50 dkg špinata, 4 tvrdo kuhana jaja, 3 žlice brašna, 3 žlice maslaca, 4 dcl mlijeka. malo ribanog sira, 10 dkg pršuta, ulje, 3-4 žlice naribanog parmezana, sol, papar. Špinat oprati i skuhati, te ga ocijediti, posoliti i popapriti. Staviti ga u nauljenu posudu. Na njega rasporediti oguljena jaja, a na njih narezan pršut. U međuvremenu za bešamel umak napraviti sasvim svijetlu zapršku od maslaca i brašna, zaliti mlijekom i miješati dok se ne zgusne. U umaku otopiti naribani sir i preliti preko jaja. Posuti parmezanom i peći 15 minuta u pećnici na 225 C. Okvirna cijena: 25 kuna Okvirno vrijeme pripreme: 30 minuta |
< | kolovoz, 2004 | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv