I keep holding on.

Dream on, cinderella, dream on.
Behind those eyes, secrets are hiding.
Trying to believe, the scars unseen, the tears washed clean.
Let me breathe the air.
Where do you belong, Anna Lee?


Image Hosted by ImageShack.us


Now the drugs don't work anymore.
I love you again.
Damn.

Image Hosted by ImageShack.us


Pisanje u kiticama zapravo me užasno nervira.
Ali stalno nastavljam tako pisati.
Navika.
I guess.


Image Hosted by ImageShack.us


Don't watch me so sadly.
Pih. Por causa do Amor.


U zadnje vrijeme sam vesela, ali se ne osjećam tako. Definitivno ne.
I šta ja znam, lakše mi je da glumim da sam vesela nego da svi idu oko mene i pitaju me šta mi je.
Maja, don't be a bad girl! i sjetila sam se svog starog bloga. A-a, nedam adresu. ali sam odlučila copy-paste jedan post. pa gledajte. ovo je jedan od [meni] boljih postova. :)



Tajna skrivena između koraka gomile ljudi koji je nesvjesno ozljeđuju i gaze...bol je sve jača...

hodam na rukama pokušavajući pronaći ključ moje nesreće... Tajnu skrivenu duboko u tlu, skrivenu iza zemlje, iza kamenja, čekajući da je netko dohvati...ali moje ruke su prekratke...ali ne odustajem... u džepu mi je Vodić Za Brodolomce I Anđele Čuvare...pokušavam ga dohvatiti... u njemu pišu neshvatljiva slova i brojevi, nanizani, neprekidno se ponavljajući dok ih netko ne PROČITA, ne pročita, nego PROČITA. velika razlika, vjerujte... i kad ih netko PROČITA, sve zapreke nestaju, i Tajna, koja nam je prije bila nedohvatljiva, postaje nadohvat ruke. ali još je ne mogu uzeti. moje ruke nisu dovoljno čiste... tu Presvetu, neshvaćenu Tajnu mogu dohvatiti samo ruke osobe koja iskreno Voli, i koja je Voljena, a moje ruke nisu tako čiste...ali idem dalje... u potrazi za Tajnom koju mogu dohvatiti... ali tu mi moj Vodić ne pomaže...moram ići dalje Sama. mogu li ja to? sumnjam u sebe... nestajem... nestaje moja ličnost... ne... ne mogu je vratiti, ne mogu prestati sumnjati u sebe... dosta gluposti. ja to mogu, ja to hoću!
dobar ti dan, već je došlo vrijeme da se probudiš, zar ne? mućni malo! nisi Sama! nitko nije Sam! prestani! BU! sestra me prepala, i napokon sam se probudila... slučajnim pogledom vidim da u ruci držim ključ... velik ključ, veći od svih dosad... možda on otvara moja vrata? tako veliki ključ otvara tako malena vrata? gledam kroz ključanicu... vidim svoj život.. ispunjen srećom.... bacam ključ... jer već imam takav život! ono je bila samo kopija, samo gospođa Kušnja... prošla sam test... još jedan od bezbroj testova koje prolazim svaki dan...


Image Hosted by ImageShack.us


običan život. obična ljubav. obična sreća... običan osmijeh.

Image Hosted by ImageShack.us


To mi je iz starog bloga. i baš mi se sviđa taj post. :)

I'm saying hello, and waving goodbye.


Image Hosted by ImageShack.us

30.10.2007. - 20:04 - Komentari { 5 }

.

