Lako štivo https://blog.dnevnik.hr/lakostivo

petak, 27.07.2007.

S vjetrom u kosi











Dan po dan, korak po korak i napokon je pri kraju zadnji radni dan prije godišnjeg odmora.

S vjetrom u kosi, suncem na obrazu i mirisom soli u zraku, ostavljam vas na neko vrijeme.
Ako budete jaaako dobri wink, a meni bude jaaako dosadno wink, možda se još javim tijekom slijedećeg tjedna yes, a možda i ne wink

Ljeto napokon može početi! Nek vam bude vruće i zanimljivo!

27.07.2007. u 10:21 • 9 KomentaraPrint#^

srijeda, 25.07.2007.

Opet ja

Nisam već dugo pisala post o svemu, svačemu i ničemu, a ponajviše o sebi wink
Piše mi za ovaj mjesec u horoskopu da je ovo mjesec za novu ljubav, za putovanja, nova poznanstva i provode. Ma, tko tu mene zajeb...?! Čak mi svaki dan i u dnevnom horoskopu napišu to isto. I baš se pitam, uvjeravaju li to oni mene ili ipak sami sebe???

Koji provod, koji izlasci, putovanja, a tek ljubav. Nema tu ni „lj“ od ljubavi, a kamoli nešto više, a već su prošla 24 dana ovog mjeseca. Ima li još šanse da se što od svega ostvari?

Nervozna sam, živčana, dere me PMS, mislim da ipak nije pravo vrijeme za ljubav da se ne bi pretvorila u crnu udovicu ;) Više nekako mislim da mi je vrijeme za godišnji ... da, definitivno godišnji.

Na poslu je još uvijek gužva, dajte ljudi popustite malo, zar svi još radite?! Ajde, ne smije biti skroz nezadovoljna, bar su ceste prazne i puste. Na posao stižem za 15 min, s obzirom da mi inače treba oko 40 min, ovo je veliki pomak u pozitivu eek

Vidi, vidi, skrenula ja na pozitivu wink
Što još ima pozitivnoga? Hm ... primilo me opet da bi napravila tetovažu, evo odabrala sam upravo ovu cvijeće iz obitelji Tribal (samo onaj dio iznad zgloba). Možda ću koji dan uzeti pod ruku svoju najdražu Plavušu i otići vidjeti kakva je to procedura s dogovorom termina dva tjedna prije i ono najvažnije, koliko će me to koštati.
Čita li tko uopće moje postove, ajde, informirajte me, kolike su cijene tetovaža?

Malčice, ali samo malčice mi je misliti dala sinoćnja epizoda Uvoda u anatomiju (Gray's Anatomy), baš ih volim gledati. Naime, tip sklon ožiljcima i tetovažama ima novi tattoo na nozi (baš na mom mjestu) u obliku pauka. Naravno, tetovaža se inficirala, a tipu nije bilo spasa. Uh, treba li mi zaista to???
Tko će biti moj glas razuma?
A kad već žicam ;) trebam i plan grada Primoštena, nisam kod stričeka googla uspjela naći ništa upotrebljivo nono
Što je još pozitivno? E, da, dobila sam kompliment da izgledam kao da mi je 26-27 godina, yes. Što razvod učini od žene - pomladi je wink S obzirom da mi obično daju 5 više nego što zaista imam, ovo je veliki kompliment. Nadam se da tip to nije rekao reda radi kako bi mi se lakše uvukao u gaćice. Sorry, nisam raspoložena, na padam na komplimente :nono Jesam li spomenula da me dere PMS?!

Kad se već ispucavam, onda ću još malo. Navodno postoji neki tip koji uredno čita moje postove, ali ne usudi se komentirati. Ne znam čemu toliko strah ili sam ja to po novome poznata kao žderačica muškaraca?! eek Samo se ne mogu odlučiti da li ih jedem za doručak ili večeru. Da, da, piše jedem sa „d“ wink Grozna sam, znam yes

Mom dragom kolegi blogeru rekla sam neka Mr. Sramežljivom ne ruši snove o mom izgledu, ali neka ga upozori da me ne zamišlja kao plavušu, već crvenokosu. Al kako me krenulo, tattoo, 26 godina, možda i plava kosa dođe na red wink pa najbolje da me neko vrijeme zamišlja s maramom u kosi wink

Uostalom, sve smo mi žene ponekad plavuše, ja prva i to u duši wink

Al vratimo se malo onoj ljubavi s početka posta. Hvatam zadnjih dana pogleda plavo-sivih očiju, al bojim se povjerovati da je pogleda upućen meni, možda ipak umišljam. Možda je on ljubazan i fin prema svima, a možda ipak posebnu pažnju poklanja baš meni?!

