O cemu zelite da u sljedecem postu pisem
O psima
O mackama
O pticama
O glodavcima
  
pollcode.com free polls

Na mom blogu bilo vas je.....

Na mom blogu bilo vas je:


Hit Counter
Hit Counter

  veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Ožujak 2009 (1)
Veljača 2009 (15)
Siječanj 2009 (3)
Rujan 2008 (7)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (14)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (6)
Veljača 2008 (54)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

Ovaj je blog posvećen svim kucnim ljubimcima.Također ću pisati o psima i mačkama iz azila,uzgajivačnica,štenare,šinteraja i tako dalje.Pa ako vas baš nešto zanima samo pošaljite komentar i ja ću napisat o tome na blog.


Created by Crazyprofile.com


Moji mali zmajići klikajte na njih:

Adopt one today!

Adopt one today!

And moj Dragon Cave scroll:

http://dragcave.net/user/Dragochica

MOJE JAJE ADOPTERSA:

Dragonadopters

Moja spyro jaja:


Creature Name: Sparky

Level this creature up! Click Here!Creature Name: Spyro

Level this creature up! Click Here!Creature Name: Dragochy

Level this creature up! Click Here!

Linkovi

Neke stranice:

www.malteseonly.com
www.americanmaltese.org
www.spoiledmaltese.com
www.prijatelji-zivotinja.hr

www.spas.hr
www.drugaprilika.hr
www.prijatelji.inet.hr
www.noina-arka.hr
www.azil.org

Meni super blogovi:

Maleni peseki
Pudlice
Zivotinje
Animals friends
Nasi kucni ljubimci
Dragony
Svašta o macama
Cute Dizajni
CP-Special
Club Penguin
Dragons Rules
Stop Dosadi
Dragon Cave HR
Sttinin Blog
My Crazy Life

Moj forum o psima registrirajte se na njega:

Sve o psima forum

POSJETITE OVAJ FORUM O DRAGONCAVEU:

Dragon Cave forum Hrvatska

ponedjeljak, 18.02.2008.

Čopor iz predgrađa

Dragi naši ljudi,

Image and video hosting by TinyPic

Pišemo vam pismo iz predgrađa. Mi smo mali čopor koji je nekoć bio nečiji ali kako život piše romane, tako je napisao i našu neveselu priču.

U našem malom naselju naš čovjek je pronašao izgladnjelu Neru. Za Nerom je došao lijepi, veliki Bobi. Zatim je Nera rodila Leu, a ona Flipa. Flip se rodio bez jedne nogice.

Bili su to lijepi dani. U malom naselju izgrađenom poslije poplave prije 40 godina, život je tekao polako, smireno. Nije bilo opasnih prometnica, samo mirne ulice, zelene livade, voćnjaci, šikare i vrtovi puni zanimljivih stanovnika - zečeva, ježeva, lasica, čaplji, vjeverica, roda, čak i paunova koji su povremeno odnekud dolazili i opet nestajali. Zime su ponekad bile hladne, jer naš čovjek nije uvijek imao čime naložiti peć. Ali, imali smo krov nad glavom i tople ljudske ruke koje su nas gladile i obećavale proljeće.
Iznenada, prošle jeseni naš čovjek je nestao. Čuli smo da su ga odnijeli anđeli iza duge. Dobri ljudi iz susjedstva hranili su nas koliko su mogli. Nera je opet rodila. Svu njezinu djecu pogazili su automobili koji su dolazili na parkiralište novootvorenog restorana u ulici. Ipak, ostala je Lipa, naša vesela, zvrkasta Lipa. Na ljeto ju je udario auto pa je i Lipa poput Flipa postala tronogi pas. Zatim je rodila i Lea. Preživjelo je dvoje štenaca, dečko i curica, a ostali su se smrzli. Pod starim automobilom gdje ih je sklonila ipak je bilo prehladno za tek rođenu djecu.

No, ništa ne može uništiti pseću dušu. Život je tekao dalje. Spavali smo na našoj livadi. Katkada smo kisnuli, kaktkada nas je pokrio snijeg, ali bili smo zajedno, grijali se i čekali sunčani dan. Bio je to pasji život, kakav takav ali ipak zanimljiv. Ne žalimo niti zbog jednog proživljenog dana.

A onda se dogodilo nešto o čemu nikada nismo mogli niti sanjati. Jednog je dana stigao bager i posred naše livade iskopao trasu za cestu. Trebalo mu je svega tjedan dana. I tako je nestala naša livada. Zauvijek.

I upravo tih dana odnekud su došli neki jako dragi ljudi. Nisu nas ganjali automobilima niti šutali nogama. Odmah smo znali da su naši. Sa sobom su poveli Lipu. Čuli smo da je ubrzo operirala kuk i da nikada neće biti kao Flip. Već hoda na sve četiri noge. Dva tjedna kasnije poveli su i Leu i njezine dvije preživjele bebe. Mi, Nera, Bobi i Flip ostali smo uz rub naše nekadašnje livade lajati na bager koji odnosi naš dom, naše uspomene i našu budućnost.

Najveća nam je želja da Lipa, Lea i njezine bebe što prije nađu svoje dobre ljude. Ipak, bili bismo Vam zahvalni i da nama kažete što da radimo sada kad nam je cesta oduzela dom? Kuda da idemo? Ima li neko mjesto gdje bi nas dočekale nama toliko drage ljudske ruke?

U nadi da ćete nam pomoći, srdačno Vas pozdravljamo i unaprijed zahvaljujemo.| Komentari (0) | Printaj | ### |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno.