Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lansarote

Marketing

Lopovu odšteta zbog ozljede na radu

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Kanađanin koji je krao žilete priznao je svoje zlodjelo, te dobio 12.000 dolara odštete zbog brutalnosti stražara koji su se okomili na njega rukama i nogama kad su ga uhvatili u nedjelu.
---
Kanađanin koji je priznao da je ukrao žilete vrijedne 106 kanadskih dolara (70 eura), dobio je odštetu od 12.000 dolara (7.800 eura) zbog ozljeda koje je pretrpio kad su ga pretukli zaštitari u dućanu u kojem je počinio krađu.

Sudac Vrhovnog suda kanadske pokrajine British Columbia rekao je da priznanje krađe koju je Daniel Baines počinio 2004. godine ne znači da on nije vjerodostojan svjedok događaja koji su uslijedili.

Naime, čuvari u dućanu uhvatili su Bainesa nakon krađe žileta i pretukli ga.

"Slušajući svjedočenje gospodina Bainesa, shvatio sam da govori istinu. On nije pokušavao umanjiti svoju krivnju ili sakriti okolnosti koje bi mu mogle odmoći u ovom slučaju", rekao je sudac William Ehrcke.

Baines je tvrdio da su čuvari primijenili prekomjernu silu kad je pokušavao pobjeći. Lopov je u incidentu izgubio jedan zub i tvrdi da zbog toga i dalje ima problema s izgovaranjem nekih riječi.


Izvor: netPortal

subota, 21.04.2007.

Post je objavljen 22.04.2007. u 00:27 sati.