Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

Volim te jer imaš BMW

Kako osvojiti žensko srce? To nije nimalo lako, no ako ste ponosni vlasnik nekog luksuznog automobila, to bi vam moglo znatno olakšati cijelu stvar. U to se uvjerio i jedan vlasnik BMW-a. Vlasnik BMW-a u sjevernoj Kini pronašao je zataknut za svoj automobil poruku obožavateljice koja nije okolišala: "Volim te jer imaš BMW", piše South China Morning Post iz Hong Konga. Djevojka je u poruci napisala svoj telefonski broj i kratak osobni opis, te je ostavila na parkiranom vozilu. List, međutim, ne navodi je li vlasnik prihvatio ljubavnu ponudu.
Više od 10.000 BMW-a prodano je u Kini već u prvoj godini otkako su se 2003. ta luksuzna njemačka vozila počela sastavljati u toj zemlji.



Kako najbezbolnije prekinuti s curom

Ono što ti je nekad kod nje bilo simpatično, danas više ne možeš prožvakati. Najviše ti pili živce njezina potreba da uvijek bude u pravu, nedostatak i najmanje želje da čuje tvoje mišljenje te stalno provjeravanje s kim si bio. Nije ti više lijepo i rado bi izašao iz te veze, ali inercija je prokleta stvar. Kad bi se barem dogodilo neko čudo i ona odselila ili se zaljubila u nekog drugog i jednostavno nestala iz tvog života bezbolno… Nažalost, ne ide to tako. Prekidi su uvijek bolna stvar, zato ih ljudi odgađaju sve dok situacija ne postane totalno nepodnošljiva. U nedostatku hrabrosti, dečki znaju primijeniti metodu odvratnog ponašanja ne bi li curu prisilili da taj teški korak ona učini prva. Nemoj upasti u istu zamku! Budi iskren frajer, učini pravu stvar i kreni dalje. Nudimo ti 8 savjeta koji će i tebi i njoj olakšati taj neugodan čin (koliko je moguće).

[ Opširnije... ]

Post je objavljen 24.09.2005. u 23:03 sati.