Volim te jer imaš BMW

24.09.2005.

Kako osvojiti žensko srce? To nije nimalo lako, no ako ste ponosni vlasnik nekog luksuznog automobila, to bi vam moglo znatno olakšati cijelu stvar. U to se uvjerio i jedan vlasnik BMW-a. Vlasnik BMW-a u sjevernoj Kini pronašao je zataknut za svoj automobil poruku obožavateljice koja nije okolišala: "Volim te jer imaš BMW", piše South China Morning Post iz Hong Konga. Djevojka je u poruci napisala svoj telefonski broj i kratak osobni opis, te je ostavila na parkiranom vozilu. List, međutim, ne navodi je li vlasnik prihvatio ljubavnu ponudu.
Više od 10.000 BMW-a prodano je u Kini već u prvoj godini otkako su se 2003. ta luksuzna njemačka vozila počela sastavljati u toj zemlji.



Kako najbezbolnije prekinuti s curom

Ono što ti je nekad kod nje bilo simpatično, danas više ne možeš prožvakati. Najviše ti pili živce njezina potreba da uvijek bude u pravu, nedostatak i najmanje želje da čuje tvoje mišljenje te stalno provjeravanje s kim si bio. Nije ti više lijepo i rado bi izašao iz te veze, ali inercija je prokleta stvar. Kad bi se barem dogodilo neko čudo i ona odselila ili se zaljubila u nekog drugog i jednostavno nestala iz tvog života bezbolno… Nažalost, ne ide to tako. Prekidi su uvijek bolna stvar, zato ih ljudi odgađaju sve dok situacija ne postane totalno nepodnošljiva. U nedostatku hrabrosti, dečki znaju primijeniti metodu odvratnog ponašanja ne bi li curu prisilili da taj teški korak ona učini prva. Nemoj upasti u istu zamku! Budi iskren frajer, učini pravu stvar i kreni dalje. Nudimo ti 8 savjeta koji će i tebi i njoj olakšati taj neugodan čin (koliko je moguće).

[ Opširnije... ]

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.