Lazanje Plemeniti Drugi

ponedjeljak, 30.04.2007.

Prodavačice, kolači i pješačenje

Nego...jučer je moj mali dripac kućni imao prvu pričest. Ono haljinica, sijetloplavi pojas, jel vjerujete...vjerujem...i standardne stvari. prilika da se okupi cijela obitelj, a moja obitelj nije mala.

Otac ima 2 brata, majka ima 2 brata i jednu sestru, moj ujak ima dvoje djece, drugi dvoje, mi smo trojica, pa burazova cura, pa stric ima dvoje pa bratic sa curom, pa sestricna s deckom, pa kumovi i tako skupilo se 30-ak ljudi. Lijepo smo sve organizorali, rentali dio jednog restorana, naručili jelo and stuff. Moja majka sa poremećajem zvanim kolaktovitis je ispekla cca 20ak kilograma kolača...za 30 ljudi. Promišljeno, zar ne? Baš sam razmišljao kako očito imamo novaca da neznamo kud će s njima budući da za SVAKO okupljanje je tako. Zašto onda ostatak godine živi se od prvog do prvog, nije mi jasno, ali mi je jasno i ide mi na ukrućeni muški spolni organ to redovito i bespotrebno pretjerivanje pogotovo zato što su ti kolači jako jako jako jaaaako dobri, a ja ako tjedana dana ne pazim što jedem dobijem 2-3 kg.

No kako je bilo to sve bio bi red da big brother (iako ima jedan "veći" od mene još) obuće odijelo pici pici i ništa, odo si ja trazit kosulju. kako ja ne volim shoping kada sebi moram nesto kupiti. Nikad nema onoga sto a zelim. A i kad ima kosta 6 miljona evra. Uglavnom našao sam si predobru strukiranu svijetlozelenu košulju kakvu sam htio u DiCapriu u CCone-u. Prodavačica sa najboljim dekolteom koji sam vidio u dugo vremena me uslužila. Hvala.

I sad pošto je tanka treba mi ona T-shirt potkušulja što ide ispod. Znači komad pamuka koji se rasteže da bude maksimalno pripijen uz tijelo. Našao ja ono izgleda baš kako treba, košta maksimalno 15 centi u kini. Kad ono cijena 250 fakin kuna. Anfakinbolivabl. Majca uska tanka koja sluzi kao potkusulja (inače ja NIKADA ne nosi tak nest, ali košulja je skoro pa prozirna pa treba ipak)...ono komad pamuka uzak koji se rasteze da bude uz tijelo. Ok...ode ja u drugi dućan...kad ono 140kn. Anfakinbolivabl. Ma primio pomagaćicu za šoping za ruku, odveo u auto i u mekdonalds na McNugetse... Zaletio se u subotu ujutro do djubrave, isto to za 40kn...pardon 42kn :D

Nego jutros nisam šatro kvarto radio, ali diša ide na put sutra pa sam morao riješiti s njim stvari i znam da se ne budi prije 9 , a ja šatro kvatro raidm od 7 i ko za vraga ostavim ocu auto i idem pješke od glavnog kolodvora do mjesta gdje radim...cca 8km. I nazadm sam izveo istu pizdariju. Bas je bilo lijepo jutros...jutarnja tjelovjezba, ugodnih 15°C, mokro lagano od kišice...baš sam se guštao. Je da sam crkao zato što je to ibo jako brzi hod, ali gušt je. Nazad slično tako, alis am 2 stanice busom otišao.

Sutra ujutro odo na sljeme pješke. Tovim se ko svinja već 3 dana pa mi tjelovježba uopće ne sjeda teško. Opet ću se razdjubrit, a već me burazova cura pitala jel se ja to tak drzim ili su mi prsa stvarno tak gradjena...fuj moram to smanjiti a ionak ih skoro nikad ne vježbam. genetika...da sam žensko imao bi sise za porniće i još bi mi stajale gore čvrsto :D

np: Housexy International - CD2 (Mixed by Richard Murray)
- Rekelectric - Till We Meet Again

- evo malo slične muzike from Krakow gostovanje Nicka Bridgesa


disklermer: ne nejdem po klubovima, ne ne plešem...jendostavno volim tu muziku slušati za kompom kad radim i kad učim

- 19:39 - Jesu ti dobre lazanje? (6) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 25.04.2007.

nvfslfascacdasfa

...izgubio sam koju kilu ovih dana. a ne treniram, ne vjezbam, samo je otišlo...

