18.07.2007. / srijeda

Tko putuje?

Tko od vas putuje u Egipat sa Letećim Startom????

- 22:08 - Komentari (1) - Isprintaj - #

15.07.2007. / nedjelja

Djevojčice krale od lopova

Umjesto da kradu po dućanima, tri male Rumunjke su smislile bolji način kako se dokopati ukradene robe. One su glumile snage reda i sitnim lopovima naplaćivale globe.
---
Tri Rumunjke smislile su pakleni plan kako se domoći novca i ostalih sitnica.

Naime, njih tri su kružile robnim kućama i dobro pazile na sitne lopove koji kradu po trgovinama.

Nakon što bi lopov napustio trgovinu, one bi istrčale za njim, glumeći snage reda, pokazale lažne isprave te dotičnom prijestupniku naplatile globu i zaplijenile ukradenu robu.

No, male prevarantice su na kraju ipak pale u ruke policije. Djevojčice stare 13, 14 i 16 godina, koje su, kako tvrde pripadnici snaga reda, izgledale mnogo starije, uhićene su u svome stanu u Munchenu.

Policija je zaplijenila 350 funti gotovine i te nekoliko mobitela, MP3 playera te nešto ukradene odjeće.


Izvor: netPortal

srijeda, 02.05.2007.

- 22:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

14.07.2007. / subota

Krava izazvala kaos u Hannoveru

Skotna krava koja je pobjegla s farme izazvala je pravi kaos i horor u gradu Hannoveru u ponedjeljak navečer, javlja Spiegel.
---
Krava Uschi, teška 800 kilograma, pobjegla je s farme te lutala kvartovima Hannovera prije nego je uhvaćena. Napravila je štetu na automobilima, uključujući onima policije i vatrogasaca, od 25.000 eura, a divljala je i po kućnim dvorištima i parkovima.

Njemačke su vlasti čak morale zatvoriti ceste i izdati upozorenje građanima, jer je Uschi nakon bijega zbog nervoze i stresa postala agresivna. Potjera za pobjeglom kravom trajala je čak tri sata, a Ushi je ukupno prešla pet kilometara.

Potjera je konačno završila kada je jedan vatrogasac uspješno naciljao Uschi pištoljem za uspavljivanje. Krava je neozlijeđena, a i njeno tele je u redu i treba se oteliti u iduća tri dana.


Izvor: Vecernji.hr

četvrtak, 26.04.2007.

- 20:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.07.2007. / petak

Doživio stotu godinu i osvojio okladu od 25.000 funt

Alec Holden, Britanac koji doživio stotu godinu života, ovih će dana podići svoj dobitak na kladionici od 25.000 funti. Umirovljeni inžinjer, rođen 24. travnja 1907. godine prije 10 godina kladio se da će doživjeti stotu.
---
Na okladu je položio 100 funti, a kladioničar William Hill dao mu je omjer 250 na 1 da neće doživjeti stoljeće. Hill sada mora izdati ček na 25.000 funti, a izjavio je da će ubuduće povisiti okladu na 110 godina života jer ga starci koštaju bogatstvo.

Alec je otac dvojice sinova od 60 i 70 godina, a svoju dugovječnost duguje, kaže, 'zobenoj kaši i pamćenju da nastavi disati'. Kaže i da je važno ne brinuti se, raditi što manje te ići na praznike.

novac će potrošiti u hotelu s nekim prijateljima, izjavio je za BBC.


Izvor: Vecernji.hr

srijeda, 25.04.2007

- 18:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.07.2007. / četvrtak

Mačka okotila psa

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
U jednom kineskom selu dvije godine stara mačka okotila je četiri mačića, od kojih jedan nimalo ne sliči na braću i sestre. Naime, on više izgleda kao pas. Šapice, njuška, rep â€" sve odaje da je poseban.
---
U Kini u malom selu pored Čengčoua vlada velika gužva. Gomile posjetitelja dolaze vidjeti mačku koja je navodno okotila psa. Mačka je okotila četiri mačića, od kojih jedan više liči na bijelu pudlicu nego na mačku.

