Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lazanje2

Marketing

Umovi novog doba

Čitam malo portale naše okolo. Svi obiluju vijestima o našem ministru policije, akademskom građanu, manekenu, knjiškom moljcu, izbacivaču, znanstveniku, svodniku, budućem poslovnom čovjeku i nadasve...šarmeru. Dodje mi da se zapitam nisu li baš takvi umovi 21. stoljeća. Zapravo gospodin ministar je genijalac na razini onog velikog čovjeka koji je prvi put otkrio čari analnog seksa sa istospolnim i raznospolnim partnerima.

Sigurno se sada smješkate i mislite na kojim sam ja to drogama pa mislim da bi trebao objasniti kao što i zašto. Naša mala brdovita državica na samoj periferiji europskih tokova, sa divnim ljudima balakanskog mentaliteta obiluje krasnim pametnim, akademski obrazovanim mladim ljudima koji traze izlaz i put prema kupnji bmwa, mrcedesa, audija i karanju sponzoruša. Mnogi se trude, rade se internet stranice gdje se prodaju slike bakinog donjeg rublja i sloganima "Sve radim da zaradim" sa slikom vin dizela u pozadini (makreting je ipak na nivou). Stariji samo odmahuju glavom i vrate se matematici za preživljavanje kakve se nebi postidio ni Gauss (za one koji znaju engleski a neznaju tko je Gauss, naucite nesto ovdje ).

No vratimo se na ministra, zasto je on genije, čudo prirode (pozdrav Splićankama). Naš ministar ima lijepi okrugli crveni nos, klaunske cipele, tregere i zabavlja raju, dok u pozadini ostaju financijske afere, Sanareovi satovi koji ako ne opravda otkuda mu do petak dobit ce kaznu od vrtoglavih 3-5 tisuća kuna, pokradeno što se pokrasti dalo, sumnjivi natječaji, raspodjele državnog novca, porevare sa osiguranjima, nezaposlenost, mobing, te ono što mi najviše smeta...fascinantno niske plaće u odnosu na troškove života. Ministar Kirin je osoba kakvu bi svaka vlast poželjela pogotovo u izbornoij godini kad se ide po filozofiji "Tko je jamio je jamio".

Stoga, akademski građan, genijalac i naš ministar policije...pljesak molim

Post je objavljen 07.02.2007. u 12:27 sati.