LLumar folije za stakla

08.02.2012., srijeda

Automobilske folije Vam pomažu da vaše putovanje bude ugodno i sigurno

Da li znate da cilj automobilskih folija nije samo da Vaše prijevozno sredstvo izgleda savršeno gledajući izvana? Jedna od svrha folija za staklo jest da bi se i povećala zaštita od UV zračenja, koje uništava interijer kabine. Folija snizuje temperaturu unutrašnjosti, te tako čini putovanje ugodnijim. Jednako tako, folije mogu pridonijeti boljoj koncentraciji vozača tijekom vožnje, umanjujući rizik od nezgoda te pridonoseći sigurnosti. Auto-folije su dizajniranirane i kako bi uštedjele gorivo od troškova pri radu klima uređaja, čineći ih ekonomičnim.

Mnoge folije daju atraktivan izgled i pridodaju estetskoj vrijednosti vozila. Postoje folije slabije kvalitete, one nakon ne više od godinu dana trajnosti blijede i odljepljuju se. Takvo što u većini slučajeva iziskuje plaćanje stručnjacima odstranjivanje istih ili riskirate još i više ako ju pokušate ukloniti sami. Takve folije osim što ne vraćaju uloženo u investiciju, njihov sastav dovodi do uzaludno potrošenog novca. Ovako gledajući, nijansiranje prozora Vašeg vozila s kvalitetnim proizvodom može postati prevelika investicija.

Doskočite tome postavljajući kvalitetan i pouzdan proizvod LLumar automobilskih folija!
LLumar automobilske folije

Čak i onim vozačima koji koriste sunčane naočale tijekom vožnje, možemo napomenuti da nijansiranje automobilskog stakla nije nužno da bude što tamnije. Razne folije za automobile dolaze u različitim nijansama, korisnik sam odlučuje ovisno o vlastitim željama. Folije ionako „rade isti posao“, a Vi dobijate zaštitu za automobil. Osim suputnika u njemu, auto folije se koriste i za zaštitu Vašeg vozila, sprečavajući oštećenja auto-laka i karoserije od kamenčića, grančica, insekata, itd. Također, postoje i folije za stakla koje štite prozore automobila od razbijanja ili provale te u slučaju nezgode, zadržavaju komadiće stakla na mjestu i sprečavaju rasprskavanje.

Kontaktirajte nas za još više informacija!
LLumar Kontakt

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.