Kutak za žene

četvrtak, 18.06.2009.

I oni to rade, ali ne žele priznati

Iako smo za neke stvari duboko uvjerene da su svojstvene samo nama ženama, začudile bi se, jer i muškarci rade neke slične stvari kao i mi, ali neki to dobro sakrivaju. Svoje male tajne imaju gotovo svi muškarci, koje će rijetko priznati svojim partnericama, a još manje o tome pričati sa svojim frendovima ne bi li ispali mekušci. Riječ je o malim ritualima, sitnim zadovoljstvima koje imaju.


I oni plaču

Iako u današnje vrijeme ima sve više muškaraca koji se ne boje pokazati osjećaje, još uvijek je velik broj onih koji vjeruju da su suze znak slabosti.

Stoga ćete rijetko vidjeti svog dragog kako plače, no to ne znači da ne pusti koju suzicu kada je sam. Prema nekim istraživanjima koja su provedena, pokazala su da muškarci plaču čak jednom mjesečno.


Odbijaju seks

Glavobolje i odbijanje seksa nisu rezervirani samo za žene. I muškarcima se, iako rjeđe, dogodi da zakažu i ne žele seks. Razlozi su umor, stres ili jednostavno lijenost, ali svoje slabosti nikako ne žele priznati ni sebi ni drugima.


Gledaju ženske serije i filmove

Sigurno ste se barem nekoliko puta našle u situaciji s muškarcem kako se za vrijeme vašeg gledanja serije "Kućanice" i "Seks i grada" ili neke romantične komedije, primijetile kako se na samo spominjanje toga muškarci zgražavaju. No to ipak nije baš tako. Izgovor za gledanje ovih serija jest da vama prave društvo no ustvari uživaju u zavrzlamama kućanica iz predgrađa i u seciranju ljubavnih problema cura iz New Yorka.


Piju ženska pića

S prezirom gledaju na šarene koktele koje pijuckate i ne pada im na pamet priznati vam da i oni ponekad potajno uživaju u ženskim pićima. Probali su margaritu, a vjerojatno i uživali u nekom ženskom likeru. No pred vama uvijek piju pivo, vino ili viski, jer ipak su to muška pića.


Vole maženje i partnericama daju slatke nadimke

S prijateljima glume mačo komade, no iza zatvorenih vrata svojim partnericama daju razne slatke nadimke, kojih se ne bi posramio ni najveći zavodnik svih vremena.

Repertoar se sastoji od naziva odmila poput dušice, slatkice, ljubice, cvjetiću, pa se ponekad čini da pate od romantičnog Touretteovog sindroma. Nasreću, ovakav način komunikacije, potvrđuju neka istraživanja, povoljno utječe na zdravlje i emocionalni odnos, a također oslobađa od stresa.


Primjećuju zgodne frajere

Ako ga upitate kako mu izgleda neki drugi muškarac, pravit će se da ga nije ni primijetio ili će vam reći da nema nikakvo mišljenje. Za razliku od žena koje se ne boje priznati da je neka druga žena zgodna, muškarci zaziru od ovakvih komentara da ih se ne bi pogrešno shvatilo. Misle da će, ako kažu da je neki muškarac zgodan, drugi pomisliti da s njim želi otići u tursku saunu. Iako ne žele priznati da primjećuju druge muškarce, to je daleko od istine. Primjećuju ih oni itekako, iz jednostavnog razloga - vole znati kako izgleda njihova konkurencija.


Ne žele priznati da prate modu i imaju omiljeni brand

Makar većina muškaraca tvrdi da se ne zamara izgledom, vjerojatno ćete primijetiti da to i nije baš tako, te da su ipak odani jednoj modnoj marki i da pomno paze što će i kako kombinirati. Privlače ih određeni brandovi ne samo zato što smatraju da u njihovim modelima dobro izgledaju, već i zato što na taj način štede vrijeme.

Ove njihove slatke tajne uglavnom su simpatične ženama. Muškarac koji se ne boji prigrliti svoju žensku stranu daleko je veći i jači muškarac od onoga koji glumi mačo tipa. Bar tako misle žene.

18.06.2009. u 12:51 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  lipanj, 2009 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Opis bloga

Blog za frendice.