I za kraj moram priznati da me iznenadilo da se izraz „pizdek“ ne upotrebljava samo za klince, već savršeno pristaje jednom 30-godišnjaku.

Ispričavam se svima koje sam prozvala u ovom postu, proći će me, niti jedan PMS ne traje 365 dana u godini, bar se nadam wink

25.07.2007. u 09:04 • 14 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 23.07.2007.

Bez naslova

Teški su ovi zadnji dani, preteški, čak i za ljubav. Vrućina koja ne posustaje, sparina koja umara ... nervozno smo, razdražljivi ... ulice su poste, nikome nije do druženja, dnevnih izlazaka ...

Mogla bih dan provesti u nekoj udobnoj fotelji, debeloj hladovini s čašom hladnog pića u ruci ...

Ne diraj me, ljepljiva sam, ne prilazi mi, teško podnosim i toplinu svoga tijela, a kamoli još i isparavanje tvoje kože ... tako to izgleda već danima kod nas ...

Al noćas smo ipak pukli, želja je bila prevelika, napetost još veća, večeras smo se okusili, iskusili ... ipak.

Dok navečer liježemo u krevet, svako na svojoj polovici dobro pazeći da se ne dotaknemo, kao dva stranca, kao da se ne volim ... gledam u strop i maštam o ventilatoru, baš tu, točno tu iznad kreveta.

Suši kapi znoja s mojih leđa, dok plahta jedva malo prekriva moju stražnjicu. I mogu te zamisliti kako se nadvijaš nadamnom i ljubiš me. Ljubiš mi leđa, lako i nježno, centimetar po centimetar, sve do stražnjice prekrivene plahtom. Otkrivaš je lako i dodiruješ dlanovima, penješ se na mene. Dok ulažiš, stišćeš mi ramena, prolaziš prstima kroz kosu.

Al noćas je bilo drugačija, sasvim drugačije. Sparina se uvukla u stan, ljepljivi, vrući, znojni ... previše dodira nije dolazilo u obzir, ni previše nježnosti, čak ni oralni sex. Daj mi nešto brzo, brzo i žestoko, ne kompliciraj, ne petljaj, samo .... zadovolji me!



Poza je bila slična, straga na stoječki, tik do prozora, bez poljubaca, bez suvišnih dodira, samo sex, čisti sex iz potrebe. Što nam to radi ova vrućina???

Poslije u krevetu, mirna i spokojna, ipak sam se raznježila, dok ležali smo jedno pored drugoga s pogledom u strop, ipak sam te poželjela dotaknuti. Znaš kakva sam poslije, mazna i razmažena. Cmoknula sam te u rame, pomirisala kožu ... nisam se usudila nasloniti ti glavu na prsa, raširiti kosu po tvojoj koži, već samo sam se privukla bliže. Naslonila dojke na tvojoj ruci, znam da voliš osjetiti bradavice kako te dodiruju.

Na moje iznenađenje, dlan ti je bio prilično hladan i suh, godilo mi je dok si mi prstima klizio niz leđa, a ja sam se poigravala tvojom kosom sve dok oboje nismo utonuli u san. Nedostajao si mi, stvarno jesi!

23.07.2007. u 08:05 • 5 KomentaraPrint#^

četvrtak, 12.07.2007.

San

On i ja znamo se već neko vrijeme. Igrom slučaja putovi su nam se spajali, pa smo od obične svakodnevne komunikacije prešli na neku drugu razinu, intimniju. Ne, ništa takvoga, nikakvih zgoda i nezgoda, samo su razgovori postali drugačiji, prisniji.

Uvukao se noćas u moje snove, tako iznenada, tako nenadano, baš on. A snovi su čudna stvar, vuku onu naše neku nutrinu koju skrivamo sami od sebe, ono što ne bi priznali nikome i za ništa, pa čak ni onda.

Sanjala sam ga noćas, baš njega … Došao je velikim službenim automobilom po mene, zašto baš on, ne znam, kao da je i važno i kakve on veze ima s time…. Nešto hitno, nešto neodgodivo, toliko važno da nije bilo vremena za presvlačenje, već sam odjurila samo u spavačici, bosa.



