10

nedjelja

svibanj

2020

Korona je podbacila

Pretjerali smo s mjerama.
Trebali smo kó Šveđani.
Rasteretit mirovinski fond i socijalu. Ispraznit staračke domove.Koji će nam krac tolki starci?
I fond zdravstva moglo se lipo rasteretit. Svi ti boležljivi šta su stalno po doktorima, samo troše na lijekove, ne mogu radit, još i plaću dobiju, a ničem ne služe. Zakon evolucije lipo ti kaže da jači preživi. I brži i zdraviji i pametniji. Šta se treba tolko mučit da prežive ovi koji nisu jači? Vidiš kako je u prirodi sve lipo uređeno. Netko mora i lavove nahranit.
Ako baš netko fasuje koronu nek mu daju onaj lijek kojeg je izumio Trump. ili onaj drugi kojeg je isto izumio Tramp. Ili onaj treći kojeg smo prodali Trampu pa ga sad reklamira ali pizda neće reć da je naš. A Markotićka ne da. Ne vjeruje Trampu. Treba nju srušit. Dovest onog drugog poznatog epidemiologa koji po novinama piše sve kontra Markotićki. Taj je naš!
I ne cijepit se kad izume cjepivo, jer to je sve urota. Protiv onih koji će preživit jer će pare otić na cjepivo a ioanko nas je previše. Šta će nas toliko?
A mi zatvorili kafiće i škole. A lipo su mogli pustit sve otvoreno pa onaj ko pazi , pazio bi, onaj koji ne pazi, šta š ga tjerat, nek ne pazi. A ne ovako, ajd što su škole zatvorili, al šta imaju kafiće zatvarat?
A ne, mi sve glupavo ko ovce slijedili onu Markotićku, i onog Beroša, božepomozi.Ako je Bog posla koronu, šta se ti tu imaš miješat u Božja posla, zatvarat crkve, i sprječavat da se božje djelo ostvari u svojoj punini.
Korona je podbacila.
Previše izlječenih premalo zaraženih. Puno para potrošili na maskice i špricaljke kojima ljudima na svakom kantunu besplatno špricaju ruke. Previše potrošili. A te maske i rukavice skroz kontraproduktivne. Vidi se
Sad neće bit para
Smanjit će nam plaće.
Jebga
A moglo se lipo...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.