Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kuharica

Marketing

Jogurt tava






1 kg janjetine od buta, sol, papar, crvena paprika, 2 dkg maslaca, 4 jaja,4 dcl kiselog mlijeka, 1 dcl kiselog vrhnja, 1 žlica brašna, peršin, 2 češnja češnjaka, 1 žlica vegete.

Janjetinu narežite na manje komade i stavite u posudu. Pospite vegetom, crvenom paprikom i malo posolite. Zatim zalijte s malo vode i pirjajte na umjerenoj temperaturi dok ne omekša. Posebno izmiješajte jaja, kiselo mlijeko, vrhnje, brašno nasjeckan peršin i češnjak. Ispirjano meso stavite i vatrostalno posudu, prelijte ga pripremljenom mješavinom jaja i kiselog mlijeka pa pecite u pećnici na 220 C oko 20 minuta.


Okvirna cijena: 50 kuna


Post je objavljen 17.07.2004. u 09:11 sati.