kreativnost je jedini spas

kreativnost je jedini spas

utorak, 23.08.2005.

ići mići brodići

Nije me bilo dosta vrimena, pa eto da malo dosađujen svima koji uopće čitaju ovaj bljog....
baš ništa pametno, a ni previše zanimljivo se ne događa u zadnje vrime, bila san na live and loudu, bilo je ok, ne spektakularno, ali dovoljno dobro da se potrudin doć i iduće godine, bar na jednu večer. Bila san i na martinskoj, di mi je bilo fenomenalno, zbilja obožavan to misto i ljude koji tamo dolaze, glazba je bila skroz pristojna, posebno drugu večer, astmosfera uobičajeno idilična, puno čudaka, uglavnom sve po starom. bolje nego prošle godine, o je! Sad trenutno je neko razdoblje stagnacije, možda zbog bljuzgavog vrimena, a možda i zbog moje magareče linosti da išta poduzmen, najviše mi paše zavalit se na postelju i čitat gospodara prstenova ili otić na koju linu kavicu na rijetkim zrakama sunca.... ne da mi se baš izlazit u one besmisklene akcije vucaranja po docu, malo do tonija, malo kod brodova and so on.... a sad slijedi tulumče povodom Majinog i mog rođendana, a možda ujedno i zakašnjeli parti povodom uspješnih upisa na faks. e da zaboravih tu sitnicu. upisala san faks, biologiju, našla stan i te sitnice. Al ne da mi se o tome trljat, piplsi koji čitaju ovu stranicu ionako su već vjerovatno prlično udavljeni svim tim bajkama.
e inače napokon san uspila dobit novi cd od crassovaca, hm, pa recimo da san hepi :) jako hepi. jako jako hepi. jako jako jako, ma kužite šta želin reć!
ovih san dana doživila priličan šok. dižen se jednog nesičansekakvogvremenski dana, oko podne, naravno, dovlačin se u kužinu, kad vidin Mile i Hladno pivo veselo skaču na mom tv-u, koncert u dvorani sportova. klikeri u mojoj glavi jaaaaako polakoooo se upale i zaključin da je to dvd koji san dobila od Kreše za rođendan. okrenen se oko sebe. čale igra igrice na komp, sestra još kunja, znači... o je. moja dear muterica je svojevoljno upalila taj dvd i uživa u ritmovima «treninga za umiranje» i čelavih čovječuljaka koji skaču po stejđu pred razularenom publikom. Ta ista moja muterica me par dana prije zamolila da joj prisnimin cd od ramonesa, jer da joj se to sviđa i da će ih slušat na poslu! WHAT???? di su oni starci koji bi uljetali u sobu da smanjin voljum na liniji???? makes me wonder.... valjda napokon kuže da sekici i meni glazba zbilja znači nešto...
e još jedno čudo se dogodlio, napokon iman originalne starke! luda maja mi ih je uzela a rođ. da, ona se službeno oprostila sa pameću, hehehe... she rulz!
i to je to ukratko, uglavnom čekan početak mog studentskog života, gnjavin ljude oko sebe i «u ritmu muzike doajem gas»....

- 18:32 - Komentari (3) - Isprintaj - #

adopt your own virtual pet!