utorak, 28.02.2006.

Idemo na KRAFNE?


Jeeeeeeeej! Danas je jos jedan od THE DANA u godini!
Popodne idem u Samobor ˝dostojno˝ proslaviti Fasnik....naravno uz krafne i kremsnite koje zbog atmosfere posebno pasu bas ovih dana!
Prosli Fasnik sam u Samoboru popapao 17 krafni
(bi ja i vise,no vise nisam imao para hehe)
Cuo sam da ce po procjenama danas Hrvati pojesti preko 1500000 krafni!!!
No mozda se taj prosjek temelji samo na manijacima poput mene koji ga u svakom slucaju drzimo na visokom nivou. Ako vas jos ima....tu negdje....javite seee!!!

Podrazumjeva se da cu se i zamaskirati jer kad cu ako ne danas....
(pa necu si valjda crtati nesto po licu kroz godinu i takav hodati gradom!?) hehe :D
Prije nego sto krenemo u dvoristu cu spaliti malenog improviziranog fasnika kojeg cu napraviti od jednog lista papira na koji cu napisati sva ˝sranja˝koja zelim izbaciti iz zivota.
To mi je dugogodisnja tradicija,a sto bolje prociscuje od vatre?
Mozda se i vidimo u Gradu Fasnika....naravno,ako se prepoznamo!? :)


e dobra ideja za paljenje svog 'privatnog' fašnika. to bum i ja danas napravila..mužjak bu duže na poslu pa ću to dok ga nema (da me ne pošalje doktoru). dobru zabavu! (chewbakkka 28.02.2006. 11:39)

pojel sam i ja jedanput 19 krafna i postavil rekord u litraži vračanja ih natrag! odonda sam na palačinkama! (filip06 28.02.2006. 20:02)

hoho moj osobni rekord je takodjer 19 krafni,no uz to jos i cijeli kruh...naravno sve to tek peceno tj.vruce tako da se samo topi u ustima...uff (jesam li spomenuo da se sve to odigralo u 2 u noci !?) iduci dan mi je bilo veselo haha usput....u Samoboru je bilo zaakon! Samo malo hladno,no za atmosferu im svaka pohvala kao i za vrhunac (spaljivanje Carle Fasnika uz vatromet) krafne i kremsnite se podrazumjevaju...no ovaj put u umjerenim kolicinama,onak...za dusu i busu ;) (PogOdak! Lovro 01.03.2006. 10:08)

hehe... i ja sam jučer cijeli dan degistiro krafne... pozz (DO NOT ENTER 01.03.2006. 20:47)
- 20:23 - Ostavi svoj trag (1) - Isprintaj - #

petak, 17.02.2006.

ja djubre :(

e bas sam seronja!!!
Upravo sam dosao na svoj blog po prvi put u zadnjih 5 mjeseci i sam se sebi gadim kako sam ga a i sve vas zapostavio. Nisam imao net vezu,pa mi ˝kao˝ to moze posluziti za izgovor...no ipak sam malo pretjerao. Ne znam od kuda da pocnem sa pisanjem...pa cu ostavljati postove kako ce mi doci,no u svakom slucaju,puno cesce od zadnje pauze od 5 mjeseci hehe :P
Danas sam bas ˝pjevao˝ na znakovnom jeziku pred g.Bandicem i Kosoricom u hotelu Panorama.
(umedjuvremenu sam poceo uciti znakovni jezik ) i imali smo nastup pred Facama jer je pokrenuta Veeeeeeeeelika medjunarodna humanitarna akcija skupljanja financijskih sredstava za izgradnju centra za pomoc osobama sa invaliditetom. Izvodili smo himnu udruge uz glazbenu podlogu,izgledalo je poput naprednog tecaja aerobika,no novinari su bili odusevljeni hehe
Mislim da ce biti i prilog u dnevniku ;)
Idem sad,veceras radim u Komediji kao biljeter...da si malo popravim djeparac i naravno da do grada idem na rolama,jer iz njih nisam izasao jos od Pogotka. Od 9.mj sam samo 4 puta bio u tramu,a svaki dan sam u gradu. Ponekad i po nekoliko puta simo i tamo. Ova 4 puta sam potrosio kad je bio snijeg,no i tad sam se radije setao jer obozavam kada skripi pod djonovima heh
pozdrav svima :)
- 17:47 - Ostavi svoj trag (2) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>