Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kuhinjica

Marketing

Nadjevene rajčice









Sastojci za 4 osobe

8 rajčica
150 g svježeg kravljeg sira
200 ml jogurta
2 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
1 žlica nasjeckanog peršina
100 g Kukuruza šećerca Podravka
200 g kuhane raži
sol
papar


Postupak
1. Opranim rajčicama odrežite vrh, a zatim ih izdubite.
2. Svježi kravlji sir pomiješajte s jogurtom, maslinovim uljem, protisnutim češnjakom, peršinom, kukuruzom i kuhanom raži. Sve dobro izmiješajte, posolite i popaprite.
3. Pripremljene rajčice nadjenite pripremljenim nadjevom i ohladite.

Posluživanje
Poslužite kao međuobrok ili hladno predjelo.

Savjet
Nadjev za pripremu ovog jela dobro ohladite, a netom prije posluživanja nadjenite rajčice.

Vrijeme pripreme 30 min
Energ. vrijednost obroka 376 kcal / 1578 kJ


Post je objavljen 13.04.2006. u 12:47 sati.