1 kg janjetine od buta, sol, papar, crvena paprika, 2 dkg maslaca, 4 jaja,4 dcl kiselog mlijeka, 1 dcl kiselog vrhnja, 1 žlica brašna, peršin, 2 češnja češnjaka, 1 žlica vegete. Janjetinu narežite na manje komade i stavite u posudu. Pospite vegetom, crvenom paprikom i malo posolite. Zatim zalijte s malo vode i pirjajte na umjerenoj temperaturi dok ne omekša. Posebno izmiješajte jaja, kiselo mlijeko, vrhnje, brašno nasjeckan peršin i češnjak. Ispirjano meso stavite i vatrostalno posudu, prelijte ga pripremljenom mješavinom jaja i kiselog mlijeka pa pecite u pećnici na 220 C oko 20 minuta. Okvirna cijena: 50 kuna |
srpanj, 2004 | > | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv