....f R i E n D s 4 e V e R....

četvrtak, 29.12.2005.

....aloha....

ey....baš sam tužna....pa pogledajte mi dizajn!!!! kak vam se sviđa???neznam kaj je bilo....miaaaaaaaaaaaaaaa! kaj se desilo??? ma nadam se da bu ona to sve riješila, jelda mia?? ;))))) mislila sam si samo malo posvijetliti.... no, OK...dosta o tome.... sad sam baš malo čuvala Iveka.....mama se tuširala, a on se samo plakal...bil je jaaaako hungry...kaj buš.....on je sad centar svijeta....kaj got hoče, to dobije.....

jučer sam bila na bazenima...bilo je OK, ali prošli put je bilo puuuno bolje....i jaaako mi je žal kaj zanchi nije išla :((((( ali obečala je da drugi put bude ;))))))) jelda žana?!?!??! da, kod nas več tri dana pada sniježić!!! yeeeeee!!! obožavam snijeg.....danas sam imala posjetu pred kučom...moj najbolji frend i frend ;)))) su došli malo do mene da se grudamo ;))) (ja smijem samo pred moju kuču, pa.... ) i znate kaj? dobila sam ružu od Dančija ;)))) DANČO, WOYIM TE!!! hehe....crvenu...baš je lijepa..... i fino miriši ;)))))) samo neznam dal da ju posušim, ili da ju stavim u vazu....

sutra idem Anyi na ročkas....išla sam joj s Žanom kupiti danas poklon....našle smo prekrasnu SKUPU narukvicu...nismo ju mogle tam ostaviti pa smo ju lepo skupa platile.....nadam se samo da bude joj lijepa!! ;)))) ma valjda bude.......nemam pojma kak da se obučem za ročkas....ako se obučem preobično, onda bude mama uzela stvar u svoje ruke...kaj bum onda?!?!? da....onda sam nadrapala....joj, jedva čekam da ponovo stanem na skije......jednostavno obožavam skijanje!!! tata i ja idemo alone!!! ;)))) bez zubate ( moje sestre, tak ju zovem jer nema prednji zub ;))))) yea, to je najbolje!!! stalno bumo na stazi!!! tam budemo i spavali ;))) I LOVE SKIING!!! ;))))
( nije dugi post, ali neznam kaj pisati!! nemam inspiracije, zgubim ju čim zubatu vidim!!!! ) ;)))))

i na kraju, pussach svima kolko vas ima!!!

- 21:29 - come on, tell me!! (31) - print, print... - pussach ;))))

utorak, 27.12.2005.

....oyla....

ej, ljudeki....tek tolko da vam se javim ;)))) jučer me tata ( čak ) pustil na jedan sat da idem u goc gledati nogomentne utakmice... one minni ;)))) jedva sam ga nagovorila, JEDVA!! ali sam uspela....i vidla sam si best frenda....šteta kaj je tak malo bil u igri, više sedel na klupici, ali ima problema s koljenom, pa....tata mi još nije vratil mob.....trpim....danas bude mi došla Ria ;)))))) malo bumo tračale i zabavljale se....uglavnom, došla bude sa svojima, jer su došli videti Iveka.....jučer sam dost dugo čuvala...čak sam ga i uspavala, kaj je čudno, jer još niko nikad pokraj mene nije uspel zaspati ;))))) ali me neko vrijeme gledal svojim malim okicama...joj, preslatki je!!!! ;)))) dobila sam od tete novčanik, lančić, čokoladu ( koju budem teška srca morala nekome dati, jer sam na dijeti ) i neku knjigu '' Životne strategije za tinejdžere '' hehe ;))))) danas bum probala nažicati tatu da me pusti Periju i Emi na trening u pol dva....ko zna...... možda me čak i pusti....i htela bi iči u kino s Riom gledati film....Orlando Bloom glumi hehe ;))) ide ko s nama?? ;))) ima zainteresiranih? ;))))) mislim, ako neko hoče, nema frke.... čekamo vas ;))))) jučer sam malo spoljepila sobu posterima, i sad se uopče ne vide moji novo pofarbani zidovi....ali bolje....mami se sviđa neka onak lilasta boja, a užasna je!!! mislim, lepa je to inače boja, ali za zidove??? još mi je tak i ormare pofarbala!!! ;))) ali sve je to sad puno postera ;))))) sestra mi je ponoći došla u krevet, a zna da to mrzim....kaj mene briga kaj je nju strah?! i tak sam lepo čekala da zaspi, i bacila sam ju na pod.....ništa neobično.....to joj je samo dobrodošlica ;))))) dobila sam novi USB, baš je zakon.....e sad vam moram iči...tojest, neznam više kaj pisati ;)))) e da nešt bi vas pitala...može?
-tražim vaše mišljenje: da mijenjam pozadinu ili ne????
pussach ;)))))

- 09:19 - come on, tell me!! (37) - print, print... - pussach ;))))

nedjelja, 25.12.2005.