Kako smo jednom počeli, tako ćemo jednom i završiti. ujutro je bilo podosta mračno, ulična svjetla nisu radila. kako sam imala priliku napokon upoznati She, iskoristila sam ju. i tako, sada nepovezano pokušavam reći što se dogodilo. po mokrom tlu hodala sam u svojim crnim starkama. bilo je sedam do šest. ma je, bilo je šest do sedam. bili smo samo ja i moj kišobran. rozi Avonov kišobran. i baš mi je slatki. uglavnom. i sad zapravo pokušavam napisati neki kul post a stvarno nemam inspiracije. ali i dalje pišem. kiša je padala polako, u malim kapljicama svakih par minuta, tako da sam se znala prestrašiti kada je iznenadno pala. nije me bilo toliko strah mraka koliko me bilo strah da me netko prati.. imam ja razne fobije. uglavnom. ja još uvijek nemogu shvatiti zašto više nemam inspiracije. možda zato što sam sada opterećena dečkima (pubertet me uhvatio). nemojte krivo shvatiti.. uglavnom. pjevušila sam pjesmu koju sam i koju još obožavam. Anđela od six packa(da, nevena, six pack. belj) probudilo se jutro. jako hladno je bilo. mene je grijala pomisao na to da ću Ju napokon upoznati. imala sam osjećaj da me prati tisuću sjena, da me pokušavaju odvući natrag otkuda sam došla. ulična svjetla su se napokon upalila (kad je već bio dan, tko zna, možda su ona.. kak se zove.. solarna. e da. možda..) uglavnom. auti su počeli brummmbrummdati, a meni je otišao osmijeh s lica. kul. ii.
nakon kojih pola sata uspjela sam stati, noge me više nisu vukle. čudno, mislila sam si. ispred mene je bilo more. damn, mislila sam, rekla je da ćemo se naći Selnicama(jako drage uspomene. very very.), a one nemaju ni jezero, a kamoli more. i nećete vjerovat, al sjetila sam se Mojsija i onog kako je razdvajao Crveno more. uf. uglavnom. stajala sam, tako, kojih pol sata. razmišljala sam o harry potteru i kako bi htjela ići u Hogwarts, magic školu. onda sam se sjetila seke svoje koja negdje spava ko top, NEideći u školu, zbog glavobolje. seko seko. onda sam pomislila na dugu, koju nisam jako dugo vidla. hm. stup stup stupid. onda me iz mojih dubokoumnih misli probudio zvuk sirene od jednog kamiona. ja gledam, šta sad?? ? okrenem se, i vidim prevrnuti kamion iz kojih se razlijevao kečap, vidim čovjeka koji trči ko muha bez glave tražeći pomoć, koji je izgledao isto kao i gospodin Dumbledore iz harry pottera. zazvonio mi je mobitel, a kad sam se javila, čula sam glas svoje sestre koja mi viče da je prošla na nekom big ispitu. krajičkom oka sam pogledala u nebo da vidim jeli s njim sve u redu, i vidjela sam dugu. ne jednu, nego tri duge. stvarno čudno. i ne, ovo nije nikakav san, ako očekujete takav završetak. uglavnom. zasvrbio me nos i htjela sam se posvrbjeti kad sam primjetila da su mi ruke krvave. više nisam stajala, ležala sam ispod spljoštenog auta. ničeg nisam bila svjesna. bu majo, bu! na na na na na naaaa. aj bok. :)

24.10.2007. - 19:44 - Komentari { 9 }

Tvoju su lađu... vjetrovi odnijeli.. na pučini dalekoj... olujama lomili...

dugo je prošlo vremena zapravo od kad sam bila tu. i nekako mi je čudno sada. došla sam. i duhom ovaj put. ne samo tijelom. i nekad mi se čini..

da sam izgubljena. kao malo ružno pače.


i baš sam si danas rekla, e baš ću napisati dugačak post. al stvarno nemam inspiracije. stvarno.

možda..
kad bi me pitali kako sam..

ma ništa.

Izgubljena u gomili. gorim dok stojim. gledajte me čudno. mrzim mrziti. očekujem najmanje, a nadam se najvišem. čupam srce i dušu što gore, i spremam ih u posebnu kutiju. sada sam samo tijelo. pogledajte me sada. jedino što znam je da.. Šuteči Preživljavam.

vtp. za Jednu Osobu.

Image Hosted by ImageShack.us


Želim Snijeg.°

mašem*


22.10.2007. - 16:51 - Komentari { 2 }

wake up!

I'm the one who want's to be with you.
deep inside i hope you feel it too.

this is a wild world, baby, wild world.

kako mrzim kad shvatim da sam glupa. baš sam glupa.
jer sam kukavica.


i jednom, barem jednom sam poželjela da se netko zauzme za mene.
ali nitko nije.

this is a bad, bad world.


I'll always remember you like a child girl.


kako je dobar osjećaj znati da si u pravu. napokon. ali nitko drugi to ne shvaća.


Ona je šutjela.


¤¤¤¤¤¤ I wanna Hide.¤¤¤¤¤¤

~ Tamo Negdje. ~

Don't be a bad girl!!

sram me bilo.

