...'Cause even when I dream of you...The purple dream will never do...

utorak, 26.02.2008.

Da mogu promjeniti svijet, kao u bajci, željela bi piti ljubav, željela bi početi s ljubavi! Letim kao vila, boja mi je lila.

Jednom davno, u jednom vrtu među cvijećem, sakrile smo se mi. Mala bića.
To znamo samo ja i ti.


"Moj život je bajka. A bajka je ukradena. On ju je ukrao, kao Grinch Božić. Kako je Grinch ukrao Božić?! Tiho.
A meni ne smeta, jer je Snjeguljici nedostajao princ, a on je to mjesto ugodno popunio. A oni su bili uvijek tu. Patuljci. Svi moji prijatelji.
Odlučili smo da ćemo biti kao Petar Pan i Wendy i da nikada nećemo odrasti. Krast ćemo zvijezde i čokoladu, a otić ćemo na medeni mjesec kao Fiona i Shrek. Spuštat ćemo se kroz prozore na Zlatokosinoj kosici i piti čarobne napitke. Pronaći vis vitalis pa da zauvijek ostanemo mladi lijepi i besmrtni. Pomoći ćemo Mulan u borbi protiv Huna, Pinokiju da prestane lagat. Bit ćemo kao Orfej i Euridika, Piram i Tizba, Romeo i Julija, ali naša priča će imati sretan kraj. Dakle dolazimo do zaključka: bajke postoje, a ja jednu živim."

Lauren G.

Image Hosted by ImageShack.us


Zaljubljena sam. Jel jesam?! :U
psst...


Tata se vratio kući .Donio je čokolade. S keksima. Papat ćemo. A onda zaspati kao Trnoružica u začaranom dvorcu i čekati princa na konju.
Stvarnost.
Pojest ćemo tatinu čokoladu s keksima. Dvorac ćemo imati u Valpovu. Čekat ćemo njega. Bez konja. Na biciklu. Možeš doći i pješke. :P

Ljubav je komplicirana. i jednostavna, ona daje sebe, ali isto toliko i želi natrag. Izgubili smo se. I mislim na onaj naš kapučino i kako ćemo opet šetat po centru. Nas tri. U kratkim majicama. Zabijat se u izloge. :P Skakat. Trčat i smijat se svima. Pjevat Aerosmith. Lizat lizala i ostavit moj mobitel na podu. Plesat i slikat se. Bit ljute i divit se drugima. Pričat o izmišljenim stvarima. Ljubičastom krastavcu, kozjem pamuku i gliciru. :P

"Stojim na uglu prijepodnevni sat. Žicam kartu za sreću, u jednom pravcu. Stojim na uglu, siguran sam da znaš, karta mi je u džepu. Odlazim da ti kažem da te volim. Stojim na uglu, tako običan dan, sanjam o tome da te nađem. Stojim na uglu, prijepodnevni sat. Želim pravu kartu za svoje snove."

Mislim da ću morat kupit nove starke. I super što ove imaju rupu. Jedan razlog za nove. Mislim da sam počela učit. Znam. Što je mariniraje?!

I uživam u šetnji do tamo. Sjediti na klupi. Gledati. Toliko toga. I u pjesmama. I Aeromith i Azra. I puno toga. Nikako zaboravit Whitesnake. I prekrasno je vidjet mladog Sebastiana Bacha kak' viče. I remember you. I kako se Doug trese dok svira gitaru. LoOL. I nekog nepoznatog lika s neta kako ima prekrasne naočale.

(?!)

Michelle

26.02.2008. u 15:39 • 89 KomentaraPrint#

subota, 23.02.2008.

