Nadjevene rajčice
Sastojci za 4 osobe
8 rajčica
150 g svježeg kravljeg sira
200 ml jogurta
2 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
100 g Kukuruza šećerca Podravka
200 g kuhane raži
sol
papar
Postupak
1. Opranim rajčicama odrežite vrh, a zatim ih izdubite.
2. Svježi kravlji sir pomiješajte s jogurtom, maslinovim uljem, protisnutim češnjakom, peršinom, kukuruzom i kuhanom raži. Sve dobro izmiješajte, posolite i popaprite.
3. Pripremljene rajčice nadjenite pripremljenim nadjevom i ohladite.
Posluživanje
Poslužite kao međuobrok ili hladno predjelo.
Savjet
Nadjev za pripremu ovog jela dobro ohladite, a netom prije posluživanja nadjenite rajčice.
Vrijeme pripreme 30 min
Energ. vrijednost obroka 376 kcal / 1578 kJ
|