.....SRETAN BOŽIIIIIIĆ!!!!!!!!!!

ej, javljam se uglavnom samo da vam zaželim sretan Božić!!!! ;)))) nadam se da se svi ljepo provodite...čak niti meni nije tak loše, zasad!!! ;))))) došli su mi stric, strina, bratič ( ima 2 god ) i baka na ručak.....i danas sam bila na misi u 9 i čitala sam prvo čitanje...neznam di sestra uvijek mene nađe! uglavnom, drugi tjedan MOŽDA idem na bazene s frendovima, ali MOOOŽDA jer neznam ako budu me mama i tata pustili.....moram biti jaaako dobra, hehe ;))))) dobila sam od isuseka ;))) peglu za kosu, neku benetton majcu, gumice i špangice, od stica i strine neku zakon torbicu, a baka veli da bum njezin poklon dobila dok dođem k njoj...ubiti pokloni mi nisu važni....baka mi uvijek kupi neku sitnicu, ali i ta sitnica mene uvijek obraduje...glavno da smo svi na okupu....sutra bi trebala iči frendu na nogometnu utakmicu, ali opet neznam ako budu me starci pustili.....idem ja sad...još vam stavim malo slikicaaaaa......
pussach ;)))))))


myspace

christmas images



myspace

christmas images




myspace

christmas images



Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- ovo smo stric, strina, bratić, sestra, baka, mama, Ivan i ja....( tata slika )

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- evo i jedne Ivekove fotke, kaj nije smešni?!?!

joj,da, skoro sam zaboravila.....jedan moj frend si je napravil blog, pa vas molim da ga odete bar pogledati..... ( nema na čemu Pero )

- 16:00 - come on, tell me!! (22) - print, print... - pussach ;))))

subota, 24.12.2005.

....la la la....

ej, ljudi bilo je vrijeme da se i ja javim....jučer mi se baš i nije dalo...nisam bila dobre volje....prosjek mi je 4.8...nije to tak loše.....imam 4 iz fizike, ali i iz vjeronauka!! svi su se tulili dok im je rekla da budu imali 4 ( a imali bi svi zbog brbljanja ) i onda im je dala 5...ja se nisam htela svađati niti tuliti, jer se dugo nisam niti se ne mislim, pa sam dok mi je rekla da bum imala 4 rekla da mi je svejedno.... i sad se tata na mene deral, uzel mi je mob i zabranil izlaske....evo, baš pred Božić....sad mi je to trebalo?? ali ipak, nebum se njoj tam tulila za 5 kak ostali...NEMA ŠANSE!! a i nadam se da bu mi tata za Božić vratil mob jer sam ga tek dobila....jučer mi je rekel da bu ga sebi uzel jer mu je lepi, a ja sam rekla '' figu frišku'' i onda smo se još bolje posvađali.... ali valjda mi ga bude vratil sutra...nadam se....mama je sad otišla s tatom kupovati poklone, a baka dole čuva braceka...prvi put ga čujem da se tak plače...gladan je a mame nema...baka pjeva, pleše, govori mu, ali ništa ne pomaže.....sad sam si kupila novi OK! malo ga čitam, amlo sam na blogu i malo gledam TV.....škola je napokon gotova.....s jedne strane sam sretna, a s druge ne....ako mi tata ne ukine kaznu, kaj mi uopče znače praznici ako nebum smela van iz kuče?? valjda bu me pustil.....danas su svi nekak loše volje a Badnjak je.....ma neznam kaj da više pišem...mama je došla i više nebum trpela beeeeeeeeeee beeeeeeeeeeee beeeeeeeeeeee ;))))))
pussach ;)))))))

- 12:35 - come on, tell me!! (25) - print, print... - pussach ;))))

četvrtak, 22.12.2005.

...ovo sam vidla na garfieldinom blogu, nadam se da se ne srdiš, sooorryyy.....

Take the quiz:
What animal are you?

Puppy
you are cuddly, cute, and a fun person to be with

Quizzes by myYearbook.com -- the World's Biggest Yearbook!



- haha, ovo je meni ispalo!? haha....
pussach ;))))))

- 21:31 - come on, tell me!! (13) - print, print... - pussach ;))))

srijeda, 21.12.2005.

....my day.....

hey, ljudeki....u zadnje vrijeme nemam volje za ništ, baš ništ.....ali evo, svejedno budem vam pisala...danas su uglavnom zaključivali ocjene....kaj da vam velim?! s jedne strane sam presretna, a s druge tak ljuta da bum se raspukla...... iz kemje mi je zaključila 5- naravno kad sam joj asistent, na svakom testu imam šalabahter veliki kak celi test ;))) ali učiteljica je čorava, tak da....i uvijek dok me pita imam otvorenu knjigu...mislim, pa ko nebi imal 5?! hewhe ;))))) a sad...zemljopis....zbog toga sam jaaako happy... imala sam ocjene 3,3,3...sad sam iz zadnjeg testa dobila dvije petice, i to je super, i jako sam se učila za taj test.....i kroz cijelo ovo polugodište sam joj radila zemljopisni album- to je ona nama rekla kad smo dobili zemljopis, da kod nje na kraju svakog polugodišta, ako hočemo donesemo neke podatke o svemu kaj smo naučili....slike, malo teksta i tak....i ja sam se stvarno za to trudila....i ona je zaključivala ocjene i usput pregledavala te albume....na jednu frendicu iz rezreda se tak zderala...baš mi ju je bilo žal, ali je imala samo 10 stranica albuma, i radila ga je u zadnji čas ( jučer ) a treba se raditi kroz cijelo polugodište.....pol sata se samo na nju derala......kad je mene pročitala skoro mi je srce stalo....idem ja njoj s albumom, ona lista, lista...i samo na kraju veli '' da,da...to je album, to! '' ja sam bila presretna....ali sam znala da budem imala 4 jer nisam imala nikakve šanse za 5....a ona samo malo gleda u moje ocjene, pa pogleda mene, i veli: ''Dora ja ču tebi dati 5 jer se zalažeš na satu, hodaš mi na izbornu iz zemljopisa, i imaš lijepi album'' ja sam prvo mislila da me zeza, ali onda sam shvatila da je ozbiljna.....nevjerojatno...ja sam samo rekla: ''hvala učiteljice '' i otišla na mjesto....zbog toga sam presretna!! ;)))))) engleski smo pisali.....neznam kolko bum dobila...nemam pojma....hrvatski mi je zaključila 5 bez problema, makar se samo štrebam za testove ;)))) i onda smo se malo zezali s njom....umjesto tehničkog smo imali fiziku, jer imamo istu učiteljicu iz fizike i tehničkog, pa nikad nemamo tehnički, uvijek fiziku...iz testa sam dobila 3 ( !!!!!! ) oko dva boda su mi falila za 4.... i sad ona mene sutra pita za 4 ( !!!! ) a ja sad umjesto da se učim, pišem lepo postek ;))))) ma, baš me briga..... i danas smo imali skračene satove ( yeeee!!! ) jer smo išli u kino gledati '' Oliver Twist ''...film nije tak loš...makar je preveč neka tužan, ali je OK......glavno da smo imali skračene satove ;))))) e sad....u pola 5 smo imali vjeronauk...tek tolko da nam zaključi ocjene....ja sam ju pitala dal mene može prije putiti jer sam išla I. osnovnoj na priredbu u katolički dom...ona veli, nema frke...imala budeš 4...ja ono zakaj?! a ona veli zbog brbljanja....ja sam skoropoludela....sad budem tu iz VJERONAUKA imala 4!?!?!??! pa je ona normalna?! mrzim ju!! MRZIM!!!! grrrrr.....srele bumo se mi još, da,da....nejde ona na nebo.....ona bude s menom u paklu hehe ;)))))) mislim baš je bezobrazna! mami još nisam rekla...zadavila bu me!! mislim, iz vjeronauka imati 4...pa mislim stvarno!? je to normalno?! i sutra me pita biologiju i fiziku tak da bi sad trebala biti za knjigom ;)))) ali mi se neeeeda..... sad sam baš došla s priredbe prve osnovne i bila sam s žanči i archi na sokiču, da,da.... i vidla sam se s Dančijom i malo smo se razgovarali nakon sto godina ;))))) ali baš mi je drag okaj sam ga vidla ;))))) žana i ja smo daans zavirile na pet minuta u ''Paladin'', ali smo odma otišle van jer sve smrdi po cigaretama i glupo je!!! neznam kaj da još pišem....moram se iči učiti biologiju i fiziku :((((
pussach ;))))))

myspace

images for blogs

- 20:12 - come on, tell me!! (31) - print, print... - pussach ;))))

ponedjeljak, 19.12.2005.