''Izgleda totalno drugačije od drugih mačića, a njegova usta, njuškica i šape su kao kod psa. Njegov rep je centimetar kraći od repova drugih mačića'', kaže vlasnik čudnovatog bića Čang Ćiming.

Od kada se to desilo, ne može se obraniti od posjetitelja, stalno navraćaju razni ljudi da vide tu senzaciju.

Čang kaže da ovu mačku ima već dvije godine i da je već imala jedan okot, ali tada su svi mačići i izgledali kao mačići.

''Uvijek je pustim da radi što je volja, da se druži s drugim mačkama i ostavljam je vani preko noći'', dodao je vlasnik.


Izvor: netPortal

ponedjeljak, 30.04.2007

- 16:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

11.07.2007. / srijeda

Pomahnitali zec haračio Linzom

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Pomahnitali zec zaskočio je umirovljenicu, srušio je na pod i ugrizao za nogu. Napao je i njenog supruga i policajce, koji su joj došli pomoći. Upotreba oružane sile bila je neizbježna.
---
Austrijska policija morala je ustrijeliti agresivnog zeca koji je napao par umirovljenika.

Velika životinja od pet kilograma zaskočila je 74-godišnju umirovljenicu dok je, ništa ne sluteći, prostirala rublje u svom vrtu u Linzu.

Pomahnitali zec ju je srušio i ugrizao za nogu, a zatim napao i njezina supruga, koji joj je priskočio u pomoć.

"Razjarena životinja napala je i dvojicu policajaca koji su pozvani u pomoć, i kojima nije preostalo drugo nego da upotrijebe oružje", rekao je glasnogovornik policije Alexander Niederwimmer.

"Već smo se susretali s vrlo agresivnim bikovima, svinjama i psima, ali ovo je prvi slučaj agresivnog zeca", dodao je.

Napadnuta umirovljenica je hospitalizirana, a tkivo zeca ispituje se na bjesnoću.

No, prema riječima veterinara, to je malo vjerojatno jer virus bjesnoće 15 godina nije otkriven na području Linza.

Agresivnost zeca možda bi se mogla povezati s neuobičajeno visokim temperaturama koje trenutačno vladaju u Austriji, pretpostavlja veterinar.


Izvor: netPortal

četvrtak, 19.04.2007.

- 14:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

10.07.2007. / utorak

Ukrao gradski autobus pa se utrkivao s policijom

SARAJEVO - Pijani 27-ogodišnjak ukrao je u Sarajevu autobus gradskog prometnog poduzeća i potom u bjesomučnoj jurnjavi pred policijskom potjerom napravio veliku štetu ozljedivši pritom jedno dijete, prenose u utorak lokalni mediji.
---
Stanoviti Igor Nogić pod još nerazjašnjenim okolnostima ukrao je u ponedjeljak navečer iz garaže gradski autobus. Iznenađeni čuvari uspjeli su tek izvjestiti policiju koja se potom dala u potjeru.

Za ukradenim autobusom, kako prenosi "Oslobođenje", krenulo je šest policijskih vozila, a Nogić je pokušavao demonstrirati sve svoje vozačke vještine utrkujući se s njima po prometnicama u naselju Neđarići.

Jureći pred potjerom pijani vozač je polomio nekoliko stupova semafora, rušio ograde kućnih dvorišta i na kraju zalutao u slijepu ulicu udarivši pritom dječaka koji se tamo igrao s prijateljima. Dječak je na sreću zadobio tek lakše ozljede.

Nogić je potom policajcima pokušao pobjeći pješice, no oni su ga stigli i svladali. Pri alkotestu utvrđeno je kako je u krvi imao 1,3 promila alkohola.

"Dnevni avaz" navodi kako je Nogić registrirani narkoman te da je stari poznanik policije registriran kao počinitelj različitih kaznenih djela.


Izvor: Vecernji.hr

četvrtak, 19.04.2007.

- 13:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

ody>