recepti

četvrtak, 20.04.2006.

BUZARA OD DAGNJI









(vrijeme pripreme; oko 30 minuta, za 2 osobe)

Sastojci:
60 dag dagnji
0,5 dl maslinovog ulja
1 kavena žličica finih prosijanih mrvica
2 žlice sitno kosanog peršinovog lista
4 manja režnja češnjaka
1 dl finog suhog bijelog vina
sol, papar

Priprema:
Ulje zagrijati, pa staviti dagnje da se otvore. Dagnje će pustiti svoj sok. Posuti ih mrvicama, dodati vino i malo vode da umak ne bi bio pregust. Posuti češnjakom i peršinovim listom. Po potrebi posoliti i popapriti po ukusu. Pustiti da prokuha 2-3 minute. Ovako pripremljene dagnje svojim će izgledom, ali i okusom razbuditi tijelo, a tek vino, koje će se popiti, naravno, ono isto koje smo dodali i buzari.

- 11:43 - Dodaj nešto.. (1) - Isprintaj recept.. - #

<< Arhiva >>

  travanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Trudit ću se da bude samo zdrava hrana, da mi svi budete zdravi i mršavi.. :)