Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludekrave

Marketing

Rrrrrright......

Okeeeeeej... Sigurna san da san jučer imala ideju o tome šta da pišem... ali ne da se ne mogu sititi, nego neman blage veze šta... Pa ću vam ispričat jednu anegdoticu vezanih uz ustanovu za one koji su davno izgubili nade naime, školu i 3. 'budle kakvih nema nigdi na svitu'.

Ima dva tjedna da smo pisali nekakvi test iz engleskog, opća kultura, ali samo iz engleskog govornog područja. Dobili smo rezultate jučer... Imala sam 55 bodova od ukupnih 90... ha! moglo je i bolje, ali nije. To je, FYI, drugi najbolji rezultat u razredu. Kaćo me prišiša za 6 punata. Ali bisera u mom razredu! To je nevjerojatno, mi smo crkavali od smija.

Pitanje 2#: Ko je pobjedija u američkom građanskom ratu?
Odgovor: Amerikanci.

Pitanje 2#: Ko je bija Mark Twain?
Odgovor: Pjevač.

Pitanje 3#: Koja je životinja zaštitni simbol Novog Zelanda?
Odgovor: Polarni medvjed.

Samo mali udio genijalnih odgovora koje su ponudili neki od članova moje briljantne razredne zajednice. Čestitam ako ste znali točne odgovore na ova pitanja, jer su tako teška i komplicirana. Normalno, bilo je i težih pitanja, uglavnom iz povijesti, malo zemljopisa, ali većinom opće znanje. Ali ja vas pitam; zbog čega je bitno da ja znam kako se zove Beckhamova žena ili u kojem klubu igra Beckham?

Međutim, neke se stvari tribaju znat. Nemoš mrtvo ladno reći da je Mark Twain pjevač! Alo! To je jednostavno glupo!

I kaže ženska, ovo je glupo, ovo je teško, odakle da ja znam koji je glavni grad Kanade? Mislim, šta je to nju briga, jel, ona i tako živi u svitu di je bitno imat veće cice, veće usta i manji mozak! Pitam se oće li uskoro postojat estetski zahvat uklanjanja barem jednog dijela mozga? Onog koji ti nije potriban tako da te glava ne priteže prema doli i da se ne grbiš previše? Jea, rrrrrrraaaaaaajt...

Čujemo se,
LudaKrava

Post je objavljen 03.11.2005. u 16:04 sati.