In medias res

ponedjeljak, 17.01.2005.

Hororskop

Vjerujete li u horoskop? Je li moguće zvijezdama odrediti budućnost? Iskreno rečeno, mislim da su sve to gluposti koje nadmašuju svaku ljudsku umišljenost. Aha, sve se zvijezde okreću samo zato što je netko dobio na lotu. Recimo da ima milijun škorpiona. Imaju li svi oni sličan temperament? Ili se može primijeniti i na sve ostale ljude;
Vi ste vrlo pažljiva osoba. Imate čvrstu volju. Niste sebični. Ne volite kada netko čini nepravdu nekom drugom… bla bla bla…
I sad recite da ovaj opis nije bio točan za većinu ljudi.

Iz zvijezda se ne može čitati budućnost. Zvijezda ima jako puuuno. Tko je otkrio što će se dogoditi kada se putanja jedne malo zakrene? Mislim da čitavi vjekovi istraživanja ne bi bili dovoljni za tako nešto, čak ni da nam je dat život trostruko dulji od uobičajenoga.

Ne vjerujem u horoskop, jer je svaki čovjek nešto posebno, još neistraženo. Ali zgodno je npr. u vlaku pogledati novine i pročitati da vas čeka dobar dan. Rekla sam da ne vjerujem u horoskop, ali postoji jedna lijepa strana svega toga; optimizam. Ne kaže se DOBAR DAN bez razloga.


I zato ću ovdje staviti horoskop za mjesec dana; Imat ćete dobar i lagodan život. Nećete imati nikakvih problema na poslu / u školi / kod kuće. Sa svima čete se slagati i oko sebe čete širiti ugodnu atmosferu. Ali čuvajte se pušenja i konzumiranja droge i alkohola! Živite zdravo i u skladu sa prirodom!






- 14:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>