....da,da....

hey....jučer sam se taaak štrebala zemljopis da mi se skoro glava raspukla!? užas!? ali sam zato danas iz testa dobila 5!! hehe....moje ocjene iz zemljopisa su zasad:3,3,3,5, hahaha...ali idem joj na izbornu i donesla bum zemljopisni album, tak da....ali danas smo pisali dva testa, jedan je ispravilaodma, a drugi bude nam valjda donesla u srijedu...mislim da nisam tak loše napisla drugi....znam za jednu grešku....danas je pitala hrvatski opet, tak da sam ja mogla spavati cijeli sat, ali sam se umjesno toga učila zemljopis....a sve sam znala....ma...i pitala me kemiju...dobila sam 5 i imala bum 5....to se zna....sutra pišemo matematiku i fiziku....i sad bi si trebala ponavljati, vježbati i učiti, a ja sam na blogu i chatu, joj, joj......braco samo spava.....prije je malo nekaj gledal okolo i smijal se ;))) baš je cakani....i da, danas smo imali školsku priredbu u katoličkom domu...nastupala sam s zborom.....trebala sam pjevati jednu pjesmu s miom i ninnom, ali nisam mogla jer me stvarno jako boli grlo....curke molim vas nemojte se srditi, ja bi stvarno pjevala da sam mogla, ali anya je bila super, a i vi naravno...molim vas samo se nemojte srditi....MOLIM VAS!!!

Image Hosted by ImageShack.us


držte mi fige na fiziki i matki sutra,
pussach....
;)))))

- 23:08 - come on, tell me!! (20) - print, print... - pussach ;))))

nedjelja, 18.12.2005.

....još malo bracekovih slikica....

- kupala ga je jedna mamina prijateljica ( ona je medicinska sestra ) tak mi ga je bilo žal gledati?! užas!! uopče mu nije držala glavu!!! ja joj velim: '' a glava se nemora držati???? '' ona nikaj!!!!mislim, baš super!!! ali je meeeedeeeeniii!!! ;)))))


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

bombonček mali ;))))))

sad nebrem baš puno pisati jer se moram učiti zemljopis koji sutra pišemo!!! a ja nemam pojma!!!mislim, ono, '' učila'' sam se ja, da,da.....nego, mogu vam reći da se polako odljubljujem od bivšeg, a u tome su najviše pomogli moji frendovi.....i vi naravno!!! bil je to jedan mjesec, ali sam jaaaako patila.....a sad to polako prolazi....i ja sam se čudila, ali je istina.....


MARTIN BRALIĆ JE PROŠLOST!!!!!!!

pussach ;)))))))))))


myspace

images for blogs

- 19:37 - come on, tell me!! (18) - print, print... - pussach ;))))

petak, 16.12.2005.

..........................evo ga......................

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

na slikama smo mama, moja dosadna sestra, braco i ja ;))))))))) jedanput budem ga stavila i samoga, ali tata me je poslal samo ove slike prek e-maila ( on ih sve ima na laptopu )
pussach.....

- 21:54 - come on, tell me!! (13) - print, print... - pussach ;))))

yes!!!

hey, ljudeki.....danas sam posebno happy.....pitate se zakaj? zato jer mi danas bracek dođe doma!!! da, da...oko 11 ili 12....tak sam happy.....jedva čekam da ga vidim....joj, jučer smo pisali biologiju....još sam dobro prošla!!! ( surađivala sam s ŽANČI ) imamo skoro sve isto....skoro sve!!! nebrem vjerovati kak nas nije vidla!! učiteljica iz biologije inače sve vidi! čudno, ali nek sam tak nastavi ;))) imali smo lektiru....užas....dogovorila sam se s Miom da mi posudi, pa mi nije mogla...onda sam zamolila Ninnu i ona veli da ju je poslala prek Jane i da bu mi onda Jana dala u školi....i ja dojdem u školu ( kasnila sam ) i pitam janu ako mi da lektiru, a jana veli da je Ninna posudila njoj...pa mislim stvarno...mogle su mi bar reči pa bi se ja još nekak snašla!!! ali neeeeeeee.........danas me vjerojatno pita povijest.....da,da....ali nije to tak teško, mislim znam to ako ona opet nebu postavljala svoja luda pitanja!!!

uf...subota mi je natrpana do kraja.... u 9 idem na pjevanje, posle toga na Emi i Periju na trening ( Ema me pozvala ) kupiti ŽANČI poklon, onda s njima na plivanje, (s tim da sam se s perijom nekaj dogovorila!!!!!! ) i onda ŽANČI na ročkas.....svake godine je bilo super, pa bude valjda i ove!!! mislim ne valjda nego sigurno!! ;))) ŽANČI nemoraš se zbog toga brinuti.....ona meni veli da joj kupim kozmetiku...doooobro......onda kozmetika ;))))))

idem sad moram si malo napisati lektiru i ponoviti povijest
pussach.........

- 08:11 - come on, tell me!! (6) - print, print... - pussach ;))))

srijeda, 14.12.2005.

...moj najbolji FREND....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- to je Danijel ( Dančo ) moj najbolji frend....poznamo se od prije godinu dana, ali stvarno smo se jako sprijateljili....morem mu sve reči, ali mislim da se sad neko vrijeme malo srdil na mene, ali se također nadam da ga je to prošlo.....uvijek je zabavno u njegovom drštvu...nikad ti nebre biti dosadno.....takvo prijeteljstvo nikad nebi htela izgubiti, tak da se nadam da se više nebudemo svađali..... i dogovorili smo se za petak da idemo van, nadam se da budemo išli...baš bi se htela malo opustiti....
a sad moram na zbor ( ovo pišem u školskoj knjižnici )
pussach.....

- 12:11 - come on, tell me!! (8) - print, print... - pussach ;))))

utorak, 13.12.2005.

...hahaha.....malo smjeha......

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

( clicnite na sliku da se uveča )
pussach.....

- 21:59 - come on, tell me!! (6) - print, print... - pussach ;))))

....friends....

hey.....znate kak mi je braco slatki??? budem stavila njegovu sliku na blog, ali trenutno nemam fotič doma.....doma mi je taaak dosadnooooo...trebala bi si bar pročitati povijest jer danas pita, ali mi se neda!!! sad budem vam malo više rekla o nekim svojim frendovima, nekima danas, a nekima sutra ili navečer, jer nebum stigla......evo, npr. stavila budem po 2 svaki dan......


FRIEND NUMBER *1*
ŽANA ( žanči, sTuPiD gIrL )

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- super je frendica, nebi mogla preživeti bez nje, jednostavno znam da joj mogu sve reći, a nadam se da ona tak misli i o meni.....voli izlaziti, družiti se s frendovima i frendicama, jako je zgodna i dečki su ludi za njom....uvijek je spremna pomoći, kad god nekome zatreba, iskrena je i zabavna.....naravno da je onda i jedna od mojih BEST frendica!!! kad god mi treba pomoć ili podrška, ona bude uz mene.....o njoj mislim sve najbolje, i nema kaj ja nebi za nju napravila ;))))))))))







FRIEND NUMBER *2*
MIA ( miach )


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- u zadnje vrijeme smo se počele sve više družiti, a meni je zbog toga jaaaako drago!! skužila sam da imamo puno toga zajedničkog, da joj mogu sve reči, i jednostavno se osječam opušteno u njezinom društvu.....nadam se da budemo se još puno više družile, i postale nerazdvojne!!! ona je frendica kakvu bi svako poželel.....voli se družiti i zabavljati....sve naj naj za miach...hehe ;)))))))



e sad moram iči...spremim se i idem k Mii ;)))) idemo na probu ;))))) ( više o toj probi vam velim drugi put!! )

pussach.....

- 10:10 - come on, tell me!! (6) - print, print... - pussach ;))))

ponedjeljak, 12.12.2005.

....novi član obitelji....

da,da...kao što se vidi u naslovu, DOBILA SAM BRATA!!! aha....zove se Ivan...još ga nisam vidla, idem s tatom sad poslije informatike..... sve je OK.....hehe...rodil se jučer, 11.12.2005 u 23:49....šteta kaj se nije rodil danas jer bi bil 12.12. ali glavno da je sve OK, a je....neda mi se sad nekaj duljiti...i ovak me nikaj ne kommentirate :(((((
pussach........

- 09:57 - come on, tell me!! (19) - print, print... - pussach ;))))

nedjelja, 11.12.2005.

....hellou....

hey..... evo i mene....nebrem baš pisati dugi post jer se morem iči učiti zemljopis ( sutra me pita, ups.... ) tata niti nezna da sam na blogu ( zadavil bi me, opet ups... ) makar znam da ste jedva čekali da me se riješite ;))))

