fish!
fish!
square square
subota, 12.03.2005. - 22:04
..shut the krushk up..

Bijah u četvrtak sa frendicama u kazalištu. ZeKaeM, predstava 'Palačinke'. E sad, predstava se čini oke, ali šta su glumci sve govorili, ne bi znala, jer su idioti od srednjoškolaca cijelo vrijeme pričali!!

Hejtam bahatu dječurliju iz kojeg prvog-drugog srednje koji idu u kazalište samo zato da profa vidi kako su oni kulturni, a onda u kazalištu dobacuju stupidne komentare da rulja vidi kao su oni 'kul i protiv svoje volje ovdje, u biti ih ne zanima ta dosadna predstava i kazalište je glupo, a oni su zabavni i duhoviti, svaka cura bi ih za jebača, a svaka majka za zeta poželjela' (preformulirati za ženski rod po potrebi). Mislim daaaaaj..

Naravno, jakne se nose u dvoranu. Ko je ikad čuo za ostavljanje jakni u garderobi??

Onda se ulazi u dvoranu Sjedne se na neko mjesto, po mogućnosti strateški odgovarajuće-dovoljno daleko od profe, dovoljno blizu ekipi za zajebanciju, po potrebi se može dovikivati i s onima koji sjede malo dalje.

Početak predstave- umjereni pljesak plus glasno zviždanje (ipak ste kul i znate zviždat, treba to pokazati poradi očaravanja nekog pripadnika suprotnog spola)
Cerekanje iza mene, cerekanje ispred mene, komentari koje ovi od iza dobacuju glumcima, komentari na komentare koji ovi od naprijed dobacuju onima iza, upucavanje 'a iz koje si ti škole, hhihi' desno od mene, profesorica-koja-gnjevno-gleda-svoju-neodgojenu-dječurliju-al-ne-poduzima-ništa lijevo od mene, i cura-s-pogledom 'daj jebote zašuti'-koji-povremeno-upućuje-bahatoj-mladeži pokraj nje. Straaašno!!
Doznala sam da se cura iza mene digla već u 8 i onda je dugo budna, a sutra se isto rano diže, i onda bi doma. Ipak već sat vremena sjedi u glupom kazalištu (od toga je 45 min pričala). Ova pokraj nje ne bi išla jer ipak moraju dignut 3 osobe na izlasku (čitaj: 3 idiota koji nisu zašutili od početka). Ova prva bi ipak išla jer je umorna. Druga baš i nije sigurna. Prva razmišlja o tome. Druga bi ostala još malo.
Pokušala sam im pomoći:
- Pa je*biip*te daj odite već jednom!! Manje ćete smetat nego da pričate cijelo vrijeme!!
- Kuiš, pa ne pričamo samo mi!
- Kuiš, al vi mi se derete točno na uho
- *uvrijeđeni 'kaj mi možeš' pogled*
- *živčani 'odi u tri *biip* *biip* da te *biip* i tebi i *biip* *biiiip* crkni kujo' pogled*

Predstava je stvarno odlična, komedija. Ali ovi su mi tako digli živac da sam jedva mogla pratit. I onda na kraju, trulo pljeskanje. A ja plješćem ko idiot jer mi je žao glumaca. Stvarno su se trudili, i uspjeli odglumit usprkos idiotima iz publike (valjda su jadni navikli), a na poklon (izlazili su jedan po jedan) su praktički trčali, jer su skužili da ovi ne bi dovoljno dugo pljeskali da su se došetali. Poziv na drugi poklon?? Ko je ikad čuo za takvo što?!? Samo sam čekala da se hahari počnu ustajat i odlazit usred pljeskanja. Mislim da ovi iza i jesu, nisam htjela gledat.


To za mene nije odlazak u kazalište.. Ajde, zna bit i oke srednjoškolaca, ima onih kulturnih grupa, valjda iz gimnazije. Ali ovo je bilo strašno. Htjela sam pitat na blagajnii koja je to škola organizirano došla, da ih mogu popljuvat bar na blogu, ali je blagajna već bila zatvorena.
Šteta.

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (27) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>