Sastanak je bio brz, kao da spašavamo svijet pod okriljem noći u zadimljenom baru, u kutu, odmah pored biljarskog stola. Zadaci su podijeljeni, kriza je završila, možemo kućama, dalje na spavanje, natrag među snove …

A on, on mene vraća kući, auto se mijenja, sve više pretvara u udobnu limuzinu iz američkih filmova. Prilazi mi blizu, sasvim blizu i poklanja mi poljubac … spremno zatvaram oči, rastvaram usne i prihvaćam ga. Topao i vlažan jezik, usne koje se spajaju … i sada kada zatvorim oči mogu ga osjetiti kao da je zaista bio. I sve je tako lako i sve je tako jednostavno bez puno riječi, bez objašnjavanja … dodiri se redaju kao da smo već navikli na njih, kao da nam nisu prvi, usne ponovno spajaju. I ljubi me, prvi, drugi i treći put …

I kondomi su tu, kutijica se našla baš pri ruci. Kako je u snovima sve lako, kako je u snovima sve jednostavno i tako lako dostupno.

Onako naga, samo u spavačici, spuštam se na kožnu klupu automobila. Pa ja uopće nemam gaćice?! Kakvog li čuda, ja zaista spavam bez gaćica! Sviđa mu se to, jako, još više ga napaljuje i sve bez riječi, samo sa željom u očima, samo s uzdahom na usnama.

Skida se, otkopčava traperice … Bože, kako je velik?! Stvarno velik, iznenađena onime što vidim moram se uvjeriti da je zaista to sve on … Primam ga u ruke i mazim, ah, kako je velik, a tako lako klizi među prstima … I baš je dobro gledati ga kako uživa, kako obojica uživaju u dodiru …

Želim ga okusiti, dirati usnama, ovlažiti jezikom, al on mi ne dozvoljava, nemamo vremena … kao da zna…



Spušta me na kožna sjedala i ulazi, razdvaja vruče usne, ulazi … osjećam kako me širi, osjećam kako je velik, dugačak i snažan, a ulazi tako lako, klizi … spremno ga očekujem, želim grublje, uživam u svakom udaru, u svakom pomaku …. Uđi još, uđi dublje, uđi žešće, želim ga osjetiti, želim ga pamtiti …

A onda zvuk u ušima koji kvari sve, zvuk koji ruši snove koliko god ugodni bili. Zašto uvijek prekida kad je najslađe?! Budim se lako, s nevjericom da sam sanjala njega, baš njega… budim se poletna, a osjećaj među bedrima još uvijek stvaran je … vlažna, rastvorenih usana zaista sam ga poželjela, sada, upravo sada … zaista želim da se dogodi, da nije san, samo san …

Nisam dosad tako razmišljala o njemu, al sada sve više želim probati ga … I baš tako … lako, bez riječi i objašnjenja … probati, iskusiti, zapamtiti.

Možda će pročitati ovo, al hoće li znati da je napisano njemu??? Baš njemu …

12.07.2007. u 16:16 • 6 KomentaraPrint#^

utorak, 10.07.2007.

Jedan pogled, jedno sjećanje, još uvijek tako živo ...

Mislio sam da sam već i zaboravio, al jedna vožnja autobusom probudila je sjećanja ...
Pomalo već umoran od puta, nostalgičan i željan doma sjedio sam u busu usred Splita, čekao da krene prema Kaštelima, aerodromu, ka ušla je ona.
Razbarušene smeđe, valovite kose, bez šminke, bijela lagana košulja, crne hlače. I uopće je ne bi zapazio jer već je sjela na prazno mjesto, da nije ustala ponovno i pokazala mi najljepši dio sebe ...

Ustala je ponovno i visoko iznad glave podigla torbu koju je pokušavala smjestiti na policu i onda mi je pokazala ... prozračna tkanina napela se preko leđa, ta krhka, vitka žena, pomalo dječačke građe, tako mršavih leđa, a tako poželjnih. Svaka kost se iscrtavala ... svi kralješci, poput najfinije čipke nazirali su se pod bijelom košuljom. Ne, nije ona bila premršava, samo je imala onu posebnu građu tijela, čvrstu i žilavu, koju već dugo nisam vidio. Ta široka, ravna i koščata pleća, ostavila su trag u mojim mislima, ta bijela košulja koja je pokrivala pogled na svu tu ljepotu, te lopatice ... bile su dovoljne da zatvorim oči i otplovim daleko ... slike još tako žive.


