lleeiiaa

subota, 09.09.2006.

mrzim ih...

u novoj fazi sam. u fazi u kojoj mrzim decke. sve. sve do jednoga. sve radi jednoga. dobro, nije jedan sam sve skrivio... jos su mu neki pomogli.

mrzim njihovu umisljenost. njihovu neutemeljenu samouvjerenost. mrzim kada pitaju kakav sam bio. mrzim kada im nemam srca reci istinu. mrzim njihovu prevrtljivost. njihovu okrutnost. njihovu neosjetljivost na ljude oko sebe. (tocnije na mene:) mrzim kada piju ko smukovi i kazu da im je odvratno vidjeti pijanu curu. mrzim kada frendici kazu da se obuku toplo jer je vani hladno, a onda sline ko kreteni za curama u dopicnjaku. mrzim kada glume nedodirljivoga. mrzim kada ne razlikuju lijepu curu od rugobe sa 3 kile pudera, 4 sloja maskare i tubicom sjajila za usne. mrzim kada kazu da vise vole nenasminkane cure. prirodne. lazu.

mrzim kad se prema curama ponasaju kao prema robi, a ubili bi da im netko samo krivo pogleda sestru. mrzim njihovu netoleranciju. mrzim kad ne skidaju carape. mrzim sto im ni karta s ucrtanim krizicem, kompas i gps ne bi bili dovoljni da nadju klitoris. mrzim sto se nikad ne pokusaju trpiti s curinim frendicama. mrzim kada kazu da su manekenke premrsave. lazu.

mrzim kad setaju pokraj drugog ljudskog bica i hracnu, onako, iz dubine duse. mrzim kad se smiju ljubavi. mrzim kad svakom frendu koji ima bilo kakvu curu savjetuju da se rijesi te azdaje. mrzim kad svaki vikend seve 3 nove cure, a kad cuju da je neka cura promjenila nekoliko partnera vicu - drolja!!! mrzim sto ce im trebati da udju u 30e godine da skuze da ljepota nije osnovni i jedini kriterij. mrzim sto vole savrseno depilirane noge, a nisu dovoljno sigurni u svoju muskost da skrate busen pod pazuhom. mrzim sto misle da je ljubljenje natjecanje tko ce vise (dublje) gurnuti svoj jezik. mrzim sto misle da je muskarac glava kuce. mrzim sto ce okriviti decka s kojim ih je cura prevarila, a ne nju, ili bozesacuvaj sebe.

mrzim sto bi htjeli za curu djevicu sa znanjem glumice u pornicima. mrzim sto ocekuju da cure, kao one u pornicima stenju cim ovaj izvadi svog malog iz gaca. mrzim sto im je najvece dostignuce u plesu skakanje na koncertu hladnog piva, ili jos gore narodnjaka. mrzim sto svaki puta kad se ona nazivcira vicu - pms. mrzim kad kazu da nemaju nista protiv pedera i feministica, ali da ih treba lansirati na drugi planet. mrzim sto svaki put moraju svrsiti. i bas me zanima sta bi kad mi cura prva svrsila, okrenula se i zaspala.

cast pojedincima.

mislite da je dosta mrznje? nije.

mrzim sto ne mogu prestati misliti na njega. mrzim sto zaboravu ne pomaze to sto se ponio kao najveci kreten. mrzim sto je sladak. mrzim sto nam je bilo dobro u krevetu. a dobro, ajd, to ne mogu mrziti... :)

09.09.2006. u 00:37 • 2 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

lleeiiaa@net.hr



dobre cure idu u raj, a zloceste gdje god pozele