Komentari

lososs.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • jedna u letu poludjela ptica... :)

    palačinke..joj,ja to nisam gledala..al čula sam da je super. a što se tiče te djece..hm..mislim isto što i ti...i da, pa ima pristojnih srednjoškolaca kao npr. ja :)

    avatar

    12.03.2005. (22:26)    -   -   -   -  

  • kuckologija

    jezim se od fucking srednjoskolaca...pristava stvorenja s tri dlake na licu koje pucaju hormoni....bljak. cast iznimkama ali najcesca slika grupe srednjoskolaca je ekipa koja skace po cesti vice i cereka se i ....evo sav sam se najezio...to su muski...cure su druga prica. ALI ALI ALI ALI ALI nemoj diskriminirati ostale srednje skole u odnosu na gimnaziju....

    avatar

    12.03.2005. (23:23)    -   -   -   -  

  • eewa

    Hmm nisu ti ni ovi iz gimnazije puno bolji ;) ..sve to dođe na isto :)

    avatar

    13.03.2005. (00:15)    -   -   -   -  

  • >> fast forward

    ma sve su to klinci... bili smo nekada i mi takvi. zamisli da te neko odvede u kazaliste sa 15godine, mos si mislit kako te zanima predstava :-)) ali, da, podrzavam post!!!!

    avatar

    13.03.2005. (10:38)    -   -   -   -  

  • anspik.

    pa imhotep ne slažem se baš da su svi bili takvi, neki imaju svoj mozak i sa 16 godina. a isto tako se ne ponašaju samo srednjoškolci neodgojeno. npr. odeš u kino i eto kraj tebe sjedi frajer od kojih 40 godina, komentira svaku jebenu scenu sa tukom do sebe, a uz to osvjetljava cijelu dvoranu light showom sa ekrana mobitela. ale!

    avatar

    13.03.2005. (11:18)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @purple--svaka cast iznimkama =)) ma nismo ni mi u srednjoj bili tako losi.. ajde, bilo je par idiota =D @reptilia-- vjerujem, i kod mene u drustvu se mjesecima dogovaramo za kazaliste.. zato me jos vise zivcira kad mi predstava bude ovako upropastena.. @vagabundo & eewa--slazem se, gimnaziju sam dala samo kao primjer.. ima i gimnazijalaca nekulturnih, i ostalih srednjoskolaca kulturnih.. vecinom ipak ispadne da su gimnazijalci malko kulturniji.. (uopce se ne kuzi u kakvu sam ja srednju isla, jelda?? ;))

    avatar

    13.03.2005. (15:35)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @imhotep-- oke, da, ali to sto anspik kaze, ima ih i onih koji razmisljaju svojim mozgom.. zapravo mislim da je najveca greska profesora koji im niti ne kazu o cemu se u predstavi radi.. znam da je ekipa na 'stilskim vjezbama' nakon sto su glumci 3.put ponovili isti tekst pocela dovikivat gluposti i iscudjavat se.. mozda ne bi ni dosli ( i smetali) da su znali da bit predstave i je ponavljanje istog teksta na razlicite nacine (nama je, primjerice, profa rekla..)

    avatar

    13.03.2005. (15:39)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @anspik-- haha, znam takve.. ili oni koji 'pričaju s glumcima'- "NE!! pazi!! tamo je UBOJICAAA!!" a bilo je i u kazalistu mobitela.. svako malo je nekom ispao iz krila, ili su osvjetljavali dvoranu.. e, vidis, bas bi mogla do kina skoro.. =))

    avatar

    13.03.2005. (15:41)    -   -   -   -  

  • >> fast forward

    mislim da bi trebalo uvest rezim dobrovoljnosti... onaj koga stvarno interesirat ici ce i bit ce zadovoljan + nece im ostali klinci (nezreliji - a ne mora znacit) smetati :-)

    avatar

    13.03.2005. (16:58)    -   -   -   -  

  • >> fast forward

    >> anspikbl >> pa mene isto zivcira kad neko stalno prica ili komentira svaku scenu filma, bilo doma ili u kinu, ili predstavu, ili koncert... :-) i takvima koji imaju svoj mozak i sa 16 ici ce na predstavu i bez da ih neko natjera :_)

    avatar

    13.03.2005. (16:59)    -   -   -   -  

  • komfort u saundu

    uuuuaaaaa mrzim klinceeeee baaaaa *grmblj* a onda opet - mozda sam i ja bila takva, don't remember. potisnula sam to :DD jooj, bas me zanima kak je to izgledalo. i ja bi se derala skupa s tobom :D hihi :D

    avatar

    13.03.2005. (19:27)    -   -   -   -  

  • macak

    brzo na moj blog! tulumara na shari, nakon 9

    avatar

    13.03.2005. (19:47)    -   -   -   -  

  • oda jagodi

    totalno stoji!!!

