Lazanje Plemeniti Drugi

ponedjeljak, 30.04.2007.

Prodavačice, kolači i pješačenje

Nego...jučer je moj mali dripac kućni imao prvu pričest. Ono haljinica, sijetloplavi pojas, jel vjerujete...vjerujem...i standardne stvari. prilika da se okupi cijela obitelj, a moja obitelj nije mala.

Otac ima 2 brata, majka ima 2 brata i jednu sestru, moj ujak ima dvoje djece, drugi dvoje, mi smo trojica, pa burazova cura, pa stric ima dvoje pa bratic sa curom, pa sestricna s deckom, pa kumovi i tako skupilo se 30-ak ljudi. Lijepo smo sve organizorali, rentali dio jednog restorana, naručili jelo and stuff. Moja majka sa poremećajem zvanim kolaktovitis je ispekla cca 20ak kilograma kolača...za 30 ljudi. Promišljeno, zar ne? Baš sam razmišljao kako očito imamo novaca da neznamo kud će s njima budući da za SVAKO okupljanje je tako. Zašto onda ostatak godine živi se od prvog do prvog, nije mi jasno, ali mi je jasno i ide mi na ukrućeni muški spolni organ to redovito i bespotrebno pretjerivanje pogotovo zato što su ti kolači jako jako jako jaaaako dobri, a ja ako tjedana dana ne pazim što jedem dobijem 2-3 kg.

No kako je bilo to sve bio bi red da big brother (iako ima jedan "veći" od mene još) obuće odijelo pici pici i ništa, odo si ja trazit kosulju. kako ja ne volim shoping kada sebi moram nesto kupiti. Nikad nema onoga sto a zelim. A i kad ima kosta 6 miljona evra. Uglavnom našao sam si predobru strukiranu svijetlozelenu košulju kakvu sam htio u DiCapriu u CCone-u. Prodavačica sa najboljim dekolteom koji sam vidio u dugo vremena me uslužila. Hvala.

I sad pošto je tanka treba mi ona T-shirt potkušulja što ide ispod. Znači komad pamuka koji se rasteže da bude maksimalno pripijen uz tijelo. Našao ja ono izgleda baš kako treba, košta maksimalno 15 centi u kini. Kad ono cijena 250 fakin kuna. Anfakinbolivabl. Majca uska tanka koja sluzi kao potkusulja (inače ja NIKADA ne nosi tak nest, ali košulja je skoro pa prozirna pa treba ipak)...ono komad pamuka uzak koji se rasteze da bude uz tijelo. Ok...ode ja u drugi dućan...kad ono 140kn. Anfakinbolivabl. Ma primio pomagaćicu za šoping za ruku, odveo u auto i u mekdonalds na McNugetse... Zaletio se u subotu ujutro do djubrave, isto to za 40kn...pardon 42kn :D

Nego jutros nisam šatro kvarto radio, ali diša ide na put sutra pa sam morao riješiti s njim stvari i znam da se ne budi prije 9 , a ja šatro kvatro raidm od 7 i ko za vraga ostavim ocu auto i idem pješke od glavnog kolodvora do mjesta gdje radim...cca 8km. I nazadm sam izveo istu pizdariju. Bas je bilo lijepo jutros...jutarnja tjelovjezba, ugodnih 15°C, mokro lagano od kišice...baš sam se guštao. Je da sam crkao zato što je to ibo jako brzi hod, ali gušt je. Nazad slično tako, alis am 2 stanice busom otišao.

Sutra ujutro odo na sljeme pješke. Tovim se ko svinja već 3 dana pa mi tjelovježba uopće ne sjeda teško. Opet ću se razdjubrit, a već me burazova cura pitala jel se ja to tak drzim ili su mi prsa stvarno tak gradjena...fuj moram to smanjiti a ionak ih skoro nikad ne vježbam. genetika...da sam žensko imao bi sise za porniće i još bi mi stajale gore čvrsto :D

np: Housexy International - CD2 (Mixed by Richard Murray)
- Rekelectric - Till We Meet Again

- evo malo slične muzike from Krakow gostovanje Nicka Bridgesa


disklermer: ne nejdem po klubovima, ne ne plešem...jendostavno volim tu muziku slušati za kompom kad radim i kad učim

- 19:39 - Jesu ti dobre lazanje? (6) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije