LIJEP POZDRAV ČITATELJIMA 
Vrijeme pripreme: 50 min.
Sastojci:
# 1,5 kg piletine izrezane na komade
# 2-3 velike žlice maslaca
# 1 glavica sitno nasjeckanog luka
Priprema:
U ekspresni lonac staviti maslac i kad se zagrije, na njemu ispržiti komade piletine da budu svijetlo smeđe boje s obje strane.
Meso izvaditi iz lonca i u njega staviti luk i pržiti 2 minute. Dodati brašno i promiješati. Dodati vino, majčinu dušicu, lovorov list, sol, papar, šunku, češnjak, peršin i šampinjone. Dobro promiješati.
Dodati piletinu i lonac dobro protresti. Učvrstiti poklopac i kad je u loncu postignut pritisak, smanjiti vatru i kuhati 15 minuta.
Lonac skinuti s vatre, smanjiti pritisak i skinuti poklopac.
Meso složiti na pladanj i prekriti ga umakom.
Uz jelo poslužiti kruh zagrijan u pećnici ili tijesto i zelenu salatu.
bonn appetite 
| < | rujan, 2007 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | |||||
| 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
| 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
| 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
| 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
lolina_@net.hr


A wise man should have money in his head, but not in his heart.
***
Blog.hr
Forum.hr
ZSE
Monitor.hr
Investopedia
vrijeme u eu
SDA
TO ONE
SEEbiz
HANFA
poslovni dnevnik
Abacus
nagradne igre
STYLE.com
BUSINESS.HR
Economist.com
mojedionice.com