Hide. Tamo Negdje. uvijek u sredini. nikad na kraju.
¤NarKo¤. Šuteći preživljavam.
..Amie.. Davno zaboravljena. skrivena u duši zemlje. nikad otkrivena.
Little Blue Bear. otkrivena prekasno. ali nikad nije ostala. uvijek je pobjegla.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°



Ja. Sve sam Ja.


~~~~~~~~Can't let go.~~~~~~




mašem*..


/nema slika. još neko vrijeme./

17.10.2007. - 18:41 - Komentari { 5 }

why can't it be mine?

i'm not a supergirl.
to shvaćam.
ali.
nekad boli. stvarno.
i preduram sve to. već sam navikla.
ali nekad je previše. stvarno.
i ne plačem zbog takvih stvari. niti namjeravam početi.
pravi prijatelji nikad ne ostavljaju na cjedilu.
pravi prijatelji nikad ne izdaju.
ali što su zapravo pravi prijatelji??
tj. tko??
recite vi meni. za mene ih očito nema.

I wish I was the radio song, the one you couldn't turn off.



da me barem vjetar otpuše nekuda daleko. gdje me nitko neće moći naći. samo na tren.

da je barem ovo sve san. htjela bih krenuti ispočetka. i ne sprijateljiti se s ljudima koje poznajem. jednostavno ih odbaciti. to bih htjela. možda bi se sada osjećala bolje. možda bi i njima bilo bolje da me ne poznaju.
i..
htjela bi barem jednom u životu imati lijep san.
but i'm a creep, i'm a weirdo.
i neke osobe više nemogu pogledati u oči.
preveliki su za mene. divovi.
a ja sam mala. obična mala buba.
savršeni svijet. heh.



Želio sam da me stvarno voli, da joj ljubav nije aerobik.


I Am Mine.

11.10.2007. - 19:53 - Komentari { 1 }

Last exit.

i'm sleeping in clouds.
06.10. 2007.
precious.

Image Hosted by ImageShack.us


hodali smo jučer ulicom. čuli su se samo zvuci naših koraka i pokojeg psa koji je zalajao. držali smo se za ruke. držao me tako čvrsto, nisam se mogla osjećati sigurnijom. smijali smo se. sjećam se. da. bilo je vedro. gledali smo zvijezde kako blješte i dozivaju nas k sebi. igrali smo se lovice. izgubili smo se u šumi naših snova. odjednom je nestao.

hodali smo danas ulicom. čuli su se samo zvuci naših koraka i pokojeg psa koji je zalajao. držali smo se za ruke. držala me tako čvrsto, nisam se mogao osjećati sigurnijim. smijali smo se. sjećam se. da. .bilo je vedro. gledali smo zvijezde kako blješte i dozivaju nas k sebi. igrali smo se lovice. izgubili smo se u šumi naših snova. odjednom je nestala.

hodamo ulicom. čuju se samo zvuci naših koraka i pokojeg psa koji laje. držimo se za ruke. držimo se tako čvrsto, nemožemo se osjećati sigurnijima. smijemo se. da. vedro je. gledamo zvijezde kako blješte i dozivaju nas k sebi. igramo se lovice. izgubili smo se u šumi naših snova. odjednom smo nestali.


once upon a time I could be free.


Image Hosted by ImageShack.us


dok spavam, gledam.



sutra. sutra sam ja. bijele plahte vise na špagi na kojoj vješamo veš. igramo se skrivača. skrivamo se iza velikih bijelih plahti. vide nam se sjene. a sada... sada zrak koji dišem uzima pauzu.
bježim između oblaka. pahuljice mi se hvataju na haljinu.
šetam. kako možeš mirno gledati dječju igru, sreću, a da se ne nasmiješ?
vrtim se, vrtim se, vrtim se, vrtim se, vrtim se, vrtim se.
ljubav. ??
kako bi bilo.. kako bi bilo da umjesto dobar dan kažemo doviđenja, i obrnuto?
doviđenja! kako ste?
idem sad, idem ručati.. vidimo se sutra... dobar dan!
opet meljem.
gluposti.. a šta ćeš..
ja sam mala curica koja maše. mašem životu. mašem sreći. mašem snovima. mašem Tebi.


kako je lijepo biti onaj tko jesi. ššššššššššššš ššššumi ššššššššš šššumi ššššššššš šššuška ššššššuma.

sjedim ispod stola. nećeš me naći. ha-ha ja sam se bolje sakrila!
zzzzzzzzzvecka zzzzzzz zzzzzzvecka zzzzzzzzz zzzzzzzzvoni zzvono.
kajenje resno škoduje vam in ljudem okoli vas.
hear my name, walk beside me, i just need to say.. vušššššš.
eh...cvrči cvrči cvrčak.
mašem*...

06.10.2007. - 17:38 - Komentari { 24 }

Slušaj kako kiša pada...

i tako...
vratih se.
nakon pomalo predugo vremena.
ugl. odsad... pisat ću neke zapise iz dnevnika.. koje sam pisala umjesto bloga dok mi net nije radio.. al ne danas :)

i... ima jako puno bitnih stvari koje su se dogodile..
pričat ću.. to je to zasad.. idem..

mašem*...

04.10.2007. - 16:54 - Komentari { 1 }

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.