Uglavnom što ja htjedoh reći...u ovoj firmi sam još do kraja slijedećeg mjeseca ili manje. Nisam ni sam siguran da li je to dobra ili loša vijest.

Time will tell...

Nakon 2 godine neprekidnog rada bez ijednog slobodnog dana ili dana godišnjeg (to ja nisam imao), možda ulovim koji dan da se i naspavam. Sad mi je glavno naći gdje cu nastaviti, mnogo je kombinacija u igri, ali ništa nije sigurno...kombiniram

- 21:37 - Jesu ti dobre lazanje? (7) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

ponedjeljak, 23.04.2007.



Malo sam izgorio na roadtripu....no dojurio takav popodne i na rostilj i dvorište i voće sa sladoledom i sve sve sve...samo više mesa nije bilo :D

Bit će skoro mjesec dana apstinencije uskoro. Nije kriza, ali onak glupo mi je tako.. Plaća koja zbog fakultetskih obaveza jedva jedvice prelazi minimalac, još neće doći bar 20 dana...travanj dakle zakurac...bit cu i gladan i gol i bos. pasmater. Najgori mjesec do sada! Uopće nemam nikakve motivacije napraviti išta korisno za ovu firmu, a i dalje se jednako trudim i pokušavam.

Jel me oce neko kupit, treba mi love...sve dam sam da prodam...

- 13:42 - Jesu ti dobre lazanje? (4) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

petak, 20.04.2007.

Roštilj

Tražim osobu s vrtom i roštiljom.

Tako mi se jede roštilj...fino sutra imam fax do 2 i onda doletim zum zum po gradu, skršim sve prometne propise s motorom i dodjem, a ono miriši meso, sline cure, monica lewinski tuži precjednika, price pjevaju, čuješ kako trava raste i meso cvrčiiiiiii, reketi za badminton, dvorište, stolci od šiblja...

njaminjaminjaminjaminjami


a niš od toga zgleda sutra..a u nedelju sam out of town namcornamcornamcor

ljepota



- 12:37 - Jesu ti dobre lazanje? (10) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 18.04.2007.

Khm

Mentor: Molimo da se svatko od vas ustane sa stolice i ukratko prestavi te kaže zašto je tu s nama.

Dobar dan svima. Moje ime je Lazanje i meni je dosadno.

Počelo je relativno rano ove godine no proganja me iz dana u dan. Zaposlen sam preko glave naredna 3 tjedna da nemam vremena spavati koliko imam učiti, radiit, extrakulikirar aktivnosti...no tako mi je beskrajno dosadno.

[pljesak ostalih dosadjenih ljudi na liječenju]

Mentor: bravo Lazanje, hrabar istup...tko će slijedeći?

- 19:37 - Jesu ti dobre lazanje? (7) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

utorak, 17.04.2007.

Kvaka trgovca

Idem ja danas do feniksa kupiti usb stick jerbo je moja stara krama umrla. Umirala je dugo, sporo i veoma bolno. sad je stavljam na intenzivnu njegu, life support i umirovljujem u ladicu do daljnjega jer ima super akcija 1 giga za 75kn. super, taman mi to treba.

I dođem doma s posla, zajašim motor, zum zum do tamo, zum zum nazad otvorim kutiju i počnem čitati jamstveni list.

Kad tamo uz mnoge zanimljive točke, vjerojatno neke kroz prakse se pokazale potrebne poput disclamera o "lažnim reklamacijama" ili slično, naiđe i jedna zgodna:
"Iz jamstva su također izuzeti potrošni dijelovi i dijelovi jeftiniji od 90,00kn, te slušalice mp3 playera"

Slušalice shvaćam i njih možemo uzeti kao potrošni materijal, ALI stick je jeftiniji od 90kn i kao takav nema jamstvo, a dobio sam poptisani jamstveni list sa datumom kao i što znam zakon o zaštiti potrošaća koji kaže da se niti jedan uređaj i proizvod (izuzev prehrambenih) NE SMIJE prodavati uz jamstvo manje od 12 mjeseci.

