Santa is bad!

Djed Mraz, poznatiji pod kršćanskim akronimom Djed Mraz, odvajkada bješe neprijatelj gusara.
Ugojeni crveni kreten od proterozoika naovamo pruža loš primjer svim višestaničnim stvorovima dobre volje i tankih živaca; svojim likom & djelom rušeći ustaljeni gusarski mit o pljački, čerečenju, onaniji i bezumnom ubijanju kao poželjnom ponašanju kojeg valja oponašati duhom i tijelom.


Takozvani je Djed Mraz živući spomenik sterilnim idealima dekadentnog modernog društva – pretio je do krajnjih mogućnosti medicinske intervencije, ima modni ukus eskimskog transvestita, aseksualan je i impotentan; stari pedofil koji živi s hendikepiranim malim muškarcima i napaljenim divljim životinjama, bogati ekscentrik progonjen opsesivno-kompulzivnim poremećajem besprijekorne čistoće. Snima očajno loše filmove u Hollywoodu, bezobrazno ruši ugled Isusu i besramno reklamira Coca Colu. K tome, bezuvjetno daruje materijalne poklone zapadnjačkoj djeci koja su u ekonomski zacrtanom periodu od godine dana manifestirala podčinjeno ponašanje roditeljskim i inim autoritetima.



Zaključak: Starac je prijetnja gusarskom načinu života i mora umrijeti.
Ali prije toga mora patiti… mnogo patiti. Za sve one poklone koje nisam dobio u vrijeme prednatalnog razvoja – onda kada su mi najviše trebali. Arrr!
This time Santa, it's personal!

Trebate li još dokaza...?


Svi Vi koji nam možete pomoći u hvatanju i zarobljavanju ovog debelog manijaka na saonicama, javite nam se i bit će te stubokom i stukukom nagrađeni.

A i JFK će napokon moći mirno otpočinuti…









Otac suvremene gusarske misli