Kutak za žene

petak, 25.09.2009.

Ah, ti muški uleti...

On je alfa mužjak, misli da je ulov godine! Spreman je za akciju, vidi se to po žurnom gašenju cigarete u pepeljaru. I dok u noćnom klubu trešti muzika Alfa kreće u lov slijedeći svoj iskonski životinjski instinkt. No umjesto životinjskih mirisa njegov navigacijski radar zatitra u bip-bip signalu pri pogledu na raskošan dekolte ili naprćene guzove. I kada je locirao „sretnicu“ približava joj se s prepredenim osmijehom i sa savršenim uletom smišljenim baš za taj tip djevojke!

No kada je naša Blonde Lucky One registrirala predatorske ambicije, u želji da spasi živu glavu odlazi napudrati nos! I slijepac bi uvidio da Alfa želi samo malo ispipati teritorij pohlepnim krakovima kojih bi se i hobotnica posramila. Opasnost kojom nas izlaže koristeći tolike količine kolonjske vode ravna je radijaciji. I možda nije oprao zube već nekoliko dana, ali nema veze ionako si je fora sa štrcanjem pepermint spreja u usta. Nema veze što nakon toga hropče kao svinja, glavno da je imidž holivudski! Pa tako i ta sretnica vidi samo ljigavaca sa izrazitim nagonom za šepirenje.

Tipičan predatorski ulet je propao! Glavnom frajeru naše priče zasigurno nije jasno da je cura prošli tjedan pala na istu spiku i otkrila da okus peperminta prebrzo ispari. Upucavanje ili ulet nije dovoljno dobar ako nije originalan! I dok se frajeri šakom i jezikom bore kako bi nosili titulu Kralja Spike, nama jednostavno nije jasno. Možda smo već toliko zasićene sa prijetvornim upadima i jadnim načinima upucavanja. Jedan od uleta poput retoričkog pitanja "Jesu li ti roditelji teroristi?" na koji odgovor glasi "Kada su napravili takvu bombu!" njemu možda zvuči genijalno na nama dođe da povraćamo.

No za cjelokupan muški rod dobar ulet je nešto od neprocjenjive važnosti. Mogućnost originalnog upucavanja je njihov as u rukavu. Jer kada muški konkvistador ima propelere da nam ne treba ventilator za prozračiti sobu ili je visok metar i žilet, jasno nam je da u svom osvajačkom pohodu neće osvajati ljepotom. Kad na svoj izgled ne mogu utjecati, osvježit će svoj vokabular s par zgođušnih fraza poput: umakanje, koja treba ili mala je avion, kikiriki u glavi i plava tuka. Nema veze što će se kasnije majčici opravdavati s riječima : "Koja si ti treba, pa žišku da je mala avion!" I automatski je on faca, nositelj titule frajera godine, ali mi zasigurno znamo da neće ispasti sin godine.

Mi cure nažalost i predobro znamo kako je kada nas frajeri mrcvare svojim spikama. Svega smo se naslušale, od srodnih duša pa sve do automatskih prelazaka u naše gaćice. Postoje uleti koji nas jednostavno nasmiju upravo radi toga koliko su glupi. Na šanku se odvijala pravi meč koketiranja između zgodne cure i šlampavog mladića. Jadan dečkić nije znao kako da je osvoji pa je stao pokraj nje uz šank i demonstrativno kriglom zdrobio led rekavši: "Sada kada smo probili led, konačno se možemo upoznati!"

Na plesnom podiju je dečko započeo upucavanje na stvarno originalan način, polizao si je ruku i obrisao je od odabraničinu majicu, rekavši pritom da ne bi smjela nositi mokru odjeću! Pogodite koga je ponudio da joj je skine!? No ponekad su dečki zaista bezobrazni sa svojim komentarima. I kada frajer upadne s rečenicom primaš li dva odjednom, pokazujući pritom na sebe i svog prijatelja, nije nam jasno zar nas on stvarno planira osvojiti s tim!

Muškarci očito ne mogu nanijeti rumenilo na taj način da ublaže previše razmaknute oči, ne mogu ošišati šiške da se ne uoči da imaju previsoko čelo pa svoje osvajačke sposobnosti temelje na drugim stvarima. No u zadnje vrijeme kao da su pomahnitali s tim originalnim ili bolje reći originalno lošim uletima! U većini slučajeva pravi konkvistador će nas osvojiti ako se ponaša sasvim normalno, bez prevelikog glumljenja i prenemaganja. Jer ono što će muškarce zaprepastiti jest činjenica da je normalan razgovor bolji od bilo kojeg monologa samo o njemu i kasnije o njegovom autu!

25.09.2009. u 13:50 • 2 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< rujan, 2009 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Opis bloga

Blog za frendice.