Da li tu se netko igra mačke i miša ili jednostavno prvi odvjetnik koji to pročita će se obogatiti?

- 18:46 - Jesu ti dobre lazanje? (5) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 11.04.2007.

Who knew...

ševi mi se. Znam da se pol vas odvali smijati kad post tako započnem. Bar će neki ostat da pročitaju do kraja samo zbog toga. Marketing u najprljavijem obliku, eto šta je to.

Neš me jebe, ko i uvijek. Naime, fali mi novaca i želim više zarađivati. Problem je što nema posla u firmi...onak nis ne radi cijela firma. To me tak deprimira. J aželim više novaca, a nemam na osnovu čega zaraditi. A trebaju mi...da i netrebaju, želim ih jer sam ih sposoban zaraditi i vrijedim više.

Neki lik mi je ponudio half time job...odlična prilika pogotovo sada kad me fax košta mnogo vremena i živaca. Razmišljam i o tome. No opet i lova je half time one koju bi mogao zaraditi, a preko 70% one koju trenutno dobivam. Po satu je ipak to 25% povišica, ali je 50% sati...

Jel iko čitao od Ljube Jurčića - Lokacijski uvijeti boljeg života...Ljubo Jurčić je izgleda SDP-ov kandidat za premijera. I jedini čovjek imho koji mi se svidja (fuj, ne tako kako vi mislite sad) i za kojeg zaista želim da vodi ovu državu. Profesor na ekonomskom fakultetu, sa iskustvom ministra gospodarstva i bavi se onime čime bi trebao...gospodarstvom...a ne primitivnim aferama i ulaskom u EU kao jedinim predizbornim adutom i obećanjem.

Naravno postoji i teorija da je preko 80% ove nacije glupo ko kotač i nebi se čudio da debil prepotetni sanader opet dobije gomilu glasova. To su trenutci kada požalim s kime dijelim državu. Ostalo vrijeme me samo boli kifla...želim samo učiti, podizati si vrijednost, dobivati više novaca za to, urediti si život, pa nek imali aristokratsku vlast zaboli me, samo da ipak napredujemo na svim područjima.

Da pišem sapunicu što bude kada djevojka ugleda sliku kako ljubite drugu, za vrijeme trajanja veze...tj male razmirice i "pauze"...hm...drugi put

- 21:49 - Jesu ti dobre lazanje? (6) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

subota, 07.04.2007.

Sretan Uskrs

Svima najbolje želje šalje zećica koja će paziti kako se tucate...s jajima

- 23:38 - Jesu ti dobre lazanje? (3) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 04.04.2007.

Želite nam se osvetiti?

Evo vam oružja:



Nazubljeni vaginalni umetak koji sprečava silovanje uskoro izlazi na tržište. Reakcije su burne, neki ga čak smatraju izrazom krajnje mržnje prema muškarcima.

Nakon više mjeseci iščekivanja, izum koji bi trebao zaštititi žene u slučaju silovanja uskoro bi se trebao naći na tržištu.

Riječ je o napravi u obliku kondoma, sa zubacima s unutarnje strane, koji bi penetraciju nasilniku trebao učiniti iznimno bolnom.

Proizvod pod imenom Rapex izumila je prije sedam godina Sonnet Ehlers i morao je čekati godinama da bude priznat i plasiran na tržište.

Njen patent izazvao je burne reakcije diljem svijeta. Naime, unutrašnjost Rapexa ima zube poput ribljih, koji prilikom penetracije "zagrizu" penis, pa neki smatraju da je ovo srednjovjekovni uređaj nastao iz čiste mržnje prema muškarcima.


Is it just me ili će biti jaaaaako velikih zlouporava ovoga...

- 22:07 - Jesu ti dobre lazanje? (7) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije