Ljubav i brak

subota, 15.05.2004.

SEX na EX

PETNAEST, 15. Slovima i brojakama.
To je broj maksimalnih ženskih orgazama, u roku od desetak minuta, izmjerenih u jednoj, nedavnoj, studiji ljudske seksualnosti (moja je boljka da pamtim interesantne stvari, ali ne pamtim detalje poput autora, izdavača, web stranice na kojoj nešto pročitam ...Obećajem, popravit ću se i, ubuduće, otkrivati izvor podataka).
Žene imaju tako građeno vaginalno mišićje da omogućava multiple orgazme, veći broj uzastopnih kontrakcija. Jači spol je slab, po tom pitanju. Za njih vrijedi "jedan, ali vrijedan", a nakon toga, mission impossible postaje pronalaženje erotskog stimulansa koji bi ga, u kratkom roku, ponovo pokrenuo. Naravno, postoje izuzeci i u muškom i u ženskom rodu!!
Jednom me Muž pitao "Kako to da žene glume orgazme, a Bog im je dao da ih mogu imati više, u kratkom roku??!!", a još je primijetio kako "nije fer što žene mogu doživjeti, čak, tri vrste orgazma, a muškarci jedan" (neka istraživanja kažu dva, ali G-točka je, navodno, u analnom otvoru pa je tu vrstu orgazma, moj Muž, homofob, odmah prekrižio).
Interesantna pitanja.
Meni je, isto, nevjerovatno da postoje žene koje, jednostavno, ne mogu doživjeti orgazam. Mislim da je stvar "u glavi". Previše razmišljanja ubija seksualnost.
Neke poznanice su govorile o tome da razmišljaju hoće li on primijetiti celulit, da nije friško izdepilirana, male grudi, prevelike bokove...Užas!!! Naravno da se, na taj način, ne mogu prepusiti užitku.
Seks je ono iskonsko, animalno u nama. Nema veze s razumom (prije seksa treba razmisliti, a ako netko nakon toga razbija glavu, to je znak da nije razmišljao prije :)). Treba se opustiti, prepustiti kontrolu osjećajima, trenutku, i ne razmišljati iz kojeg kuta ćete bolje izgledati, pa, zaboga, ne snimate pornić :) !!!
Kada ste već došli, sa željenom osobom, do samog čina, u tom mu momentu, zaista, nisu na pameti detalji poput celulita i velikih bokova!!!!

Nije da muškarci nemaju problema. Poznajem ih nekoliko koji, jedsnostavno, nisu mogli, usprkos, želji, izvesti apsolutno ništa. Naravno da oni, sami, nisu pričali o tome. Za to postoje njihove cure :)
Najčešće je taj "fenomen" primjećen kada su pokušali spavati prvi put. Najvjerovatnije ih nije odbio nikakav fizički nedostatak na curi, nego njezina očekivanja. I to ne njezina STVARNA očekivanja nego njegovi horrori u glavi: kakav ću biti, kakav je bio njezin bivši, što ona voli, na koji način, hoću li je moći zadovoljiti...
I umor, iscrpljenost poslom, čini svoje. Nemaju "neku drugu" nego je to, naprosto, istina.

Kako raste bliskost i povjerenje, u vezi, tako se ti problemi smanjuju i nestaju. Nije tabu razgovarati, s partnerom, o seksu. Kako ćete saznati što voli, ako ga to ne pitate?!
Možete pitati bivšu/bivšeg, ako mislite da će vam otkriti tajnu :)

Kao i ljubav, i seks je igra.(sve dok ne uljučuje djecu i životinje!!!!).
Pravila koja, svjesno, prihvate dvoje (a, možda, i više) odraslih te su spremni suočiti se sa posljedicama, DOBRA su PRAVILA!!!

I, za kraj, jedan "kliše"-MAKE LOVE NOT WAR!!!

- 12:09 - Komentari (5) - Isprintaj - #