nedjelja, 05.12.2010.

Seve internacionale

Iako naslov možda zvuči klišej, svi se moramo složiti, bili njeni fanovi ili ne, da Severina pali gdje god se pojavi. Tako je bilo i u klubu Shamballa 3.12. Promocija DVD –a "Tridesete uživo" začinjena je gotovo trosatnim koncertom kojim je Seve za Bozicne blagdane darovala zagrebačku publiku. 60 kuna bilo je dovoljno da budete dio odlične atmosfere kojom je odisao prepun klub, no vrijedi napomenuti da su na promociji ipak mogli biti samo VIP gosti.




Iako je već davno zakoračila u tridesete, gospođica Vučković, po mnogima izgleda bolje nego ikad. A kao prava zvijezda, svoju ljepotu i adute zna iskazati. Najbolje odijevena Hrvatica, za izvrstan styling pobrinula se i te večeri. A nizanjem svojih najvećih hitova sa početka karijere pa do sada, te brojnim popularnim pjesmicama kolega sa naše estrade, pobrinula se i za iznimno uspješan koncert.




Kao što je Severina posebna, ni njeno DVD izdanje nije uobičajno. Naime, DVD je prvi u Hrvatskoj u HD Blue Ray produkciji. Osim videosnimka sa njenog koncerta u Areni Beograd, sadrži i CD sa svim njenim pjesmama kao i dokumentarni film Darka Drinovca "Kad se pretvorim u Severinu". No ni to nije sve, u plišanoj kutiji nalazi se i karaoke opcija, tako da Sevine hitove mozete pjevati i kod kuce. A dame ce biti zadovoljne svilenom maramom te kremom za bore oko očiju.







Seve nacionale svakako je opravdala svoj status estradne dive. Sve pohvale i njoj i mini orkestru za ovu glazbenu večer. Ja joj od srca želim još puno dobrih koncerta, i naravno, ono što uvijek ističe kao veliku želju, da se sretno uda!



(video preuzet s YouTube)

- 22:54 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< prosinac, 2010 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Siječanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (4)
Studeni 2010 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Pokušaj sudjelovanja u gužvi kreatora naše zbilje

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Igre.hr
Najbolje igre i igrice

Forum.hr
Monitor.hr