22.04.2007. / nedjelja

Kakav sam????

Je li tako da su mi postovi super?Imao sam ispite ovih dana pa sam bio rjeđi,ali od sad ću biti češći.Ćaos amigos!

- 00:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Lopovu odšteta zbog ozljede na radu

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Kanađanin koji je krao žilete priznao je svoje zlodjelo, te dobio 12.000 dolara odštete zbog brutalnosti stražara koji su se okomili na njega rukama i nogama kad su ga uhvatili u nedjelu.
---
Kanađanin koji je priznao da je ukrao žilete vrijedne 106 kanadskih dolara (70 eura), dobio je odštetu od 12.000 dolara (7.800 eura) zbog ozljeda koje je pretrpio kad su ga pretukli zaštitari u dućanu u kojem je počinio krađu.

Sudac Vrhovnog suda kanadske pokrajine British Columbia rekao je da priznanje krađe koju je Daniel Baines počinio 2004. godine ne znači da on nije vjerodostojan svjedok događaja koji su uslijedili.

Naime, čuvari u dućanu uhvatili su Bainesa nakon krađe žileta i pretukli ga.

"Slušajući svjedočenje gospodina Bainesa, shvatio sam da govori istinu. On nije pokušavao umanjiti svoju krivnju ili sakriti okolnosti koje bi mu mogle odmoći u ovom slučaju", rekao je sudac William Ehrcke.

Baines je tvrdio da su čuvari primijenili prekomjernu silu kad je pokušavao pobjeći. Lopov je u incidentu izgubio jedan zub i tvrdi da zbog toga i dalje ima problema s izgovaranjem nekih riječi.


Izvor: netPortal

subota, 21.04.2007.

- 00:27 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.04.2007. / subota

Zbog nemara se vratio u zatvor

Free Image Hosting at www.ImageShack.usZaboravni provalnik nakon svega dva mjeseca slobode vraća se iza rešetaka, i to samo zato jer je na mjestu zločina ostavio svoje isprave, što je policiji znatno olakšalo posao.
---
Osumnjičeni za provalu je uhićen nakon što je policija na mjestu događaja pronašla zatvorsku osobnu ispravu, koju je zaboravni lopov koristio za obijanje vrata.

Policija navodi da je uhitila Roberta Alana Frya iz Rock Islanda u Illinoisu nakon provale u jedan stan u Bettendorfu u Iowi iz kojeg je ukrao 400 dolara u kovanicama, ali je zaboravio u stanu svoju osobnu ispravu koju mu je izdao zatvor u Illinoisu.

Fry je pušten iz zatvora u siječnju nakon što je odslužio dvije godine i tri mjeseca također zbog provale.

Zatvorenici koji su pušteni na slobodu, a nemaju valjane osobne isprave kao što je vozačka dozvola, mogu dobiti zatvorsku osobnu ispravu.


Izvor: netPortal

- 23:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

18.04.2007. / srijeda

Počele su prijetnje a biće i marisane

Organizator berlinske"Love Parade" zaprijetili su da će ovu godišnju paradu tehno muzike iseliti iz Njemačke prijestolnice.Razlog-gradske vlasti još nisu izdale dopuštenje za njeno održavanje.
AS 22.2.2007

- 13:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

15.04.2007. / nedjelja

Evo noći,evo ludila

Evo noći,evo ludila
Mjesec izlazi,izlazim i ja
Evo noći,evo ludila
A ti si zaspala.

- 18:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

14.04.2007. / subota

Lijepe li subote

Ah Što je fino kad se čovjek okupa.Odmah je svježiji i vedriji.Ja sam se okupao.Onda san fino legao i gledao"Cimerfraj".Ali priznajte "Naša Mala Klinika" je bolja.

- 23:44 - Komentari (1) - Isprintaj - #

09.04.2007. / ponedjeljak

Čestitajte mi svi posjetioci komentarom ispod

Danas je prošla godina dana otkako pišem svoj blog.Zato,u to ime mi vi svi posjetitelji čestitajte godišnjicu u komentaru ispod posta.Hvala!P.SUzvraćam posjetu.

- 00:19 - Komentari (3) - Isprintaj - #

04.04.2007. / srijeda

Nećete me se lako riješiti

Dođoh i ja opet.Šta ste vi mislili nećete me se tako lako riješiti.Za slijedeći put mi naučite pjesmi "Kupala se voda u bunaru".Jasno?!?

- 14:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

ody>