jučer sam bila s Perijom, Nevenom, Žanom i Riom u kinu DRUGI put na Harry Potteru....naravno da je bilo super...prvo smo trebali iči samo Žana, Ria i ja, jer sam se nekaj posvađala s Perijom ( da, da Pero, nemoj tak gledati ) ali smo se pomirili, makar nije bilo lepo od njega ( on zna kaj je bilo )...uglavnom, svi smo bili.....kaj da velim....ako ste bili znate kak je, ako niste, odma u kino!! hehe... poslje kina sam išla s Žanom na sok...šteta kaj nisamo bile same ( bila je njezina sestra ) ali OK.....nismo se mogle baš o svemu razgovarati....ali bumo mi to več nadoknadile ( jelda žanči ???? ) ;))))))) onda je došla svenova mama po mene i išla sam k Rii.....tam smo se Sven, Ria, i ja spominali duuuuugo.....bilo bi dobro, da mi Ria nije urlala na telefon dok sam se razgovarala.....da,da....a ja nju moram trpeti celi život!!!!!!! hehe.... ( šalim se Ria ) tam sam prespavala...baš sam nekak znala da bu se nekaj dogodilo, čim spavam kod nje......dogovorile smo se da ujutro na 9 idemo na misu ( a znam da se Ria teško budi, mislim i ja!!!! ali se ipak probudim!!! ) a Ria je rekla da bu nas vozil njezin tata........i probudim se ja u petnaest do osam da se spremim, a Ria se nije mogla probuditi pa je rekla da ju probudim u osam....i ja sam se obukla, sredila u kupaoni, speglala kosu i probudila Riu.....onda se ona spremila...i na kraju nas njezin tata nije vozil jer mu se nije dalo!!!! Ria veli:''kaj ve, idemo s biciklima'' ja sam se smrzla od same pomisli na to, ali nisamo imale drugog izbora....onda je ona skužila da joj je bicikl kod tete!!! znate kak smo TO rješile???? ona se lepo vozila na bratovom biciklu, A JA SAM ZA NJOM TRČALA!!!! da,da.....skoro sam se smizla!!! hehe.....više nisam ništ osječala.....na ručku smo bili kod mojeg bratiča....bar sam ga vidla....saznala sam nekaj kaj me zaprepastilo...ON PUŠI!!!! MAMA MIA!!! nikad nisam mislila da bi on to mogel!! pa ima 13 god!! ups...malo sam pretjerala!!!
pussach.....

myspace

myspace graphics

- 19:06 - come on, tell me!! (5) - print, print... - pussach ;))))

petak, 09.12.2005.

danas? hm...recimo da sam malo unhappy.....

hey.... danas mi nije bil baš neki dan.....pod tjelesnim je bilo OK?! nebrete vjerovati!!! ali stvarno je bilo super...prvo sam se malo dodavala s Arjetom ( odbojka ) onda smo malo igrali košarku ( to je bilo malo jadno ) onda sam se samo ja uspela popeti na sam vrh one neke limene štange ( morem se malo pohvaliti ;)) i na kraju smo igrali graničare ( nismo stigli do kraja ) imali smo neku mladu studenticu ( stroga je, ali smo se jaaako derali ;))))) bez toga nebremo ) pod hrvatskim sam se dopisivala s Žančikom ;)))) cijeli sat smo se mi dopisivale, jer je pitala vrste riječi na ekoj tam rečenici, ali je mene več davno pitala tak da sam se rješila, makar sam dobila 3...hehe...to mi je jedina loša ocjena iz hrvatskog....i to zato jer ju uopče nisam slušala dok smo se to učili.....a iz testa sam dobila 5 i 4.....hehe......e sad.....zakaj sam danas živčanila.....pisali smo povijest......dosta sam se učila, i MISLILA sam da sve znam.....i bilo je 31 bod i fulala sam 3 boda...jedan bod mi je falil za pet!!!!taman za četvorku!!! skoro sam si svu kosu počupala!!!užas!!!! sam taj jedan bod, i još k tome sam napisala točan odgovor pa sam izbrisala :(((((( i sad sam dobila 4.....ubila bum se ako bum imala 4 iz povijesti!!! ubila bum se!!!! matka i povijest su mi najbolji predmeti!!! iz matke uopče nema frke, imam šest petica i jednu četvorku.....na engleskom sam spavala.....još sam bila živčana zbog povijesti, ali sam samo šutela...i ovak su još celi sat izlagali one projekte tak da...... da matki smo vježbali, i točno sam znala da bum ja išla na ploču i da bu mi zadal teški i komplicirani zadatak....cijela ploča je bila puna samo od mojeg zadatka!!! deset minuta sam ga rješavala!!! ali sam ga zato uspjela rješiti!! ;))))) jaj, i onda opet taj glupi zbor.....ova naša užasna učiteljica me razmjestila od Arjete i Yane jer smo brbljale...stavila me sebi pod nos!!!! tam mi je pod uho tulila...jooooooooooj...jadna ja!!! JOŠ IMA TAKO RUŽNE ZUBE!? fuj!! to sam joj jedanput i rekla i čula me, ali nema veze...baš me briga, ništ mi nebre kad hodam na zbor..... onda sam išla s Klarom u grad...bar smo se malo stračale i kupila sam si trakice za pletenje.... onda sam na pol dva opet morala u školu jer Ninna, Mia i ja pjevamo nekaj solo....baš mi je žal kaj je učiteljiva Anju izbacila, ali rekla je da nije došla niti na jednu probu :((( niti danas....baš šteta....onda sam išla malo k Mii glet peseke, samo na deset min, jer sam morala doma,a ona bu za 20 min došla malo k meni....ali ima taaak slatke peseke!!! male labradore!!! preslatki su!!! joj, ja obožavam životinje, jedva sam otišla doma, a taaak su me zmazali i zgrebali da užas.....ali nema veze....bar sam ih vidla ;))))) kupila sam kornjači novi akvarij ( več je bilo i vrijeme!!! u starom nije više niti plivati mogla!!! ) sutra idem s Žanom, Arjetom, Perijom i Nevenom u kino, JOŠ JEDANPUT gledati Harry Pottera.....htela sam iči i još jedanput, ali stric bude ga začas dobil u svojem dučanu pa mi sprži ( prodaje radio i zvučnike za auto, filmove i igrice ) a sad malo da se nasmijete ;))))))))

