lleeiiaa

četvrtak, 28.09.2006.

prvi korak

jos samo jedan dan. :) torba jos nije spakirana. kao i svaki put. ako nije pet do dvanaest, gdje je tu zabava? :)

citala sam neki dan jednu knjigu. o govoru tijela. ima fora stvari. izmedju ostalog i jedna zanimljiva teorija. o zavodjenju.

"govori se da muskarci cine prvi korak, potom je uvjeravaju, ulaguju joj se, caste je vecerama i vinom, te je, u biti, podmicuju (bombonijerama, cvijecem i izlascima) ne bi li je namamili u svoj samacki stan kako bi je a) besramno iskoristili ili b) kleknuli na jedno koljeno. zene - umiljate, pasivne, njezni cvjetici - isprva odlucno odbijaju njihove pokusaje sve dok otpor ne popusti pod krajnjom upornoscu pa pristanu na... jedno pice. u medjuvremenu dane provode citajuci ljubavne romane i vireci iza zavjesa u iscekivanju svojih vitezova na golemim bijelim pastusima.

kakve gluposti! zene su oduvijek cinile prvi korak te odredjivale ritam, tijek i smjer ljubavnih veza. kao majstorice intuicije i emocionalne manipulacije, zene su strucnjakinje za govor tijela, a emocionalnu temperaturu prostorije sposobne su procijeniti brze negoli im se bradavice ukrute na povjetarcu. ako vam prilazi, naoruzan hrabroscu i uvodnom recenicom, mozete se kladiti da ste ga vi namamili. zene koriste cak 52 pokreta kojima muskarcima pokazuju da su zainteresirane, dok prosjecni muskarac na raspolaganju ima najvise deset pokrata kojima moze privuci zenu..."

dakle, ipak mi cure cinimo prvi korak... :)) u koliko sam rasprava sa frendovima sudjelovala dok su se oni zalili kako jadni uvijek moraju prvi prici i riskirati... e pa ubuduce kada vidite da cura u vasoj blizini: gleda u vasa usta, blago miluje vanjsku stranu bedra, pogledava u vasu straznjicu, brzo podigne i spusti ramena, dopusti da joj naramenica sklizne s ramena, pocne masirati vrat, gleda ravno u vas i pritom zabacuje kosu, dlanovima klizi po rukama i vratu, oblizuje usne, popravlja kosu, smijesi se, sapce i pritom glavu priblizava vasoj, znajte da ste vi na redu da napravite DRUGI korak....

eto nakon ovih zanimljivih informacija o flertu, idem. traba se dobro naspavati i prikupiti puuno energije. jer kada dodjem u zg, spavanje je proslost. :) 2 mjeseca + jos nesto dana apstinencije (od plesa, bez prljavih primisli) je stvarno previse.

28.09.2006. u 00:51 • 1 KomentaraPrint#

subota, 09.09.2006.

mrzim ih...

u novoj fazi sam. u fazi u kojoj mrzim decke. sve. sve do jednoga. sve radi jednoga. dobro, nije jedan sam sve skrivio... jos su mu neki pomogli.

mrzim njihovu umisljenost. njihovu neutemeljenu samouvjerenost. mrzim kada pitaju kakav sam bio. mrzim kada im nemam srca reci istinu. mrzim njihovu prevrtljivost. njihovu okrutnost. njihovu neosjetljivost na ljude oko sebe. (tocnije na mene:) mrzim kada piju ko smukovi i kazu da im je odvratno vidjeti pijanu curu. mrzim kada frendici kazu da se obuku toplo jer je vani hladno, a onda sline ko kreteni za curama u dopicnjaku. mrzim kada glume nedodirljivoga. mrzim kada ne razlikuju lijepu curu od rugobe sa 3 kile pudera, 4 sloja maskare i tubicom sjajila za usne. mrzim kada kazu da vise vole nenasminkane cure. prirodne. lazu.

mrzim kad se prema curama ponasaju kao prema robi, a ubili bi da im netko samo krivo pogleda sestru. mrzim njihovu netoleranciju. mrzim kad ne skidaju carape. mrzim sto im ni karta s ucrtanim krizicem, kompas i gps ne bi bili dovoljni da nadju klitoris. mrzim sto se nikad ne pokusaju trpiti s curinim frendicama. mrzim kada kazu da su manekenke premrsave. lazu.

