pote;
i moje misli san ozari,
umrijet ću noćas od ljepote.

Duša je strasna u dubini,
ona je zublja u dnu noći;
plačimo, plačimo u tišini,
umrimo, umrimo u samoći.

T. Ujević

Tko, Ja?

Trenutno imam:
- sva obilježja ženskog roda
- 17 godina
- smeđe oči
- motor
- i vozačku!
- kekse u krilu (izmrvila san cili kauč)
- ovisnost o mobitelu i kompjuteru
- mačka
- kriznu situaciju
- karakter (iskreno se nadam)
- hm, da...