    avatar

    13.03.2005. (21:21)    -   -   -   -  

  • magmel

    ja bi svu tu dječurliju potrpala u popravne domove,kako bi to tvoja kolegica ivana v. rekla

    avatar

    13.03.2005. (23:28)    -   -   -   -  

  • kromanjonac

    sve bi bilo u redu da glupavi profesor-i/ice ne obećavaju uzalud neke jadne dvojke samo ako se pojaviš na predstavi. to je totalno jadno. ako te mama i tata nisu ničen naučili onda neće ni profesor/ica. nema tu prosvijetljenja. svi u patiku na narodnjake!

    avatar

    14.03.2005. (09:57)    -   -   -   -  

  • kobilino zubalo

    veoma zanimljiva predstava - strasno mi se svidjaju intelektualne rasprave doticnih gledatelja kao i tvoje primjedbe i pogledi....jedva cekam iducu predstavu!! =)

    avatar

    14.03.2005. (14:59)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @imhotep--pa da, ne kuzim taj rezim prisilnog odlaska u kazaliste.. niti su klinci 'sretniji i kulturniji jer su isli u kazaliste'. niti su glumci sretni kad im neko ne suti za vrijeme cijele predstave.. nas niko nije prisiljavao, onaj ko je htio ici u kazaliste, isao je, ko nije-nije. i svi sretni i zadovoljni @komfort-- hihi, sta bi ih isprashili ;)) @machak-- skuzih tocno pola sata prekasno.. a nedjelju su i tako svi moji trulez (ukljucujuci i mene- hihi, samo se vegetira i vrsi fotosinteza.. osnove prezivljavanja) ali hvala =))

    avatar

    14.03.2005. (14:59)    -   -   -   -  

  • LosOsS-- MuTNa VoDa--Ne ViDiM NisTa

    @jagodi--ajmo protest protiv idiota u kazalistu, hihi =)) transparenti i zvizdaljke!! ispucavanje frustracija!! wuhuuu!! =)) @ma ja bi ih samo katapultirala iz kazalista =))) @rmpalija-- pa da, ne kuzim ni ja te prof... nas nikad nisu tjerali, i to mi je ok.. @zubalo-- na iducu i tebe vodim pa mozes i ti uzivat iz prve ruke =))

    avatar

    14.03.2005. (15:03)    -   -   -   -  

  • burekk

    Vi'š, vi'š... drugi put vodi mene u kazalište (obožavam kazalište ali jedino što moji frendovi vole je alkohol) pa ćeš vidjet kako se to rješava. Okreneš se i pokažeš šta je PRAVA nekultura: "začebi jebenu gubicu ili ću ti izbit sve zube, stoko jedna nepristojna". Redovito pali. :-)

    avatar

    14.03.2005. (16:53)    -   -   -   -  

  • RuNaWaY

    Moja stara je profa u osnovnoj i mora ih stalno furati u kazalište, ali ih također i masovno izbacuje van ako uoči da se ponašaju k'o seljačine. Inače, gledala sam Palačinke i predstava mi je bezveze. Možda sam prekonzervativna za tu "modernu umjetnost"? Ako budeš htjela opet tamo - javi (ozbiljna sam), mogu te uvesti besplatno.

    avatar

    14.03.2005. (17:59)    -   -   -   -  

  • Small things make me happy

    gotovo jednako iritantni ko blesava 'ajmo-gađat-ljude-kokicama' dječurlija u kinu, oči bi im vilicom :violently happy: blažena bila kinoteka, nedo bog da mi se neki balavac tam pojavi. i ma da gimnazijalci su super. ;)

    avatar

    14.03.2005. (20:55)    -   -   -   -  

  • Čekanje...

    eh.. ja se sjecam nekulturnih ispada dok smo bili u osnovnoj skoli.. u srednjoj bas i nismo isli u kazalisce:))

    avatar

    14.03.2005. (22:05)    -   -   -   -  

  • Is She Weird..?

    jebote koliko komentara..ja evo moram priznat da sam ja bila jedno od takve djece..ali u OSNOVNOJ školi u srednjoj sam se odkurčila(što bi rekla moja mama..:D)

    avatar

    15.03.2005. (00:27)    -   -   -   -  

  • Frost

    srednjoskolci? pa...vrlo lako ih rjesavam, dajem im ono sto sam ja dobivao na kile: smack! po glavi. i mir :)

    avatar

    15.03.2005. (02:28)    -   -   -   -  

  • yoyo

    još uvijek si najbolja.....legendo! znaš,slažem se sa svim gore navedenim....... pusa tebi

    avatar

    15.03.2005. (11:09)    -   -   -   -  

učitavam...