Lazanje Plemeniti Drugi

utorak, 27.02.2007.

Post mjeseca

Samo za mog strijelca...post koji me oduševio jutros oduševio.
PAŽNJA: Teks je pun eksplicitnog erotičnog sadržaja i nije zua osoble slabog srca te oni premald ei prestare.

Autorici je nick "Ona s kolodvora" na forumu:

Ružice, pošto njegov ku*atz još uvijek nisi osjetila, ja bih se na tvom mjestu osjećala uzrujana. Danima bih sanjala o njegovom nabreklom ku*tzu u mojoj pi*ki i mojim ustima, a u nosnicama bih osjećala njegov miris....i cijelo tijelo bi me bolilo od željeda ga osjetim. Možda bih u toj boli malo i uživala. Sama. Bez njega. Ne bih ga zvala danima. Ne bi me vidio sve dok se fizički i psihički od njega ne oporavim. Sve dok ne poludi i dok se od želje za mnom, za mojim dahom i mirisom ne odluči posjetiti me. A kada bi me vidio, ne bih mu niti jednu riječ uputila. Ne bih mu dozvolila da progovori. Samo bi šutio. I ne bi me smio dotaknuti.

Ponudila bi mu da sjedne. Možda bih mu natočila vina, vjerojatno Dingača. Onda bih skinula svoje gačice i ostala gole pi*ke ali u majci. Moje sise i moj torzo bi ostali pokriveni i ne bi ih vidio. Prvo bih tako oko njega malo šetala a onda bih se od njega udaljila na dva-tri metra, do mog kreveta. I na njega bi legla. I raširila bih svoje noge da mi pi*ku možeš dobro vidjeti u cijeloj njezinoj ljepoti i veličini. A ja bih ga promatrala kako uživa u pogledu, kako je želi dotaknuti, lizati i nadam se, je*ati. Ne bih mu dala da mi se približi. Ako bi se s mjesta pomaknuo, samo bih ga zamolila da me napusti. Od želje za mojom pi*kom i guzom, on se ne bi s mjesta pomaknuo. To bi me smirilo, uvjerilo da me shvaća ozbiljno što bi me ohrabrilo i napalilo pa bi se počela maziti, po mojoj glatkoj guzi i pi*ki. Preko njih bih svojim dlanovima i noktima prelazila.

Dlanom laganim pokretom prema dole a noktima laganim pokretima prema gore. Ponovno dlanom prema dole pa lagano noktima preko cijele pi*ke prema gore. I opet, laganim dodirima prema dole i noktima prema gore. On bi mi pi*ku gledao i pomno pratio gdje će moji prstići početi ulaziti i kako ću se zadovoljiti.

Ja se ne bih prestala maziti. Prstićima bi kroz svoju pi*ku počela kliziti, od rupice pa do klitorisa. Prvo bi u rupicu s prstićima malo ušla, jer mi se od želje za njegovim ku*tzem malo raširila pa bi se tu malo igrala gledajući ga kako mi pi*ku i guzu promatra. A onda bi po pi*ki punoj mojih sokova do svog klitorisa došla i s njime se nastavila igrati.

Prvo kružnim pokretima, laganim bez iti jednog drugog mog pokreta. Pa bih si s dva moja prsta počela sve brže po klitorisu kružne pokrete radi, brže i malo jače, pa sve jače a onda bih se kukovima na prste sve više spuštala kako bi klitoris malo pritisnula pa se ponovno pridigla kako bi prstićima svoj klitoris jedva dotaknula. Pa se spuštala. Pa dizala. Izvijala. Spuštala pa dizala sve dinamičnije i dinamičnije. I onda bi me uhvatila takva želja da si pi*ku s ku*tzem ispunim ali mu ne bih dala da mi se približi. Samo bih si drugom rukom dva prsta u pi*ku ugurala dok bi se nastavila u sve bržem i bržem ritmu gibati. A on bi me gledao i ku*atz bi mu se digao. A ja bih ga samo gledala i samu sebe je*ala. A onda bih svršila.

Malo bih se opustila i uživala u njegovim pogledima. Potom bih ga zamolila da ode. Ne bih mu dala da mi se približi ili da me dotakne. Željela bih da od mene ode dignutog ku*tza i bez iti jednog mog dodira. Da od mene ode nezadovoljen. Da ga poje*em neki drugi put.

Ispratila bih ga do vrata, gole pi*ke i guze. A onda bi me on pogledao, napaljen i od želje za je*anjem gotovo pa i nemoćan. Ako bi i dalje šutio, možda bi mu dala da ispred mojih noga klekne, da mu nogu preko ramena prebacim i da me liže, da me liže i prstićima se igra po mojoj pi*ki dok prvi put od njegovog lizanja ne svršima. A onda bi mu možda, ali samo možda dala da sa svojim ku*tzem u moju pi*ku uđe, s leđa, dok bih se ja savila da mi njegova jaja po mekoj pi*ki udaraju. Ne bih mu dala da svrši dok me ne bi, prvo polako pa sve brže i brže žestoko sa svojim ku*tzem je*ao neko vrijeme.

A onda bih mu ku*atz, prije nego što svrši, izvadila i umjesto u moju guzu u njegove hlaće spremila, čuvala za drugi put dok se ne opamet i dobro promisli misli li on mene je*ati. I to kada i kako ja hoću. A onda bih za njim zatvorila svoja vrata.

- 09:11 - Jesu ti dobre lazanje? (3) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 14.02.2007.

Drage moje

Happy Valentines day...

I da vas razveselim, moj miljenik za sezonu 2007 je...tarararararrara...Kiroooo
Kirina za preCjednika

- 08:21 - Jesu ti dobre lazanje? (7) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

utorak, 13.02.2007.

Ja bi opet na ispit profesorice!

Izgleda da se stvari koje sam mislio da se nece nikada dogoditi...da se te stvari ostvaruju. Naime, imam takav gut-feeling da ću odbiti ocjenu iz jednog predmeta. Obećao sam si imati 4 ili 5 iz ovog predmeta prije ispita, ali mi se nije bas dalo učiti. No ajde nkekako sam ja to spremio i kad sam dobio ispit kresnuo sam prvo 3 psovke jer znam di su odgovoir na ta pitanja u liteaturi, samo se ja nisam bas na tim dijelovima skoncentrirao. No mulj mulj, ser ser, mislim da mi se smješi 3/4 što bi najradije glatko odbio. Zapravo ja cu to odbiti jerbo sma vec priajvio 2-i rok na studomatu. Ocu 5.

A zašto hoću 5? Piše na stranicama efzg da za postdiplomski trebaju 3 stvari:
1.) Prosjek iznad 3,5 dodiplomskog studija
2.) Položiti mikroekonomiju i makroekonomiju ako nista studirali na ekonomskom fakultetu
3.) Sitnica od 6000 eura za tu godinu dana

Moj odgovor na to:
0.) Imam jos 2 godine vremena
1.) Evo trudim se maksimalno
2.) Naucit ce se ako se mora
3.) Užas, pogotovo uz mizerna moja primanja, ali Inine dionice me časte postdiplomskim.

I to me vec malo zivcira oko tih 6000 eura. 99% "kolega" koje ce ici tamo to ce firma im placat ili imaju primanja na razini normalnih. Ja posto imam toliko sranja oko toga vjerojatno cu to i završiti, konačno početi zaradjivati konkretnu lovu, voziti bmw, biti jalan i karati tek punoljetne sponzoruše. MOžda i necu, ali to je projekcija mogućega moga puta...

- 14:56 - Jesu ti dobre lazanje? (3) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

nedjelja, 11.02.2007.

Tri stvari za veselje

1.

2.

3.

- 13:05 - Jesu ti dobre lazanje? (9) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

petak, 09.02.2007.

Oye mi canto

Imao sam najbolju namjeru napisati jos jedan o raznim igricama koje mi se motaju po glavi. Toliko detaljno da se istovremeno naježite i osjetite trnce u trbuhu. Baš sam nedavno pisao jednoj malo starijoj djevojci (a ko da ja znam drugačije) na msnu, pa je jadna izludila i morala je na 5 minuta staviti msn na "Occupied". Trajalo je 2 minute. Bio sam detaljan i iskren, maštovit i snažan, integentan i zločest...točno kakav i zaista jesam.

No, zašto to neću pisati? Nisam manje raspoložen za igranje sa djevojkama koje znaju uživati i isto tako učiniti da netko drugi jednako kvalitetno uživa u svakom pokretu, dodiru, mirisu kože, poljupcu...khm da...bolje pustimo muziku da malo se distraktiram



Jel dobra stvar? Moja mala sestrična, najmlađa pridošlica obitelji, na slici ovog posta ima krstitke sutra poslijepodne. Koliko god mi se ide toliko mi se i nejde. Prvo, moram kupiti si neku svijetlosmeđukrem vestu sutra ujutro, a možda i hlace. Drugo, dijeta i trening savršeno funkcioniraju, neda mi se prežderavat zato što slatko malo stvorenje umorano u jastuk je bilo prvi put u crkvi a ionako se ničega neće sijecati. Ali familiy gathering je family gathering i ide se. Nebi valjda krstitke male sestricne propustio.