Carrie je dosadno. Pisat će. Možda dugo. I puno. Kak' bude išlo. "Mene ne zanima to o čemu se priča. Mene ne zanima to što se događa. Želim razmišljati o ljubavi. Sa druge obale. Šaljive obale. Opasne obale. Možeš mi samo mahati. Hvala ti živote" *

Image Hosted by ImageShack.us


Dođem na net. Da pričam i oću pričat i dok se Tina sjeti maknit...tuc. Gotovo. Nema više. Pa-pa. A ok. Drugi put. I super je ovo. Kak' smo glavne. Imamo više komentara nego MH band. Wee. Hip-hip hura. I baš mi se sad piše. Neznam zašt. I pisat ću. A Bubi mi je rekla da sutra nešt napišemo. Jel subota je. Pa kak bude vani. Al' briga me. Svejedno vani neće bit niš' forično. LoOL. Dragi prijatelj Vule vozi motor. Pa eto. Ja i Lups bar imamo kako doma. Sat vremena ranije, al bar nemoramo pješke. Wee. A motor glavni. Neki plav. Hehe. I da. Kod nas. Šta ima kod nas?! Lucija se šišala. Neznam kako. Nisam ju još vidjela. Al znam da se sutra ide opet šišat. Idem s njom. I ja sam htjela. Al...kažu da ne. Pa ajd neću. I da. Ide se šišat. Sutra, u pol 2. Pa ako nas neko misli srest, tamo smo kod Vive oko 1 i 25. LooL...bwahaha...Wee. Vidimo se. I...da. A Bubi. Pa ona je sad glavna. Dobila je cd od Aerosmitha. Pravi. :P I jako je sretna. Al neće s nama van sutra. A zapravo...možda ni mi ne idemo. Al idemo. Ma moramo. Bar jednom cijela subota u Bestu ili di već Lucija hoće. Je da bi ja bolje nešto drugo. Al' nema veze. :) Kul. I sad ja...kod mene je forično. *forično...da, nova riječ. Od Šekija. Da Šeki, teta mi je forična. Ja sam zakon ti si kurac. Ljepo te mama odgojila. LOoL. Ma glavni. Da. Ja sam sretna. Zato što. Zato što je sve foično. I kul. I super. I šareno. ...."isto kao i prvi put!"...jooj...ma amazing. Pisala sam neko pismo neki dan...Martina ga je uzela. Dat će ga svom dečku...a lik. HoHo. A nije nikako. A stvarno je bilo forično ovaj tjedan. I plakala sam...i smijala sam se. A najbolje je...ne, zapravo, nije najbolje, al forično je jel je sunce. I mogu slikat. A dugo sam tati objašnjavala kak tškog srca slikam mobitelom jel se ne vidi ništa...i da oću digitalni. A mami da mi kupi ljubičastu majicu. I hoće. A na kraju ću kupit bijelu. Issee...i super je što mogu nosit kratke rukave. I kad mi se cura u školi izrederala...Taanjaa...nije ti brrr...pa neee...predobro. I danas sam si baš onak mal' gledala ocjene...i nije to loše. Ok je. Imam tri jedinice. A ovo sve drugo je wee...al' te jedinice...:(...mama je rekla. da će reć tati da me nepusti van...ma neeće...šali se ona. A ispravit ću. Možda se i javim u petak. Neki petak. HoHo. I da. Oni me živciraju. Šta izmišljaju. Jel su ljepo rekli da je Vajtsnejk 31.05 i sad nešt u sedmom-osmom mjesecu. E pa ak nije u petom...a nije...e neću ić. Fak. Aldrich ti si kriv. To zato što sam te sanjala. Belj. I tako...Isee...kolko sam napisala. Šovješe. Ma još bi ja al neću. Previše je...sutra ljepo idemo u Valpovo. Lizat ćemo lizala. I pjevat. "...ona nezna..."..."nema nikog oko nas..."...likovi...a ljepo nas je mama odgojila. I gotovo. Neću više pisat. Stopić. D end. Ae. Ja puno pozdravljam Lupsu i Bubi. Ipak su one dio ovog bloga. I sve vas. A tebe puno volim. Da, tebe! Muah.

If I could change the world. Like a fairy tale
I would drink the love. From your Holy Grail
I would start with love. Time. Don't let it slip away
Raise yo' drinkin' glass. Here's to yesterday
In Time. We're all gonna trip away
Don't piss Heaven off. We got Hell to pay
Come full circle.


Image Hosted by ImageShack.us


*...i sad sam se sjetila...
...ma Luc sječaš se i ti...
...gledala sam slike na zidu...
...ona predstava...iz škole...
...ja sam bila ljubičasti cvijet...
...a ti zeleni...
...a Karmar kišobran...
...wee...




...i nešt' nije dobro ispalo tako da..
...gle sad...ovako...
...klikni na ovo "view all images"...
...e to...
...i onda...
..."orginal size"...
...ma nema na čemu!...