mrzim kad setaju pokraj drugog ljudskog bica i hracnu, onako, iz dubine duse. mrzim kad se smiju ljubavi. mrzim kad svakom frendu koji ima bilo kakvu curu savjetuju da se rijesi te azdaje. mrzim kad svaki vikend seve 3 nove cure, a kad cuju da je neka cura promjenila nekoliko partnera vicu - drolja!!! mrzim sto ce im trebati da udju u 30e godine da skuze da ljepota nije osnovni i jedini kriterij. mrzim sto vole savrseno depilirane noge, a nisu dovoljno sigurni u svoju muskost da skrate busen pod pazuhom. mrzim sto misle da je ljubljenje natjecanje tko ce vise (dublje) gurnuti svoj jezik. mrzim sto misle da je muskarac glava kuce. mrzim sto ce okriviti decka s kojim ih je cura prevarila, a ne nju, ili bozesacuvaj sebe.

mrzim sto bi htjeli za curu djevicu sa znanjem glumice u pornicima. mrzim sto ocekuju da cure, kao one u pornicima stenju cim ovaj izvadi svog malog iz gaca. mrzim sto im je najvece dostignuce u plesu skakanje na koncertu hladnog piva, ili jos gore narodnjaka. mrzim sto svaki puta kad se ona nazivcira vicu - pms. mrzim kad kazu da nemaju nista protiv pedera i feministica, ali da ih treba lansirati na drugi planet. mrzim sto svaki put moraju svrsiti. i bas me zanima sta bi kad mi cura prva svrsila, okrenula se i zaspala.

cast pojedincima.

mislite da je dosta mrznje? nije.

mrzim sto ne mogu prestati misliti na njega. mrzim sto zaboravu ne pomaze to sto se ponio kao najveci kreten. mrzim sto je sladak. mrzim sto nam je bilo dobro u krevetu. a dobro, ajd, to ne mogu mrziti... :)

09.09.2006. u 00:37 • 2 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 04.09.2006.

drsko ili...?

cura sjedi. dosadno joj je. priblizava se jedan tip, dodje do nje, uhvati je za ruku, povuce sa stolice na podij i pocne plesati. e sad, o cemu ce ovisiti kako ce ona to protumaciti? ili je rijec o drskom kretenu koji nema niti malo kulture, misli da se svijet vrti oko njega, nije se udostojio niti pitati njeno misljenje!!! ili je tako, ah, neodoljivo samouvjeren, pre-sla-dak, konacno decko sa stavom, sa stavom "mala moja si", jooj to je taako romanticno....

nedavno sam, mislim na kliku, citala o jos jednom primjeru. ljeto, more, plaza i cure u toplesu. i sad kako cure reagiraju na poglede voajera. ili im laska, ili pak, u najmanju ruku, razmisljaju da pozovu cuvara plaze u pomoc. opet isti razlozi. ako decko spada u kategoriju a)presladak b)zgodan c)zgodnjikav d)moze se gledati, ali samo sa suncanim naocalama, i to dok sunce tuce u oci, to se ponasanje tolerira. i smatra bas simpaticnim. u svim ostalim slucajevima, tumaci se kao vrhunac drskosti.

da ne spominjem onaj klasicni primjer otvorenosti... neka je ovaj put rijec o npr. curi. pridje decku kojeg prvi put vidi, kaze, tulum je dosadan, a ti si bas sladak, sta kazes na to da se negdje izgubimo? ili ce se okrenuti i otici, i reci frendu sve o onoj pijanoj droljici koja ga napada, ili ce je uhvatiti za ruku i... pa izgubit se negdje s njom. sta mislite koji su kriteriji tu u pitanju..? dobro, ajd, tu ce malo utjecati i stanje alkoholiziranosti doticnoga, priznajem. (da malo)

da se vratimo nasoj curi koja plese sa onim likom. ako je mastovit, zabavan, plese nekako posebno, velike su sanse da ce frendicama jos danima prepricavati pricu o tom zanimljivom primjerku muskog roda. a ako napravi koju pogresku, i ples bi mu se moglo opisati sa - nis' posebno - pa... vjerojatno ce opet danima pricati o njemu. samo u malo drugacijem svjetlu. malo tamnijem.

tako ja jucer dobila sms: vodim te na kavu, vidimo se u 19.30 u centru. sreca njegova pa spada u zgodnjikave. :)

04.09.2006. u 23:57 • 1 KomentaraPrint#

nedjelja, 03.09.2006.

vuk i lisica

znate onu sliku vuka kojemu je glava uhvacena u zamku, pise "kad pomislite da ne moze gore...", a na sljedecoj slici ga, onako uhvacenog, lisac guzi, popraceno tekstom "razmislite ponovo." pa sad, ima li se tu sta dodati..? danas mi je sestra otisla u zagreb. ne ona mala. ona malo veca. ona s kojom pijancim i lovim decke. budi me ujutro... u devet. (!!!) oprasta se. kaze uzivaj. i kesi se onako zlobno. argh!!