Kasnije bi se trebalo po svim normama van uzivati, ali nit mi se da, nit imam đevojku više da se igram s njom, ali zato imam nešto. Imam ispit u ponedjeljak...a neda mi se ucit i to mi se tolko neda da bi radije gurao glavu u ralje lava u cirkusu. Ajmo zadnje minute na poslu u petak...dosta je bilo...

- 15:12 - Jesu ti dobre lazanje? (6) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

četvrtak, 08.02.2007.

Proljeće je stiglo...

...svima je do jaja. Tako bi rekao srpski reper poznat po jako eksplicitnim riječima, Ajs Nigrutin.

Osjecam nekako da mi se razina hormona povećava. Nisam siguran da li je to od treninga, ali sam siguran da na Renata Sopek fitness video vrijeme od nule do erekcije sa prestao mjeriti u minutama...prešao sam na sekunde. Ne osjecam se napaljeno ko mladi alabatros koji bi fukao, ali mu se nemoze dici pa se glasa simfonijom koju nemoze nadglasati ni svinja taman prije kolinja (pozdrav sim prijateljima životinja uz pjesmu "Umrl mi je pajcek moj"). Osjećam se onako rasploženo za seks iz ljubavi. Beskonačno dug uz jednu jedinu zvučnu kulicu.



Da se dražimo, ližemo, ljubimo... Želim uzeti žličicu, sladoled od lješnjaka i ispustiti iz žličice taj sladoled na njen trbuh. Vidim kao se trzne. Onda jezikom guram taj sladoled po njoj dok ce topi od njene topline i mog daha. Pa a srkenm u usta i rashladim si jezik s njim. dam joj puu s takvim jezikom. Vadim praznu hladnu žličicu iz sladoleda...jako hladnu i staivm joj na vrh bradavice. Čitavo vrijeme joj ruke ili držim ja ili su svezane.
Pa je okrenem na trbuh, sjdnem na guzu da imam cijela leđa za igru...ma joooooj...to je samo uvod...sve se zna a glupo mi je sada pricat price kad se sve to improvizira ovisno o situaciji...no ovo sa sladoledom zelim...još mi samo fali neka Ona.

Slaverina ako se ne javi Ona, mozes i ti :D

- 23:13 - Jesu ti dobre lazanje? (5) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

srijeda, 07.02.2007.

Umovi novog doba

Čitam malo portale naše okolo. Svi obiluju vijestima o našem ministru policije, akademskom građanu, manekenu, knjiškom moljcu, izbacivaču, znanstveniku, svodniku, budućem poslovnom čovjeku i nadasve...šarmeru. Dodje mi da se zapitam nisu li baš takvi umovi 21. stoljeća. Zapravo gospodin ministar je genijalac na razini onog velikog čovjeka koji je prvi put otkrio čari analnog seksa sa istospolnim i raznospolnim partnerima.

Sigurno se sada smješkate i mislite na kojim sam ja to drogama pa mislim da bi trebao objasniti kao što i zašto. Naša mala brdovita državica na samoj periferiji europskih tokova, sa divnim ljudima balakanskog mentaliteta obiluje krasnim pametnim, akademski obrazovanim mladim ljudima koji traze izlaz i put prema kupnji bmwa, mrcedesa, audija i karanju sponzoruša. Mnogi se trude, rade se internet stranice gdje se prodaju slike bakinog donjeg rublja i sloganima "Sve radim da zaradim" sa slikom vin dizela u pozadini (makreting je ipak na nivou). Stariji samo odmahuju glavom i vrate se matematici za preživljavanje kakve se nebi postidio ni Gauss (za one koji znaju engleski a neznaju tko je Gauss, naucite nesto ovdje ).

No vratimo se na ministra, zasto je on genije, čudo prirode (pozdrav Splićankama). Naš ministar ima lijepi okrugli crveni nos, klaunske cipele, tregere i zabavlja raju, dok u pozadini ostaju financijske afere, Sanareovi satovi koji ako ne opravda otkuda mu do petak dobit ce kaznu od vrtoglavih 3-5 tisuća kuna, pokradeno što se pokrasti dalo, sumnjivi natječaji, raspodjele državnog novca, porevare sa osiguranjima, nezaposlenost, mobing, te ono što mi najviše smeta...fascinantno niske plaće u odnosu na troškove života. Ministar Kirin je osoba kakvu bi svaka vlast poželjela pogotovo u izbornoij godini kad se ide po filozofiji "Tko je jamio je jamio".

Stoga, akademski građan, genijalac i naš ministar policije...pljesak molim

- 12:27 - Jesu ti dobre lazanje? (6) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije

ponedjeljak, 05.02.2007.

Kanula mi suza

...od smijeha



A de ću da upoznam toga čoveka :D

- 14:21 - Jesu ti dobre lazanje? (4) - Stavi na drugi tanjur - Spremi za kasnije