pussach.........


Plavusino pismo sinu.....
Dragi sine,
Pisem ti ovo pismo kako bi znao da ti pisem. Ako dobijes ovo pismo
znaci da je dobro stiglo. Ako ga ne primis javi mi, tako da ti ga
ponovo posaljem. Pisem sporo, jer znam da sporo citas.
Neki je dan je tvoj otac procitao u novinam da se po statistikama
vecina saobracajnih nezgoda desava 1km udaljeno od kuce, tako da smo
se nedavno i mi preselili malo dalje od kuce. Kuca je preljepa, imamo
cak i ves masinu, ali ne znam da li radi. Jucer sam stavila ves da se
pere, povukla vodu i vesa vise nije bilo... Ovdje vrijeme i nije tako
lose. Prosle sedmice samo je dva puta padala kisa - prvi put je
trajalo 3 dana, a sljedeci put 4. U vezi one jakne koju si zelio, tvoj
ujak Pjer mi je rekao da ako ti je budemo slali da skinemo dugmad,
posto su dosta teska, jer to bi vise kostalo, tako da smo skinuli
dugmad i stavili ih u dzep. Napokon smo sahranili tvoga djeda:
pronasli smo njegovo tijelo kada smo cistili kucu. Bio je u ormaru od
onog dana kada je pobjedio dok smo se igrali skrivaca. Prije nekoliko
dana eksplodirala je boca od plina u kuhinji: tvog oca i mene je
izbacilo van kroz prozor: koji osjecaj! Nakon toliko godina, otac i ja
smo izasli van zajedno.
Posto vec spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan.
Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... zaposlili su ga na gradskom
groblju... odrzava travnjak. Tvoja sestra Julia, znas ona koja se
udala za svog muza.. napokon je rodila! Ne znamo jos spol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... ako bude curica tvoja sestra ce
je zvati po meni... Cini mi se malo cudno da svoju kcerku zove "mama".
Tvoj rodak Pol se ozenio.. po cijeli dan se moli pred zenom, jer je
djevica. I da znas da vise ne vidjamo tvoga Ujaka Isidora, onoga koji
je umro prosle godine... A da ne govorim o tvom bratu Zanou.. on je
grozan.. zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljucevi. Morao
se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz
vozila. Katastrofa !!!!!! Dobro sine, necu ti napisati adresu, jer ne
znam koja je. Porodica koja je ovdje prije nas zivjela, uzela je kucni
broj sa zida i ponijela ga sa sobom. Ako vidis Margarit pozdravi je, a
ako je ne vidis nemoj jos nista govoriti. Mama koja te voli.

P.S. Htjela sam ti poslati nesto para, ali sam vec zatvorila kovertu.




myspace

myspace graphics



- 16:32 - come on, tell me!! (12) - print, print... - pussach ;))))

srijeda, 07.12.2005.