nista mi se neda. pisem ovaj post sat vremena. okolo nered. sestra se sprema za skolu. ne ona velika. ona malo manja. tisuce i tisuce olovaka i bojica i gumica i biljeznica i knjiga. priznajem, ljubomorna sam. i ja bi u skolu. koji dan. u gimnaziju opet.

glupi neven i jos jedan lik, politicar cini mi se, jedu luk. svjezi. svaki po glavicu. ko jabuke. glupani. fuj.

ja bi jela sladoleda. onog iz amareta. onako kremast, sladak, punog okusa... mljac... a mogla bi se zadovoljit i s kingom. double. znamo da mu ni jedan drugi nije ni do koljena. jos samo 27 dana. sadu cu odbrojavat, ko oni na tvu do svjetskog prvenstva. doduse, ja nisam pocela sa 200 i nesto. lucky me.

bas bezvezno ljeto. sreca pa sam sad malo narasla. da nisam, sad bi mi trebalo jaako puno maste da smislim hrpu dogodovstina da bi zvucala zanimljivije od frendica. (najmanje 3 primjerka muskog roda, pozeljno preplanuli stranci, sa sklonostima pisanja poezije, bungee sa nekog mosta, i pijanke , puno njih, tulumi u kuci dok su starci bili mjesec dana u posjetu rodjacima u njemackoj, i osvojen bon za 4 masaze kod misicavog susjeda fizioterapeuta na lokalnoj nagradnoj igri i tako to...) a bas mi ide, jelda?? :) sad mogu jednostavno priznati, bilo je dosadno. jako. prava epidemija dosade. epidemija svjetskih razmjera. :) bas volim preuvelicavati. zabavno je. iako u ovom slucaju ne preuvelicavam. :) nimalo. nazalost.

03.09.2006. u 22:18 • 2 KomentaraPrint#

petak, 01.09.2006.

dosaadno jee...

Proslo je 273 dana od zadnjeg posta. ili se meni samo tako cini. ima prilicno mnogo razloga zasto mi vrijeme tako sporo ide. neznam koji vise utjece. mozda cinjenica da u selu gdje zivim, osim mene zivi jos hrpa baba i dedeka, puno njih. ukupno nas je 700. mozda zato sto se jedino mjesto gdje se moze izaci na kavu subotom zatvara u 23h. mozda zato sto nemam vozacku i auto da idem izaci na koje pametnije mjesto. mozda zato sto je najveci drustveni dogadjaj u selu trening nogometasa u 18:30 svaki drugi dan. a vjerojatno ne odmaze ni cinjenica da nitko od mladjih ludi koje ja znam u selu nije imao cd s windowsima da ih instaliram nakon sto sam kupila laptop. da ne pricam o tome da nitko od njih ne zna razliku mp3 i audio formata, i cude se kako uspijem tako puno pjesama staviti na cd. vrhunac provoda im je casa u zraku i skakanje na narodnjecima, a sprdaju mene kad spomenem da idem na plesnjake. sta toga jos ima? jel plesete onako-i onda odglume neki srednjovjekovni ples s dvora. fali mi zagreb!!!! :( i salsa! i reggaeton. i ljudi koji znaju cemu sluzi nero... i rucak za 4.60. s desertom.

mislim da sam dosta prigovarala, obecajem da necu vise... osim ako se ne sjetim jos cega :) moram priznati da nije bas sve tako lose. otprilike nekih 97%, ali ne sve. recimo novi laptop... i hrpa filmova i crtica za gledanje... i koji izlazak s danijem koji je ubrzo zavsio daleko od ociju javnosti :) i poruka od plavoga!! :) ne mogu vjerovati da mi se javio, jedva cekam da odemo na tu dogovorenu kavu, mozda se i prestane ljutiti na mene! inace plavi je moja tiha ljubav, i decko s najboljim smislom za humor u europi. dobro da bas sad ne pretjerujem, u nasoj polovici europe. :) tu je i seka, malo bice koje volim najvise na cijelom svijetu. koje mi je jutros reklo da bi trebala ici trcati oko igralista s nogometasima da skinem malo sala. :) a ima 10 godina...

stvarno nemam pojma o cemu da pisem. u ovoj rupi, kilometrima i kilometrima od civilizacije covjek nema bas puno inspiracije. mozda za spavanje, ali ne za pisanje bloga. pa eto, cujemo se... :)

01.09.2006. u 22:28 • 3 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

lleeiiaa@net.hr



dobre cure idu u raj, a zloceste gdje god pozele