Ime koje ništa ne vrijedi

25.03.2007., nedjelja

Maksimir: Pobjeda 'Vatrenih' nad Makedoncima 2-1

Pogledajte djelić atmosfere s utakmice kvalifikacija za EURO 2008. u kojoj su "Vatreni svladali Makedonce 2-1. Golove su postigli Darijo Srna i Eduardo, dok je strijelac za Makedonce bio bivši Dinamovac Goce Sedloski.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Eduardo da Silva u prodoru!!


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Luka Modrić u prodoru!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



Darijo Srna slavi nakon pogotka!!

13.03.2007., utorak

Ivanković: Bolji smo od Hajduka i to ćemo dokazati

Za polufinalni susret Kupa protiv Hajduka koji je na rasporedu u srijedu upitni su Luka Modrić i Zoran Mamić.
Modrić ima problema s ozljedom lista, ali će najvjerojatnije igrati dok Mamić ima povišenu temperaturu. O njegovom sutrašnjem nastupu Ivanković će odlučiti nakon popodnevnog treninga. Moguće alternacije su Jertec, Pokrivač, Sammir, Tomić i Mikić.
- Razmišljanjem da smo već prvaci stvara se komocija i ležernost, a to moramo izbjeći. Stoga, svaku utakmicu, pa i ovu protiv Hajduka, moramo igrati kao da je finale Lige prvaka - rekao je trener Dinama Branko Ivanković.
Dinamo je u prvenstvu Splićane dobio 2-1, a gosti su opasnije zaprijetili tek u drugom poluvremenu.
Ivanković smatra da će ova utakmica biti drugačija od spomenute.
- Drugačija je utoliko što u Kupu postoji mogunost kalkulacije i popravka. Važno je da mi i nakon prve utakmice imamo mogućnost popravka u Splitu. No, mi ćemo riješiti sve u prvoj utakmici i u Split ići na ugodno putovanje - smatra trener Dinama.
Trener Spliana Zoran Vulić tvrdi da su prvenstvo arhivirali i pripremaju se za Kup i sljedeću sezonu.
- To je njihova retorika. Odustali od prvenstva, ma nemoj. Naravno da nisu odustali i bilo bi mi jako ugodno da jesu - odgovorio je Ivanković.
Iz Splita stižu poruke da su kvalitetnija momad i da u Kupu slijedi revanš za prvenstveni poraz.
- Po čemu su kvalitetniji? Mi smo kvalitetniji i to ćemo dokazati - zaključio je Ivanković!!

01.03.2007., četvrtak

EURO 2008

Evo nakon dugo vremena da ja napišem post!!!!!!!!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Počinje rezervacija karata za EURO 2008!!
Rezervacije će se vršiti na službenoj stranici prvenstva, a svi zainteresirani moći će svoje prijave slati od 1. ožujka do 31. ožujka.
Svatko će se moći prijaviti za jednu utakmicu po danu te će za nju moći rezervirati maksimalno četiri ulaznice. Ukoliko do 31. ožujka stigne manje prijava nego što je karata, ostatak će se prodavati po principu "tko prvi njegovo", a ako bude više prijava nego karata ići će se na lutriju među prijavljenima.
UEFA garantira kako datum prijave neće utjecati na dobivanje karata, već svi koji svoju prijavu pravilno ispune i pošalju ju do konačnog roka ravnopravno ulaze u završnu lutriju.
Cijena samih ulaznica biti će objavljena u trenutku početka prodaje, a UEFA je opet osigurala ekskluzivne pakete za tvrtke koje na prvenstvo žele voditi svoje poslovne partnere.
U prodaju će sveukupno izaći nešto više od milijun ulaznica, a preko UEFA-ine stranice i nacionalnih saveza biti će osigurano 75 posto karata.
UEFA također upozorava da službena prodaja ide samo preko njih te da se ne nabavljaju ulaznice iz nekog drugog izvora jer nitko ne može garantirati za njihovu valjanost.

Ja sam svoju kartu rezervirao!!!!!!!!

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.