Carrie*

23.02.2008. u 00:06 • 56 KomentaraPrint#

subota, 16.02.2008.

Koje je lijevo, a koje desno?! Pa skreći. S kojom rukom pišeš? De nemam ja vremana za to. Beri pamuk. Kozji. *

I mi u pubu...
I Lups kaže...da ima ljubičasti šal! Woe.
A Bubi...sva sretna...pita...koji?!...kakav?!...
Ko moj?!...ko Zokijev?!
A Lups kaže "Ne!...od pamuka je!
To ti je ona biljka, ak ne znaš!"
A Bubi.."Ma da?!
Pamuk...to biljka?!
De šta sereš!?
To se štrika."
I tak...mal po mal...
Dođemo mi do tog
Da je Bubi...smislila novu vrstu pamuka!
KAO kozji pamuk..
OUJEA.
To inače koza proizvodi, kak ona kaže
joo...baš me zanima kako??

Image Hosted by ImageShack.us


I tak..
Juče na msn-u!
Mi i dalje o tom, o pamuku!
i to bilo ovak...nekako.

LUPS* - "E tražila sam na netu...i nema nigdi slika...šal...od PAMUKA...a ja ti baš htjela pokazat...onak je obični šal...od PAMUKA...i ljubičast je...ma sutra ću ti ga donjet...pa ćeš vidit...kaman."

BUBI* - "Pa, obična vuna...zato oni tamo u Japanu koji proizvode taj pamuk... ne trebaju kupovnu vunu... ;)"

LUPS* - "Ne vuna...Nije štrikan šal...od plišanog platna...jooo...nznm kak da ti objasnim..." :S

Koma...loool
Eto tako o nama...
A što smo pamente..
...ja ne vjerujem...


Image Hosted by ImageShack.us


I gledamo tv u pubu...
I gledamo šta sve ima ljubičasto...
Likovi...
I ima ljubičasta:
Banana...limun...kupus...patliđan...
I da..pa kad se krastavac pokvari...
On...on bude ljubičast...
Anedali. Tak Buba?!
A onda će Bubi...KAO..."Pa patliđan je kupus!
On je onak blju!"
A ne, nije!
i onda...šta je cvjetača?!
Jel to cvijet pamuka?!

Lups i Carrie:
Ne bubi...to je za jest!

Adrianna...

"You have my heart
And we'll never be worlds apart
May be in magazines
But you'll still be my star!"

When the sun shines, we’ll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be a friend
Took an oath I'ma stick it out till the end
Now that it's raining more than ever
Know that we'll still have each other
You can stand under my Adrianna
You can stand under my Adrianna
(Anna anna eh eh eh)
Under my Adrianna
(Anna anna eh eh eh)
(Anna anna eh eh eh)
Under my Adrianna
(Anna anna eh eh eh)


Image Hosted by ImageShack.us


Onda se Carrie* cijelo vrijeme smije.
Bwahaha.
A Bubi ne može do riječi doć.
A jadna.
De beri pamuk.
Ni nezna šta nam je smiješno bilo...
Buhuu...:)

Under my Adrianna
(Anna anna eh eh eh)


Image Hosted by ImageShack.us


I u dvorani smo bile
Koji likiči...
Ade me slikaj.
Ljutim se.
I kad smo išle doma...
Tam u centru srele...
Aa uf!
Anedali uf!

I Lups trš u izlog.

Image Hosted by ImageShack.us


I trese me struja.
Ne diraj too.
A šta ako ide taj čovjek za nama?!
Sa zračnom puškom?!
Ra-ta-ta!

Bubi, Lups & Carrie

16.02.2008. u 13:42 • 73 KomentaraPrint#

četvrtak, 14.02.2008.

Bubi, Lups i Carrie...i prave blog. Kroz ljubičaste oči. Sve je kao ljubičasto. Cijeli svijet je kao ljubičast. Walk this way*...i sretno!

