Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lovrinpogodak

Marketing

Idemo na KRAFNE?


Jeeeeeeeej! Danas je jos jedan od THE DANA u godini!
Popodne idem u Samobor ˝dostojno˝ proslaviti Fasnik....naravno uz krafne i kremsnite koje zbog atmosfere posebno pasu bas ovih dana!
Prosli Fasnik sam u Samoboru popapao 17 krafni
(bi ja i vise,no vise nisam imao para hehe)
Cuo sam da ce po procjenama danas Hrvati pojesti preko 1500000 krafni!!!
No mozda se taj prosjek temelji samo na manijacima poput mene koji ga u svakom slucaju drzimo na visokom nivou. Ako vas jos ima....tu negdje....javite seee!!!

Podrazumjeva se da cu se i zamaskirati jer kad cu ako ne danas....
(pa necu si valjda crtati nesto po licu kroz godinu i takav hodati gradom!?) hehe :D
Prije nego sto krenemo u dvoristu cu spaliti malenog improviziranog fasnika kojeg cu napraviti od jednog lista papira na koji cu napisati sva ˝sranja˝koja zelim izbaciti iz zivota.
To mi je dugogodisnja tradicija,a sto bolje prociscuje od vatre?
Mozda se i vidimo u Gradu Fasnika....naravno,ako se prepoznamo!? :)


e dobra ideja za paljenje svog 'privatnog' fašnika. to bum i ja danas napravila..mužjak bu duže na poslu pa ću to dok ga nema (da me ne pošalje doktoru). dobru zabavu! (chewbakkka 28.02.2006. 11:39)

pojel sam i ja jedanput 19 krafna i postavil rekord u litraži vračanja ih natrag! odonda sam na palačinkama! (filip06 28.02.2006. 20:02)

hoho moj osobni rekord je takodjer 19 krafni,no uz to jos i cijeli kruh...naravno sve to tek peceno tj.vruce tako da se samo topi u ustima...uff (jesam li spomenuo da se sve to odigralo u 2 u noci !?) iduci dan mi je bilo veselo haha usput....u Samoboru je bilo zaakon! Samo malo hladno,no za atmosferu im svaka pohvala kao i za vrhunac (spaljivanje Carle Fasnika uz vatromet) krafne i kremsnite se podrazumjevaju...no ovaj put u umjerenim kolicinama,onak...za dusu i busu ;) (PogOdak! Lovro 01.03.2006. 10:08)

hehe... i ja sam jučer cijeli dan degistiro krafne... pozz (DO NOT ENTER 01.03.2006. 20:47)


Post je objavljen 28.02.2006. u 20:23 sati.