fish!
fish!
square square
nedjelja, 28.11.2004. - 14:38
koji kurac?

ma da.. ne znam zakaj ovo pisem.. neka potreba da se povjerim nekome ko ne slusa... i spletu zica i nevidljivih kabela koji omogucuju ljudima da kliknu na moj blog. Nije da itko iskoristi tu mogucnost, al nema veze. Nastavljam ja neumorno dalje. Thank you for giving a damn..
Uglavnom, za promjenu, opet sam u kurcu. Velikom. Bas sam si ono..skroz jadna i sjebana. "Al znas, mislim da su svi nase dobi u kurcu il nisu normalni..to je to alko sjebano vrijeme, kuis? :)" Ne, sad vise ne kuzim.
Ne znam u biti kolko jadna mogu bit, al mislim da cu doznat.. Imam nedjeljom besplatan telefon, i imam sad veliku potrbu nazvat B.B.a koji ne odgovara na poruke. Opet.
I sjedim tako u svojoj sobi, pisem jos jedno pismo koje nikad nece dospjet do primaoca (to mi je neka tradicija) i opet me copila nostalgija...Strasno nesto.
Ne kuzim na koju foru se uvijek sjecam samo lijepih trenutaka..? Ako je netko mjesec dana bio prema meni dobar, a onda me dva mjeseca zajebavao i radio od mene budalu, ja cu se ipak sa sjetom sjecat onog mjeseca, i svako malo imat osjecaj da cu prosuzit.
Da, ja ne placem. Samo mi se oci napune suzama. Pogotovo na one dirljive americke scene. U stvarnom zivotu mi se stegne grlo, ne mogu pricat, ne vidim od suza u ocima, al ne mogu plakat. To je valjda neko prokletstvo. Mislim da bi mi bilo lakse kad bi mogla.. Kao kad se zelis stalno ubit, ali ne mozes. Onda ti je grozno jer se zelis ubit, i grozno jer to ne mozes. "Cesto mi dodje da sebi otvorim zilu koja bi mi otvorla put u vjecnu slobodu.." Goethe.

Nego, excuse mi zbog ovih ispada. Procitala sam na necijem blogu da bi trebali odjebat ove tinejdzerske depresije i kvazi literarne pokusaje. Ovo nije kvazilit.pokusaj, ali imam ja i toga. Imam i tonu problema. Imam svega.
Imam i faking oblak koji je tocno u mom dijelu grada. CUjem da je drugdje suncano. Idealno je vrijeme za depresiju....
Idealno je vrijeme za bit jadan.
Ne kuzim ga.. da, njega. Da-tebe. Zasto?

LoSoSs vOLi kOMenTaRe (2) - TinTa nA PapIRu - O_o


<< Arhiva >>