Voodoo Jack

Protekli smo vikend poručnica Kiddo, Ludi Pavle, moja Guzica i Ja skrotumom i Čačkom, posjetili Pulu u Areni, gdje prisustvovasmo najuzvišenijem legalnom obliku kulturnog uzdizanja - gledanju filma o gusarima.


Filmovi su o gusarima oblik jeftine zabave koja pičkama poput Vas omogućuje kušanje života kakvog ga je Bog u svojoj neograničenoj slabosti osmislio - bezumnog i seksualno neodgovornog piratskog klošarenja na otvorenom moru.
Bog je, kao što znate sass seks satova vjeronauka, Kopno stvorio samo da bi na njegovoj čvrstoj osnovici bogatoj drvnom građom čovjek mogao sklapati brodove na kojima bi potom bezbrižno provodio svoj život dok da bi mu druga, niža bića na toj istoj zemlji gradila luke u koje će brodovi moći pristajati kako bi se mornari mogli koitirati sa ženama suprotnog spola i piti na veresiju, istom Bogu hvala.

Leteći Holandez

Premijera Pirata s Kariba Dva bila je sretna simbioza alkohola, majmuna, mrtve ribe, droge i Pavla. Došavši u Pulu nepozvani, naoružani, neispišani i žedni, nakon Premijere odlučismo osvojiti Kaštel i upasti na VIP Parti-žurku-igranku u povodu prikazivanja filma. Brojčano nadbrojeni i gladni, bijasmo gotovo desetkovani besplatnom ponudom hrane i pića koja nam se prostitutski nudila iza punkuracmetarskih kamenih zidina. Uspjeh nam bijaše zagarantiran onoga trenutka kada lukavošću morskih lisica osvojismo sasvim nefunkcionalne topove onkraj tvrđave koje smo brzim pokretom zgloba i pokoje sise okrenuli prema iznenađenim uzvanicima. Pustivši nas unutra, očiju ludih od straha, nisu bili svjesni snage naše probavne moći, bogatstva vulgarnog izričaja i deliriuma ponekih tremensa. Požderasmo im svu hranu, iskapismo im svo piće, izjebasmo ženstvenije žene, pokrasmo sve čvrstije predmete i ispišasmo sve kuteve i jarke.

Arena

Baklje


VIPara

Nakon tuluma, uputismo se kući, a sutradan krenusmo u nova osvajanja vatrom i ognjem(TM) - zapalili smo naime pulsku rivijeru kako bi mogli uživati u pogledu, dimu i svekolikoj ljudskoj patnji, takozvanom weltschmertzu. Ah ja...
Plamenom pročišćena Pula se u nedjelju probudila kao novi, bolji grad - Grad pod čvrstom gusarskom Guzicom.


Spaljena Pula


Povratak u Zagreb


Ovom prilikom zahvaljujem našem domaćinu Pavlu, luđaku i istrijanu koji bi nevinost dao za seks.


Crna guja = novi simbol pokorene Pule




Cpt. A. Blackadder

Alotropska modifikacija nastranosti (mnogo veća faca od Jacka Sparrowa... grrr)