....dooooosadno mi jeeeeeeeeee.....

hey ljudi....nemate pjma kak mi je dosadno....danas mi se nikaj neda.....u školi sam od pola osam do pet.......UŽAS!! več jedva gledam.....jedno kaj je trenutno dobro je da mi nema tate i sestre doma...SAMA SAM!! YEEE!!! hehe....bar malo mira, ako nikaj drugo....

prvi sat smo imali kemiju...pošto nam je učiteljica gluha i čorava moremo delati kaj god hočemo...nekima je problem dizati ruke ( među njih spadam i ja ) jer ona samo to ocijenjuje i nema dana kad na ponavljanju ne veli '' ja sad pitam kemiju, samo vi brbljajte '' a niko ju ne posluša....ali ja nemam problema s ocjenama iz zalaganja jer sam asistent skupa s žanom i iriskom....samo joj donesemo par stvari iz kabineta na početku sata i dalje oremo raditi kaj god hočemo....i još sve tri sjedimo u zadnjoj klupi ( na kemiji i biologiji sjedimo po 3 ).... ja sam se cijeli sat učila zemljopis jer me trebala pitati...nisam pisala test!!
zemljopis smo imali drugi sat....bila sam taaak nervozna...neznam zakaj, ali skoro sam si cijelu kosu počupala ;)))) i onda me na kraju nije pitala!!!!! to je bila takva sreča!! a kod akača je pitala ove koji nisu pisali....a kod nas ne.....hehe, zvlekla sam se.....obrađivali smo sjevernu Europu....dooooosadno!!! ali bolje to nego da me pita!!! treći sat smo imali engleski......izlagali smo neke plakate ( '' Snapshot of where I live '') i dobila sam 5, 5......živcira me da me svaki učitelj, baš svaki, na svakon hodniku pitaju: '' si dobila brata!? a kad buš?! kak to da još nisi?! '' poludela bum!!!! kaj sam ja neki doktor ili kaj!? na hrvatskom je bilo tak dosano da sam skoro cijeli sat spavala.....tehnički smo imali dva sata, i od toga smo sat i pol pisali...mislim da bum dobila 4....nikaj nisam znala!! onda sam ostala nekaj pomagati učiteljici, onda sam išla na knjižnjičarsku....došla sam doma samo na 5 min, da si uzmem knjige iz vjeronauka.....dosta mi je te škole....zapalila bum ju jemput!! ( pomogne mi ko?? ;)))) i prije pol sata sam došla doma i sad neznam kaj da radim...tak mi je dosadno..... moram si još i napisati zadaču iz matke, ali to mi nije teško, brzo sam gotova....ah, nekaj bum več našla....
pussach.....

- 18:17 - come on, tell me!! (13) - print, print... - pussach ;))))

utorak, 06.12.2005.

.....danas....

hey, ljudi ( uau, kolko vas zasad zna za moj blog?! čak 4!!! hehe... ) danas nisam nekak bila dobre volje....svi su me raživčanili...( osim čačkalice ;)))))) ) i tata, svi osmači, i moji iz razreda...čak me i arjeta rasrdila...( je, je arjeta nemoj sam bledo gledati !! ) ali smo se pomirile...obečala je da se više nebu derala po hodnicima, bar po škopli, ako nikaj drugo..... u ponedjeljak nismo imali zemljopis jer je učiteljici umrla mama.....trebala me pitati, ali svejedno se nisam mogla tome veseliti, pa kaka bi meni bilo!? a danas je pitala povijest.....prije povijesti smo imali tjelesni a ja ne vježbam jer mi je tak rekla doktorica, pa sam si malo pročitala...onda na satu je gledala radne i pitala... i taman je trebala mene prozvati i onda je zvonilo...hehe....ma, trebala sam pričati o banu Jelačiću, baš lako!!! to sam znala, da me bar to pitala, 5 bi dobila, ali OK.....sljedeći tjedan u četvrtak pišemo biologiju, tak da se pred vikenda moram učiti.....MRZIM ŠKOLU!!! jednostavno ju mrzim.....e, sad si moram iči pročitati zemljopis jer me sutra pita.....ali sam se bar javila...pussach svima!!

P.S. za čačkalicu: nadam se da si sad pročital jer si jafkal da napišem novi post....hehe ;)))))

pussach tomici kojemu sam malo prije rekla za blog!!! ;)))))


myspace

myspace graphics

- 22:23 - come on, tell me!! (5) - print, print... - pussach ;))))

ponedjeljak, 05.12.2005.

I AM BACK!!!

ej, ljudi!! vratila sam se!!niste valjda pomislili da sam vas napustila!? hehe....ovaj blog mi izgleda prazno...ali začas bude pun svega i svačega, bez brige...hehe...šteta kaj sam prošli blog morala izbrisati, ali, tu sam!! opet, nisam se niti malo promijenila!! hehe....

a za vas koji ste prvi puta čuli za mene imate pokraj u boxu nešto o meni ako vas zanima.... za sad je to to.... još si malo moram srediti NOVI blog...hehe.....šaljem svima jedan veeeeeliki pussek......

- 20:11 - come on, tell me!! (2) - print, print... - pussach ;))))