Bookmark and Share

centrifuga https://blog.dnevnik.hr/lolina

srijeda, 12.09.2007.

recept Pile u vinu

LIJEP POZDRAV ČITATELJIMA nut



Vrijeme pripreme: 50 min.

Sastojci:
# 1,5 kg piletine izrezane na komade
# 2-3 velike žlice maslaca
# 1 glavica sitno nasjeckanog luka


Priprema:
U ekspresni lonac staviti maslac i kad se zagrije, na njemu ispržiti komade piletine da budu svijetlo smeđe boje s obje strane.

Meso izvaditi iz lonca i u njega staviti luk i pržiti 2 minute. Dodati brašno i promiješati. Dodati vino, majčinu dušicu, lovorov list, sol, papar, šunku, češnjak, peršin i šampinjone. Dobro promiješati.

Dodati piletinu i lonac dobro protresti. Učvrstiti poklopac i kad je u loncu postignut pritisak, smanjiti vatru i kuhati 15 minuta.

Lonac skinuti s vatre, smanjiti pritisak i skinuti poklopac.

Meso složiti na pladanj i prekriti ga umakom.

Uz jelo poslužiti kruh zagrijan u pećnici ili tijesto i zelenu salatu.


bonn appetite njami

12.09.2007. u 13:40 • 9 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Budeš li o meni mislio dobro Postat ću još bolja …ili obrnuto

lolina_@net.hr


Image and video hosting by TinyPic



Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Add to Aboogy
A wise man should have money in his head, but not in his heart.

***
Blog.hr

Forum.hr

ZSE
Monitor.hr

Investopedia
vrijeme u eu

SDA
TO ONE
SEEbiz
HANFA
poslovni dnevnik
Abacus
nagradne igre

STYLE.com
BUSINESS.HR
Economist.com
mojedionice.com