Prstima ocrtavam joj ramena, nježno vršcima prstiju klizim niz leđa i primam je za struk. Spremno je dočekala moj dodir ne okrećući se. Obgrlio sam je rukama, stegnuo oko pasa, a ona je zabacila glavu, sve do moga ramena. Vrat se otkrio, spreman za poljupce, a svjež, sportski miris proširio se zrakom.

Uzdisala je pod mojim poljupcima, grizla usne na vlažan trag jezika koji je ostajao po njenom vratu, čvršće zatvarala oči pri ugrizima. Vlažan dah na koži, poljupci usnama klize i ljube joj vrat. Ruke još uvijek drži visoko podignute iznad glave, dopušta mi da se privijem uz nju, da upijam toplinu njenog tijela, da osjetim ustreptalost kože pod dodirom nepoznata muškarca. Zavukao sam joj ruke pod košulju, želio sam osjetiti trnce pod prstima, koža koja se ježi od užitka, tijelo koje drhti od uzbuđenja. Tako tanka, tako krhka ... sve sam je bojao stisnuti je onoliko jako koliko želim, priviti čvrsto uz sebe da je ne polomim, da ne uništim to fino tkanje, ta leđa poput isklesanih.



Istražujem joj tijelo rukama, osjećam dijafragmu kako se podiže dok diše, osjećam srce kako ubrzano kuca, zastajem na grudima ... tako malene, čvrste, ... tako ... ne, nisu to grudi putene žene, tu nema mekoće, punoće, to nije dekolte koji mami poglede. Grudi koje stoje same, čvrste i malene, bez grudnjaka koji bi ih skrivao od pogleda pod laganom košuljom, tako dostupne. Ima nešto u njima što me tjera da ih dodirujem, ima nešto u tom tijelu što mi ne da mira ....


Bus se zaustavio, misli se rasplinule, ona leđa ... široka, tako ravna i koščata ... odavno je izašla, nestala od još jednog pogleda žudnje ne znajući koliko žudim. I tko zna gdje bi se misli zaustavile da bus nije stao i tko zna gdje bi završili da je sjela samo red ispred mene, i tko zna što bi zaista bilo da sam je stvarno dotaknuo ...


Ili ja previše žudim za ženama ili je lakše pisati u muškom licu wink
Imate li koju fotku obnaženih ženskih leđa, onakvih iz mojih misli, slobodno pošaljite, mail je tamo negdje sa strane.


10.07.2007. u 09:31 • 7 KomentaraPrint#^

petak, 06.07.2007.

Piknik u proljeće (2)

Nema mene, pa nema, a naš piknik u prirodi nikako da se nastavi, priča nikako da doživi kraj, strast vrhunac, da se ostvari kupanje u jezeru ili bar istraži sadržaj košare. Ajde, pročitajte Piknik u proljeće još jednom, dajte trncima da prostruje tijelom, pustite srce nek brže lupa i organizirajte neki piknik u prirodi ovaj vikend wink

Tako to dobro radi, prirodno talentirana, uživa dok u očima budi mi strast. Uživa ugađajući me. Al dosta igranja malena, sada je moj red, desert je već dugo poslužen ... Trebam trenutak za sebe, uzdišem duboko, hvatam zrak punim plućima da se koncentriram, saberem, bar na trenutak zatomim želju, pohlepu za njom ...

Ljubim joj usne ... meke, sočne ... još uvijek mirišu na jagode, jagode i vino – kombinacija prepuna sladostrašća. Još uvijek je želim uzeti, grubo nabiti ... želim je jebati, al svršio bi prebrzo. Bilo bi kratko, grubo,... žestoko, al... prekratko ... a želim da uživa i želim da drhti, rastapa se tu pod mojim tijelom ... želim da bude šlag na jagodama ... i želim da miriše na sex i razmaženo smiješi se još dugo poslije ...želim da svršava pod mojim prstima, želim je jezikom dovesti do vrhunca ... okusiti i lizati, mirisati po njoj ... želim da prede poput mačkice, umiljata i umorna ...




