Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

Who knew...

ševi mi se. Znam da se pol vas odvali smijati kad post tako započnem. Bar će neki ostat da pročitaju do kraja samo zbog toga. Marketing u najprljavijem obliku, eto šta je to.

Neš me jebe, ko i uvijek. Naime, fali mi novaca i želim više zarađivati. Problem je što nema posla u firmi...onak nis ne radi cijela firma. To me tak deprimira. J aželim više novaca, a nemam na osnovu čega zaraditi. A trebaju mi...da i netrebaju, želim ih jer sam ih sposoban zaraditi i vrijedim više.

Neki lik mi je ponudio half time job...odlična prilika pogotovo sada kad me fax košta mnogo vremena i živaca. Razmišljam i o tome. No opet i lova je half time one koju bi mogao zaraditi, a preko 70% one koju trenutno dobivam. Po satu je ipak to 25% povišica, ali je 50% sati...

Jel iko čitao od Ljube Jurčića - Lokacijski uvijeti boljeg života...Ljubo Jurčić je izgleda SDP-ov kandidat za premijera. I jedini čovjek imho koji mi se svidja (fuj, ne tako kako vi mislite sad) i za kojeg zaista želim da vodi ovu državu. Profesor na ekonomskom fakultetu, sa iskustvom ministra gospodarstva i bavi se onime čime bi trebao...gospodarstvom...a ne primitivnim aferama i ulaskom u EU kao jedinim predizbornim adutom i obećanjem.

Naravno postoji i teorija da je preko 80% ove nacije glupo ko kotač i nebi se čudio da debil prepotetni sanader opet dobije gomilu glasova. To su trenutci kada požalim s kime dijelim državu. Ostalo vrijeme me samo boli kifla...želim samo učiti, podizati si vrijednost, dobivati više novaca za to, urediti si život, pa nek imali aristokratsku vlast zaboli me, samo da ipak napredujemo na svim područjima.

Da pišem sapunicu što bude kada djevojka ugleda sliku kako ljubite drugu, za vrijeme trajanja veze...tj male razmirice i "pauze"...hm...drugi put

Post je objavljen 11.04.2007. u 21:49 sati.