fish!
fish!
square square
srijeda, 03.11.2004. - 23:45
against all odds

Ovo pišem četvrti faking put. Brojkom:4. Slovima: četvrti.
Kao što se to inače događa, postovi se meni jednostavno odbijaju objaviti. Zato se neću previše zamarat ni ovim… Pišem ga u wordu. Ovaj put neće biti onog «failed to connect», ili «paige cannot be displayed» ili da, poučena takovim iskustvima , koristim «copy» svako malo pa da kasnije mogu stisnut «paste» (nakon što nestane cijeli post) pa da umjesto copy stisnem CUT.
Još uvijek postoji mogućnost da dodje uragan i odnese sve na neki otočić usred Pacifika, bez interneta,…da meteor opizdi komp.., ili da se zaleti neka luda ptica kroz prozor, a krhotine stakle prerezu sve zice..ili da Nedjeljkovi prijatelji prirede Nedjeljku «velkam bek parti» u kučištu, pa proliju cugu po nekim žicama.. U biti, najmanje je moguće da ovaj post na neku foru objavim! (Nedjeljko=moj prijatelj noćni leptir)
Nema veze, «ništa mi neće ovaj dan pokvarit..nikakvi crnjaci ni ružne stvari» =)
(moš mislit:na kraju će se sve opet zbrejkat, komp će imat bliski susret s mojom plišani-tigrić-papučom i otići ću spavat živčana ko gladni komarac sa hemoroidima!)
E, danas sam htjela nešto pametno napisat. Duhovito i zanimljivo. Osvrnut se na aktualnosti u Rvackoj i svijetu, ovim i onim izborima za precjednike .. ali sam shvatila da ..-NECU. Konacno sam procitala neke blogove koje dugo nisam posjecivala, -falilo mi je blogovlje to VRLO. Postala sam krushking ovisnik. Al fakat se nadam da ce se nekaj od tih mudrosti i u moju glavu uselit.

*Mislim da sam oglupila. Al fakat. Tamo od vremena kad sam naučila da ljudi i kokoške hodaju na dvije noge, a mački i psi na 4. Zmije nemaju noge. E, tada negdje sam ja popunila svoje kapacitete i od tada sve nestaje. Ispari kao alkoholne kapljice na vrućem asfaltu. Staračka senilnost?!?*

Htjela sam napisat nešto..
Da..danas sam sretna. Ne znam zašto. Nekako se tupavo sretno osjećam. Htjela sam napravit tonu toga kaj nisam napravila, ;Mecenija i Ovidija niti ne vidim koliko im je mutna voda, pa mi se svejedno ne da to mijenjat, u utorak pisem kolokvij , a cijeli vikend se namjeravam intenzivno opijat (dakle-ne ucit)..i svejedno sam ok.
Ne smijem samo razmišljat o jebenom emocionalnom krahu koji se periodično ponavlja i to je to.. Tajna uspjeha. =)
Možda sam sretna zato kaj sam burkiju pomogla tipkat diplomski rad pa se sad osjećam korisno. Ili tako nešto.
I htjela sam nasrat još nešto o sreći, ali je sad počela stara kvocat o internetu i spavanju, i sad sam ko komarac. Čekam glad i hemoroide.. *kvoc kvoc* Stadij izgladnjelog komarca.
Imam još 10 min. 10 min sreće… =)
Naravno, zaboravila sam kaj sam još htjela napisat. I to je ok. Zaboravila bi i da me nekaj probada na dnu lijevog plućno krila, da me ne probada pri svakom neparnom udahu.. eto ga… Valjda je sve ok. Sretna sam jer mislim da je sve ok. =)

Objavi post..? pa daj ajde.. bilo bi zgodno..za promjenu =)

*odlučila sam se smijat sutra bezveze. I ne razmišljat. Brain dead…= don't worry, be happy! *

pozdraf!


LoSoSs vOLi kOMenTaRe (0) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>