Mirišem joj kosu ... jezikom lagano klizim po uhu, grickam je ... volim kad se naježi od toga, volim kad uzdahne ... dobar je to znak da želi još. Dodirujem joj grudi, lagano jagodicama kružeći po njima, ljubim ih samo usnama, pa lagano, sasvim lagano istražujem jezikom, a onda ... kad najmanje očekuje ... ugriz za bradavice, oštar ugriz, pa brz dodir jezikom, vlažnim usnama da ublažim bol ... dok se ne oporavi za slijedeći, na drugoj bradavici. Grickam je, jače i slabije, oštro i nježno, samo da bi je čuo, samo da bi stenjala od užitka. Grudi su joj tako divne, meke, sočne, ... tako ... podatne, stvorene za mene, da ih gnječim rukama, poigram se strastima i osjetima na koži. A tek bradavice ... poput najfinijih bombončića ... krute, tvrde, a prije svega slatke ...

Ona mi govori: - Uzmi ih, tvoje su, grizi ih! Uzmi ih! –
Nokti joj ostavljaju trag na mojim leđima. Nezasitno grabi mi guzu, pa opet oštar dodir penje se do vrata, nestaje u mojoj kosi, pa istim putem natrag ... nesvjesna što radi, opuštena i prepuštena ... užitku, ljubavi, putenosti...



Ljubim je svuda, posvuda, ližem je, grizem, čas tu, čas tamo, svuda i posvuda prije nego krenem na gaćice, prije nego je zadovoljim, prije nego je dovedem do vrhunca ...
I ne može više čekati, reagira na svaki dodir, svaki poljubac i pokret jezikom ... gaćice nestaju, a ja je i dalje ljubim namjerno izbjegavajući mjesta gdje me očekuje ...Gura mi glavu u međunožje, željna užitka, dodir na pravim mjestima, dovoljno vrućih i uzbuđenih kao vulkanska lava. Maleni bombončić pulsira od želje, rumeno središte miriše na sokove ... istražuje je polako, jezikom razdvajam usne, pa prstima puštam neka klize. Željna je, ne želi više čekati, dopuštam joj da se pomiče, kruži bokovima, a zatim nabija na prste i opet uzdiše ... tiho, nježno ... Ližem joj bombončić, sišem ga i dražim, prstima dodirujem usne i dalje puštam je da se nabija na njih. Prst jedan nije joj više dovoljan, dva su bolje, još bolja ... uzdasi postaju jasniji, glasniji, češći ... Dodajem i treći, ali samo da ga navlažim, a onda ću joj njime pomaziti guzu. Nježnim dodirom, laganim tapkanjem, dok ne bude spremna da ga primi, tek toliko ... plitko ... a je izludim, da svrši žestoko ne mareći za nikog i ništa.

Volim je gledati kako grize usne, bora čelo i vrišti ... volim je gledati dok svršava, tijelo dok drhti, osjećati kako steže mišiće, grči pod mojim dodirom, zbog mene.
Očiju čvrsto zatvorenih, uzdiše, ne prestajem je dirati dok me ne odgurne, dok sama ne kaže: - Dosta!- a osmijeh razlijeva se usnama

06.07.2007. u 08:37 • 5 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Rujan 2008 (2)
Kolovoz 2008 (2)
Srpanj 2008 (5)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (3)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (5)
Listopad 2007 (8)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (7)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (5)
Svibanj 2007 (10)
Travanj 2007 (16)
Ožujak 2007 (16)
Veljača 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

opis bloga ...hmmm... jednom rijeci sladunjavo, melankolicno ... ups, to su vec dvije rijeci wink

lucy013@gmail.com



Crno i bijelo

Image Hosted by ImageShack<br />
<br />
<a href=Free Counters
Free Counters

users online


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

to je najbitnije... da živiš... da nisi umrla iznutra... to ti treba dati nadu i snagu. netko je jednom lijepo napisao: kad dotakneš dno, put je samo prema gore... ti si svoje dno ostavila iza sebe yes

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...od ljubavi na ovoj zemlji sve je lakše,
vatra čisto gori, cvijet se slađe razmnaža,
muškarac i žena idu kao jedno,
ne skreću očima ...
(poslao Reggie)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ljubavnici hodaju po tankoj žici, a ako su vjernici, onda su u još većoj neprilici. Da u zemlju propadnemo našli bi nas da nam sude. .... Otkad je ulaznica za raj nejebica? Seks nije prljav nego božanstven .... by Slaven



Povremeno svratim:
Freestyler
Top sicret
Auris
Crvena
Cro download mp3
Zitta
Moj obrok
Slaven
Putena mala
Wall
Mala_vragolanka
Funnelcloud (fotke sunca, mora, munja - savršene)
Lebowski

Moj najdrazi:
Postsecret


Licenca

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje - Bez prerada