Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubicaste

Marketing

Da mogu promjeniti svijet, kao u bajci, željela bi piti ljubav, željela bi početi s ljubavi! Letim kao vila, boja mi je lila.

Jednom davno, u jednom vrtu među cvijećem, sakrile smo se mi. Mala bića.
To znamo samo ja i ti.


"Moj život je bajka. A bajka je ukradena. On ju je ukrao, kao Grinch Božić. Kako je Grinch ukrao Božić?! Tiho.
A meni ne smeta, jer je Snjeguljici nedostajao princ, a on je to mjesto ugodno popunio. A oni su bili uvijek tu. Patuljci. Svi moji prijatelji.
Odlučili smo da ćemo biti kao Petar Pan i Wendy i da nikada nećemo odrasti. Krast ćemo zvijezde i čokoladu, a otić ćemo na medeni mjesec kao Fiona i Shrek. Spuštat ćemo se kroz prozore na Zlatokosinoj kosici i piti čarobne napitke. Pronaći vis vitalis pa da zauvijek ostanemo mladi lijepi i besmrtni. Pomoći ćemo Mulan u borbi protiv Huna, Pinokiju da prestane lagat. Bit ćemo kao Orfej i Euridika, Piram i Tizba, Romeo i Julija, ali naša priča će imati sretan kraj. Dakle dolazimo do zaključka: bajke postoje, a ja jednu živim."

Lauren G.

Image Hosted by ImageShack.us


Zaljubljena sam. Jel jesam?! :U
psst...


Tata se vratio kući .Donio je čokolade. S keksima. Papat ćemo. A onda zaspati kao Trnoružica u začaranom dvorcu i čekati princa na konju.
Stvarnost.
Pojest ćemo tatinu čokoladu s keksima. Dvorac ćemo imati u Valpovu. Čekat ćemo njega. Bez konja. Na biciklu. Možeš doći i pješke. :P

Ljubav je komplicirana. i jednostavna, ona daje sebe, ali isto toliko i želi natrag. Izgubili smo se. I mislim na onaj naš kapučino i kako ćemo opet šetat po centru. Nas tri. U kratkim majicama. Zabijat se u izloge. :P Skakat. Trčat i smijat se svima. Pjevat Aerosmith. Lizat lizala i ostavit moj mobitel na podu. Plesat i slikat se. Bit ljute i divit se drugima. Pričat o izmišljenim stvarima. Ljubičastom krastavcu, kozjem pamuku i gliciru. :P

"Stojim na uglu prijepodnevni sat. Žicam kartu za sreću, u jednom pravcu. Stojim na uglu, siguran sam da znaš, karta mi je u džepu. Odlazim da ti kažem da te volim. Stojim na uglu, tako običan dan, sanjam o tome da te nađem. Stojim na uglu, prijepodnevni sat. Želim pravu kartu za svoje snove."

Mislim da ću morat kupit nove starke. I super što ove imaju rupu. Jedan razlog za nove. Mislim da sam počela učit. Znam. Što je mariniraje?!

I uživam u šetnji do tamo. Sjediti na klupi. Gledati. Toliko toga. I u pjesmama. I Aeromith i Azra. I puno toga. Nikako zaboravit Whitesnake. I prekrasno je vidjet mladog Sebastiana Bacha kak' viče. I remember you. I kako se Doug trese dok svira gitaru. LoOL. I nekog nepoznatog lika s neta kako ima prekrasne naočale.

(?!)

Michelle

Post je objavljen 26.02.2008. u 15:39 sati.