Uskrs

A u većini ostatka svijeta dobri ljudi razgaljeno slave mučko razapinjanje i pribadanje čovjeka na križ te zdušno piju njegovu krv i jedu njegovo meso!
Suck on that you filthy pagans! Bolji smo od vas!



Žalosna je činjenica modernih vremena što su dobre stare biblijske vrijednosti poput nemilosrdnog ubijanja neprijatelja, klanja njihove nevine djece, mučenja nevjernika, 'humanog' preseljenja čitavih naroda i Božje kazne u vidu terminalnih kožnih bolesti, krvarećih rana i napada insekata zamijenili pičkasti simboli poput jaja (koja usputno rečeno nemaju mozak), zečeva (pederske životinjice koja samo skakuće uokolo i ne zarađuje za život) i pilića (gluplje varijante kokoši).


Biblija je prepuna mnogo inspirativnijih prikaza ljudske patnje, Božje ljubomore i osvete, krvožednih anđela naoružanih plamtećim mačevima i pomahnitalih ludih staraca koji svoj narod vode u prospast, a tuđi u kurac!
Ne bi li bilo nemjerljivo više kul kada bi smo zagovarali istinske vrijednosti Biblije poput besmislenog zatiranja tuđih običaja i kulturnih tekovina, ubijanja žene, djece i staraca, dogmatskog vjerovanja u svoju pravednost te uvijek popularnog netoleriranja tuđeg mišljenja?

Jaja

Naravno, mi gusari i dalje stojimo iza dobrih starih vrijednosti koji su ovu ljudsku rasu učinili velikom i izopačenom, a zbog toga nas osuđuju i progone!
Jebeni licemjeri.


Ajde, barem nas micice mnogo vole, a ni Bog nije sasvim ravnodušan...


Zečevi su nepatvoreni simbol kršćanstva. Valjda.






Baštinik Raja, Gubernator svemira i ljubavnik Vaše majke

Jesus made me do it!