Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Donesite mi jaja dražesnog Djedice

Santa is bad!

Djed Mraz, poznatiji pod kršćanskim akronimom Djed Mraz, odvajkada bješe neprijatelj gusara.
Ugojeni crveni kreten od proterozoika naovamo pruža loš primjer svim višestaničnim stvorovima dobre volje i tankih živaca; svojim likom & djelom rušeći ustaljeni gusarski mit o pljački, čerečenju, onaniji i bezumnom ubijanju kao poželjnom ponašanju kojeg valja oponašati duhom i tijelom.


Takozvani je Djed Mraz živući spomenik sterilnim idealima dekadentnog modernog društva – pretio je do krajnjih mogućnosti medicinske intervencije, ima modni ukus eskimskog transvestita, aseksualan je i impotentan; stari pedofil koji živi s hendikepiranim malim muškarcima i napaljenim divljim životinjama, bogati ekscentrik progonjen opsesivno-kompulzivnim poremećajem besprijekorne čistoće. Snima očajno loše filmove u Hollywoodu, bezobrazno ruši ugled Isusu i besramno reklamira Coca Colu. K tome, bezuvjetno daruje materijalne poklone zapadnjačkoj djeci koja su u ekonomski zacrtanom periodu od godine dana manifestirala podčinjeno ponašanje roditeljskim i inim autoritetima.



Zaključak: Starac je prijetnja gusarskom načinu života i mora umrijeti.
Ali prije toga mora patiti… mnogo patiti. Za sve one poklone koje nisam dobio u vrijeme prednatalnog razvoja – onda kada su mi najviše trebali. Arrr!
This time Santa, it's personal!

Trebate li još dokaza...?


Svi Vi koji nam možete pomoći u hvatanju i zarobljavanju ovog debelog manijaka na saonicama, javite nam se i bit će te stubokom i stukukom nagrađeni.

A i JFK će napokon moći mirno otpočinuti…









Otac suvremene gusarske misli




Post je objavljen 23.12.2006. u 21:30 sati.