I prvi piše Carrie. Netko mora počet. Pa ona. Nekako je sretna. Ne potpuno. Ali je. Ma baš je nekako zbog bloga hepi. I što je nekako u školi bilo kul. Prolaze cure s ružama, a Lejla i ona ih nemaju. Kme. Neka, neka. Nema veze. Ma ajde. Običan dan. A bilo je kul. Bila je ljuta. Ma svaki put napravi glupost. Al' sad čeka subotu. I svi idu van. Wee. I imali su politiku. Šukaru. Pričala je kako fali jaja za Uskrs. A Mači je pjevo..."Došle žene da farbaju jaja!" ...da nije falilo jaja, falilo je žena da ih farbaju. LOL. Lejla je dala Carrie sve ljubičasto što je imala. I hvala joj. I sad je dobila poruku. De ne. Pa. Šta je?! Nismo mi nikaki zaljubljeni par?! LOL. De prestani. Krivo se čini. Ne pati. Woe. Možete pričat šta hoćete. Uvijek će ona stajat. Bar sad. Jedan.

Image Hosted by ImageShack.us


A zvali su ih u dvorčić. I idu. Pa valjda. Al' Carrie i Lupso moraju i malo dalje. Obećala je Carrie. I mora sada. Al' da. Neće komplicirat. Glavno je. Opet lizala. Ostala su još od onog petka. I onog Besta. Woe. Likovi, vidimo se. Volimo vas.

I'm holding on
Baby, just come on, come on, come on
I just wanna hear you say
I can't stop lovin' you
And no matter what you say or do
You know my heart is true oh
I can't stop lovin' you
Oh, I'm so twisted and tied
And all I remember
Was how hard we tried
Only to surrender


...nobody ever made me feel this way...
...kako to?! dobro ili loše?!
...nezna ni ona...jel glupo je...
...i nek je....
...15.o2.2oo5...
...ona se sjeća...
...i sad je opet...
...somewhere over the rainbow...
...svira..
...kako je glupo kad...
...kad na pjesmu bez riječi...
...možeš plakat...


Image Hosted by ImageShack.us


De hepi. I da. Veliki muah. Remember. Smile. Voli.


Carrie* fino

14.02.2008. u 18:04 • 55 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

" Ponekad sanjamo toliko stvaran san...i onda kad se probudimo ne znamo što je istina...ponekad je život čudniji od samog sna "

...i došlo je do promjena...
...evo, ja ipak vraćam blog...
...malo je zelen...
...bitno da je neka boja...


Image Hosted by ImageShack.us



...ßußł...
...Luc*...
...tanja...



And sometimes, all you need is ONE!

"Rock will always be rock. never change. That's why i'm PROUD to be a ROCKER"

ßußł. Po Divljim Jagodama. Luc*. Po sebi. P€yt0n po Peyton. Ma OTH. Tri curice koje vole subote. Vole boje. Sve je šareno. A da. Vidim te ljubičasto. Uvijek sretne. Da, možda i nisu. Ali uvijek imaju osmjeh. Pišonja i Žuga. Alice i Cinderella. Aldrich i Coverdale. ßußłi i P€YT0n i Luc*. Djevojčice na pozornici. Optimizam i pesimizam. Sarkazam i ciničnost. Smijeh i suze. Ljubav i mržnja. Glazba. Dani sivi i boje žive. Rock i suknjice. Da. Lizala prijateljstva. Danas, sutra. Ljubičasto i zeleno. Čokolade i žvakače. Kapučino i kakao. Pjesme. Riječi. Pogledi. Život. A pjevaju. Peyton najviše. A to je rock. Luc* sve. Whitesnake, Aerosmith, Jagode, Opasnot, Atomsko, Skid Row. Forično. Smjeh. A da ih vidite u suknjicama. A face. Ali tko zna kada opet. A Peyton jako voli slikat i čeka taj nejzin digitalac. ßUßł je jako sretna samo ju malo vrijeme muči. Ali Bubi...vidi sunce jee. A samo da u subotu ne pada kiša. Neće, jel da?! Luc* je sretna. Jako. I htjela bi se farbat. Bit plavuša. Može ona to. I ona i Peyton još uvijek čekaju Vuleta da ih provoza na motoru. Jel, prvi put ona nije htjela. :( Čekaju. I čekaju te subote. I opet će biti sretne. Možda nekad potekne ljubičasta suza, ali od sreće. A kada te vide, jako će te zagrlit. Bit će to pozdrav bez riječi, ali pun ljubavi.