...'Cause even when I dream of you...The purple dream will never do...

utorak, 26.02.2008.

Da mogu promjeniti svijet, kao u bajci, željela bi piti ljubav, željela bi početi s ljubavi! Letim kao vila, boja mi je lila.

Jednom davno, u jednom vrtu među cvijećem, sakrile smo se mi. Mala bića.
To znamo samo ja i ti.


"Moj život je bajka. A bajka je ukradena. On ju je ukrao, kao Grinch Božić. Kako je Grinch ukrao Božić?! Tiho.
A meni ne smeta, jer je Snjeguljici nedostajao princ, a on je to mjesto ugodno popunio. A oni su bili uvijek tu. Patuljci. Svi moji prijatelji.
Odlučili smo da ćemo biti kao Petar Pan i Wendy i da nikada nećemo odrasti. Krast ćemo zvijezde i čokoladu, a otić ćemo na medeni mjesec kao Fiona i Shrek. Spuštat ćemo se kroz prozore na Zlatokosinoj kosici i piti čarobne napitke. Pronaći vis vitalis pa da zauvijek ostanemo mladi lijepi i besmrtni. Pomoći ćemo Mulan u borbi protiv Huna, Pinokiju da prestane lagat. Bit ćemo kao Orfej i Euridika, Piram i Tizba, Romeo i Julija, ali naša priča će imati sretan kraj. Dakle dolazimo do zaključka: bajke postoje, a ja jednu živim."

Lauren G.

Image Hosted by ImageShack.us


Zaljubljena sam. Jel jesam?! :U
psst...


Tata se vratio kući .Donio je čokolade. S keksima. Papat ćemo. A onda zaspati kao Trnoružica u začaranom dvorcu i čekati princa na konju.
Stvarnost.
Pojest ćemo tatinu čokoladu s keksima. Dvorac ćemo imati u Valpovu. Čekat ćemo njega. Bez konja. Na biciklu. Možeš doći i pješke. :P

Ljubav je komplicirana. i jednostavna, ona daje sebe, ali isto toliko i želi natrag. Izgubili smo se. I mislim na onaj naš kapučino i kako ćemo opet šetat po centru. Nas tri. U kratkim majicama. Zabijat se u izloge. :P Skakat. Trčat i smijat se svima. Pjevat Aerosmith. Lizat lizala i ostavit moj mobitel na podu. Plesat i slikat se. Bit ljute i divit se drugima. Pričat o izmišljenim stvarima. Ljubičastom krastavcu, kozjem pamuku i gliciru. :P

"Stojim na uglu prijepodnevni sat. Žicam kartu za sreću, u jednom pravcu. Stojim na uglu, siguran sam da znaš, karta mi je u džepu. Odlazim da ti kažem da te volim. Stojim na uglu, tako običan dan, sanjam o tome da te nađem. Stojim na uglu, prijepodnevni sat. Želim pravu kartu za svoje snove."

Mislim da ću morat kupit nove starke. I super što ove imaju rupu. Jedan razlog za nove. Mislim da sam počela učit. Znam. Što je mariniraje?!

I uživam u šetnji do tamo. Sjediti na klupi. Gledati. Toliko toga. I u pjesmama. I Aeromith i Azra. I puno toga. Nikako zaboravit Whitesnake. I prekrasno je vidjet mladog Sebastiana Bacha kak' viče. I remember you. I kako se Doug trese dok svira gitaru. LoOL. I nekog nepoznatog lika s neta kako ima prekrasne naočale.

(?!)

Michelle

26.02.2008. u 15:39 • 89 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

" Ponekad sanjamo toliko stvaran san...i onda kad se probudimo ne znamo što je istina...ponekad je život čudniji od samog sna "

...i došlo je do promjena...
...evo, ja ipak vraćam blog...
...malo je zelen...
...bitno da je neka boja...


Image Hosted by ImageShack.us



...ßußł...
...Luc*...
...tanja...



And sometimes, all you need is ONE!

"Rock will always be rock. never change. That's why i'm PROUD to be a ROCKER"

ßußł. Po Divljim Jagodama. Luc*. Po sebi. P€yt0n po Peyton. Ma OTH. Tri curice koje vole subote. Vole boje. Sve je šareno. A da. Vidim te ljubičasto. Uvijek sretne. Da, možda i nisu. Ali uvijek imaju osmjeh. Pišonja i Žuga. Alice i Cinderella. Aldrich i Coverdale. ßußłi i P€YT0n i Luc*. Djevojčice na pozornici. Optimizam i pesimizam. Sarkazam i ciničnost. Smijeh i suze. Ljubav i mržnja. Glazba. Dani sivi i boje žive. Rock i suknjice. Da. Lizala prijateljstva. Danas, sutra. Ljubičasto i zeleno. Čokolade i žvakače. Kapučino i kakao. Pjesme. Riječi. Pogledi. Život. A pjevaju. Peyton najviše. A to je rock. Luc* sve. Whitesnake, Aerosmith, Jagode, Opasnot, Atomsko, Skid Row. Forično. Smjeh. A da ih vidite u suknjicama. A face. Ali tko zna kada opet. A Peyton jako voli slikat i čeka taj nejzin digitalac. ßUßł je jako sretna samo ju malo vrijeme muči. Ali Bubi...vidi sunce jee. A samo da u subotu ne pada kiša. Neće, jel da?! Luc* je sretna. Jako. I htjela bi se farbat. Bit plavuša. Može ona to. I ona i Peyton još uvijek čekaju Vuleta da ih provoza na motoru. Jel, prvi put ona nije htjela. :( Čekaju. I čekaju te subote. I opet će biti sretne. Možda nekad potekne ljubičasta suza, ali od sreće. A kada te vide, jako će te zagrlit. Bit će to pozdrav bez riječi, ali pun ljubavi.