USKORO!!!JOŠ ŽEŠĆI I JOŠ BOLJI

subota, 17.12.2005.

KOJA GLUPAČA!

Devetnaestogodišnja Kanađanka iz Peterborough uvalila se u nemale nevolje nakon što je otkriveno da je iz maminog ormara ukrala kameru i prodala ju prijatelju za dvjestotinjak dolara. Problem nije toliko u krađi koliko u sadržaju koji je snimljen kamerom.
Naime, majka neimenovane tinejdžerke je kamerom snimila seksualni odnos koji je imala sa svojim prijateljem. Djevojka to nije znala, pa je ukradenu kameru odlučila prodati prijatelju jer joj je trebao novac.
No, ubrzo nakon toga Peterboroughom se počeo dilati amaterski porno film na kojem su tinejdžerkina majka i njen partner u vrućoj akciji. Glavna "glumica" ne bi još dugo vremena ništa znala o krađi kamere da ju nedavno nije zvao njen "kolega" sa snimke, koji je čuo da film kruži gradom, te ju pitao za kameru.
Majka je slučaj prijavila policiji koja je otkrila da je 19-godišnjakinja ukrala uređaj i prodala ga, nakon čega je više nego zadovoljni kupac ustanovio da je s kamerom dobio poseban "bonus". Film se proširio gradom, a tinejdžerka se zbog toga našla u nezavidnoj situaciji.
19-godišnjakinjin odvjetnik je rekao da njegova klijentica u trenutku prodaje nije znala da se u memoriji kamere nalazi snimljeni film, te je konstatirao da je raspačavanje filma nesretna posljedica krađe i prodaje kamere.


- 19:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>