lleeiiaa

ponedjeljak, 04.09.2006.

drsko ili...?

cura sjedi. dosadno joj je. priblizava se jedan tip, dodje do nje, uhvati je za ruku, povuce sa stolice na podij i pocne plesati. e sad, o cemu ce ovisiti kako ce ona to protumaciti? ili je rijec o drskom kretenu koji nema niti malo kulture, misli da se svijet vrti oko njega, nije se udostojio niti pitati njeno misljenje!!! ili je tako, ah, neodoljivo samouvjeren, pre-sla-dak, konacno decko sa stavom, sa stavom "mala moja si", jooj to je taako romanticno....

nedavno sam, mislim na kliku, citala o jos jednom primjeru. ljeto, more, plaza i cure u toplesu. i sad kako cure reagiraju na poglede voajera. ili im laska, ili pak, u najmanju ruku, razmisljaju da pozovu cuvara plaze u pomoc. opet isti razlozi. ako decko spada u kategoriju a)presladak b)zgodan c)zgodnjikav d)moze se gledati, ali samo sa suncanim naocalama, i to dok sunce tuce u oci, to se ponasanje tolerira. i smatra bas simpaticnim. u svim ostalim slucajevima, tumaci se kao vrhunac drskosti.

da ne spominjem onaj klasicni primjer otvorenosti... neka je ovaj put rijec o npr. curi. pridje decku kojeg prvi put vidi, kaze, tulum je dosadan, a ti si bas sladak, sta kazes na to da se negdje izgubimo? ili ce se okrenuti i otici, i reci frendu sve o onoj pijanoj droljici koja ga napada, ili ce je uhvatiti za ruku i... pa izgubit se negdje s njom. sta mislite koji su kriteriji tu u pitanju..? dobro, ajd, tu ce malo utjecati i stanje alkoholiziranosti doticnoga, priznajem. (da malo)

da se vratimo nasoj curi koja plese sa onim likom. ako je mastovit, zabavan, plese nekako posebno, velike su sanse da ce frendicama jos danima prepricavati pricu o tom zanimljivom primjerku muskog roda. a ako napravi koju pogresku, i ples bi mu se moglo opisati sa - nis' posebno - pa... vjerojatno ce opet danima pricati o njemu. samo u malo drugacijem svjetlu. malo tamnijem.

tako ja jucer dobila sms: vodim te na kavu, vidimo se u 19.30 u centru. sreca njegova pa spada u zgodnjikave. :)

04.09.2006. u 23:57 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

lleeiiaa@net.hr



dobre cure idu u raj, a zloceste gdje god pozele